arkadaşlar öncelikle sistemin gta4 ü full ayarlarda kaldırabilecek durumda yani sistemden yana bir problem yok bf3 ve metro 2033 gibi oyunları full ayarda oynayabiliyorum
i7 2670qm işlemci gt 525m 1gb ekran kartım var pc de gayet yeni, sıfır yani....
gta 4 ü kuruyorum oyuna giriyorum herşey çok güzel, oyun otomatik olarak full ayarda acılıyor zaten.
sorunumuz donması, yani kasıyormuş gibi bir donma değil. ekranın eşit süreli takılmasından bahsediyoruz. aynı takılma hızında aynı şekilde sürekli ....
sistemim gayet iyi sistemden kaynaklanan bir sorun olamaz....
elimde multi-kings torrent versiyonu var... bu oyun dosyalarında mı sorun var? crackten mi anlamadım...
var mı benzer problem yaşayan? teşekkürler.
Patch yaptın mı?
hayır patchler ile düzeliyor mu ?
Evet hemde daha çok seçenek oluyor grafik ayarlarında.Son patch 1.0.7.0
Ekran kartı oyun için çok da yeterli değil maalesef.
aynı sorun bendede var. normalde bu ekran kartı gta 4'ü kaldırıyor rahatlıkla çünkü youtube'da videoları mevcut. ve sizin dediğin 1.0.7.0 patch bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: bkaakco
Ekran kartı oyun için çok da yeterli değil maalesef.
gayet iyi kaldırıyor oyunu tıkır tıkır ...
@ezioo
z.a.m.u.n.d.a da bulabilirsin.... olmadı google a yaz cıkar direk gamershell'de de var
sorunu hallettim 1-2-3-4-5-6-7 patchleri sırayla yükleyince sorun düzeliyor, teşekkürler ilgilenen herkese
ben resmi sitesinden yani burdaki linklerden 2 sinide indirdim şimdi hangisini kurucam sırayla anlatırsan sevinirim. klasörlerin içinde bir sürü dosya var ayrıca.
bütün patchleri sırasıyla kuracaksın 7 tane patch toplamda
teşekkür ederim. gerçekten yamalar çok işe yarıyor. high'da hiç kasmıyor. bende üzülmüştüm kaldırmıyor diye.
7 hepsini kapsıyo birini yapsaydın yeterdi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme