Şimdi Ara

GTA 4 KASMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Eski Ekran kartım nvidia 9500 gt 128 bit berbat birşeydi. Ancak ben bu kart ile gta 4 ü sorunsuz oynayabiliyordum . Sonra hd4850 aldım ve oyunlardaki performansda çok artış gördüm aldığıma kat kat deydi ancak her oyunu oynatan bu kart gta 4 ü hafiften kastırmaya başladı . Sorunun yinede karttan olduğunu düşünmüyorum çünkü kartı aldığımda gta 4 ü baştan yüklemiştim Ve 1 den 7 ye kadar olan bütün paketleri kurdum . Önceden nasıl kurduğumu hatırlamadığım için acilen sizden bir yardım bekliyorum lütfenn

• 4 senedir aynı konular
  • +1. Ayrıca tek tek kurma patchleri. Direk 1.7 kur gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 2 Temmuz 2012; 15:17:12 >
  • Ancak benim anlamadığım bu oyun 9500 gt de oynanırken 4850 de nasıl kasıyo ?
  • Bu oyunu aldım alalı hiç kasmıyor. Sistemimi yazamam üşeniyorum . Ama bak bir 2-3 gün oynayınca sıkılmazsan bende adam değilim
  • Benim kasmasa hiç sıkılmam ama hep yanlış kişiye gelir böyle şanslar
  • Bende eskiden hiç sıkılmam diyorum ama işte sıkılınıyor elinde sonunda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 OYUNDAN ATMA SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Labrsan

Bende eskiden hiç sıkılmam diyorum ama işte sıkılınıyor elinde sonunda

Yok kardeş ben bu GTA serisinin bağımlısıyım 8 aydır GTA V takip ediyorum hergün
  • Arkadaşlar benim bir sorum olucak cevaplandırırsanız sevinirim benim bilgisayar özellikleri 3072 mb ram ekran kartım ati readon hd 3600 ve 2266 mb top bellek 2.6 ghz işlemci windows 7 ultimate 64 bit işletim sistemim var eskiden 2 gb ram 51...2 mb ekran kartım olmasına rağmen gta 4 ü düşük grafiklerde oynuyordum o grafik bölümünde 247 mb yazıyordu, şimdi daha iyisi 1014 mb yazıyor ama endüşük grafikte bile kasıyor... not(benim gta 4 1.0.0.0 sürümü eski bilgisayarımdaki 1.0.7.0 dı acaba bundanmıdır?

• Öncelikle herkeze merhaba kullandıgım cihaz bi casper bende ısınma ve fan sesi forunlarını ciddi anlamda yaşayanlardanım dahasıda var mesela cok istedigim halse çoğu oyunu low da bile oynayamıyorum laptop özelliklerim ;

İŞLEMCİIntel Core i5-2430M 2.4 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 3.0 GHz.) 3 Mb Cache Bellek İşlemci İŞLEMCİ TÜRÜIntel Core i5 RAM8 GB DDR3 1333 Mhz. (Max.8 GB) Ram SABİT DİSK640 GB SATA (5400 Rpm) HDD OPTİK SÜRÜCÜDVD-RW Double Layer İŞLETİM SİSTEMİMicrosoft Windows 7 Home Premium Tr-İng (64 Bit) EKRAN KARTINVIDIA GeForce GT 540M Max. 4095 MB Ekran Kartı EKRAN BOYUTU15.6" LED Ekran (1366 X 768) EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ1366 x 768 SES ÇIKIŞIStereo

gta 4 ü low da oynayamamam sizce nedendir artık ısınmayı ve fan sesini dert etmiyorum gta4 ü bi oynasam yetecek :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.