Şimdi Ara

GTA 4 OYNAYANLAR BURAYA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

quote:

Orjinalden alıntı: ßyCaNeR

gta 4 hangisi san andres mi ?

Bence sen Ps3 alma.Sana tavsiyem oyun oynama.Yazıklar olsun!!

• quote:

gece gece koptum yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkSleep__

quote:

gece gece koptum yaa

• quote:

Orjinalden alıntı: goksukara

quote:

Orjinalden alıntı: goksukara

Beyler bende %46'ya falan geldim ama hala bir tane "?" görevi duruyor bir pc'ye girip net sitesine gircen bir evin içinde siteye giriom bütün sayfalara tıkladım hiç bişi olmadı?

Vay şu kardeşinize bir cevap vermeyi çok gördünüz ha :D

dostum o görevde evin içine giriyosun bilgisayara girip öylesine bilgisayarda takıldıktan sonra çıkıyosun, daha sonra evin içinden çıktıktan sonra seni cepten arıyolar ve sende arabana binip görev yerine gidiyosun. gerisini sen halledersin

• arkadaslar paper trail görevini bitirdim daha sonra hiç görev gelmedi.tam çözümünde paper trail görevinden sonra haritada FM yazılı göreve git diyor.ama daha FM görevi gelmedi.ne yapmam gerek.yardımlarınızı bekliyorum.
  • arkadaşlar taksi çalıyorum veya polis arabası onlarla ilgili görevleri hangi tuşla yapıyoruz bir türlü bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: prodacoma

arkadaşlar taksi çalıyorum veya polis arabası onlarla ilgili görevleri hangi tuşla yapıyoruz bir türlü bulamadım

Gtaa4 de taksi polis vs görevleri yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Armanius

quote:

Orjinalden alıntı: prodacoma

arkadaşlar taksi çalıyorum veya polis arabası onlarla ilgili görevleri hangi tuşla yapıyoruz bir türlü bulamadım

Gtaa4 de taksi polis vs görevleri yok

Taksi, Ambulans ve İtfaye görevleri yok ama Polis görevleri var. Polis görevini yapmak için polis arabasını çalacaksınız sonra L1'e basıp polisin database'ine girip ordan istediğin suçluyu bulup işini bitirebilirsin.
  • oyunun ana görevlerini bitirerek yüzde kaçını bitirmiş oluyoruz?
  • eninde sonunda oynıcaz (: para bulsam alıcam ama bakalım
  • quote:

Yok aslında bu GTA 2.Ama biz 2008 deyiz diye GTA 4 demeye karar verdik.

Baileys26;

%54 civarı bişey.
  • PC DE GTA 4 ÜN SONUNA GELDİM OYNAYANLAR VARSA DİMİTRİ HELİKOPTERLE KAÇIYOR VE BİZ TEKNEYLE KOVALIYOZ. ARKADASIMIZ HELİKOPTERLE YARDIMA GELİYO VE BİZİM HELİKOPTERE BİNMEMİZ GEREKİYOR. BURAYA KADAR HERSEY NORMAL. HELİKOPTERİN AYAGINA TUTUNUYORUM VE EKRANDA "TAB SPACE" YAZIYOR SPACE BASTIGIM HALDE BİNMİYOR HELİKOPTERE, DÜŞÜP ÖLÜYORUM. NE YAPMAM GEREK NEYE BASCAM. SİNİR OLDUM LÜTFEN YARDIMMMM
  • LÜTFEN YARDIMMMMMMMMMMM

PC DE GTA 4 ÜN SONUNA GELDİM OYNAYANLAR VARSA DİMİTRİ HELİKOPTERLE KAÇIYOR VE BİZ TEKNEYLE KOVALIYOZ. ARKADASIMIZ HELİKOPTERLE YARDIMA GELİYO VE BİZİM HELİKOPTERE BİNMEMİZ GEREKİYOR. BURAYA KADAR HERSEY NORMAL. HELİKOPTERİN AYAGINA TUTUNUYORUM VE EKRANDA "TAB SPACE" YAZIYOR SPACE BASTIGIM HALDE BİNMİYOR HELİKOPTERE, DÜŞÜP ÖLÜYORUM. NE YAPMAM GEREK NEYE BASCAM. SİNİR OLDUM LÜTFEN YARDIMMMM
  • quote:

Orjinalden alıntı: mdacar

LÜTFEN YARDIMMMMMMMMMMM

PC DE GTA 4 ÜN SONUNA GELDİM OYNAYANLAR VARSA DİMİTRİ HELİKOPTERLE KAÇIYOR VE BİZ TEKNEYLE KOVALIYOZ. ARKADASIMIZ HELİKOPTERLE YARDIMA GELİYO VE BİZİM HELİKOPTERE BİNMEMİZ GEREKİYOR. BURAYA KADAR HERSEY NORMAL. HELİKOPTERİN AYAGINA TUTUNUYORUM VE EKRANDA "TAB SPACE" YAZIYOR SPACE BASTIGIM HALDE BİNMİYOR HELİKOPTERE, DÜŞÜP ÖLÜYORUM. NE YAPMAM GEREK NEYE BASCAM. SİNİR OLDUM LÜTFEN YARDIMMMM

PC bölümüne sor...hangi tuşa basılıp binileceğini onlar daha iyi bilir...
  • gta:london 1967 mi ne öle bir oyun var...ne güzel oyundu ahhh ahhh
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.