GTA 4 OYUNU İÇİN TÜM SORULAR TÜM CEVAPLAR BURAYA LÜTFEN,BÖLÜM TAKILMA BÖLÜM BİTİRME, GİBİ TÜM SORULAR
gta 4 hangisi san andres mi ?
Noluyo lan?
geldim sorun neydi
ARKADAŞLAR ASSASİGN BÖÜMLERDE BİTTİ % 56 DAYIM VE BÖLÜM KALMADI BUNDAN SONRA NE YAPMAM LAZIM BÖLÜM VARÖI ACABA ?
quote:
Orjinalden alıntı: CENGİZ_12
ARKADAŞLAR ASSASİGN BÖÜMLERDE BİTTİ % 56 DAYIM VE BÖLÜM KALMADI BUNDAN SONRA NE YAPMAM LAZIM BÖLÜM VARÖI ACABA ?
Oyunu Bitirmiş Oluyorsun %54 'üdü oyundaki ek görevleri yani atlamalı zıplamalı görevler
ATLAMALI ZIPLAMALI GÖREVDE KALMADIKİ SADECE TELEFON REHBERİNDEKİ KİŞİLERİN GÖREVLERİ VAR ONLARDA ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL HERHALDE O ZMN ANA GÖREVLER BİTTİ HERHALDE
ATLAMALI ZIPLAMALI GÖREVDE KALMADIKİ SADECE TELEFON REHBERİNDEKİ KİŞİLERİN GÖREVLERİ VAR ONLARDA ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL HERHALDE O ZMN ANA GÖREVLER BİTTİ HERHALDE
Rampalardan uzun atlamalar var onları diyor arkadaş.
TELEFON REHBERİNDEKİ HİLELERDEN BAŞKA HİLELER VARMI ACEB ????
quote:
Orjinalden alıntı: CENGİZ_12
TELEFON REHBERİNDEKİ HİLELERDEN BAŞKA HİLELER VARMI ACEB ????
Bunların hepsini yazdın mı telefonuna bilmiyorum ama bakmanda fayda var genede.
ya bişey sorucam oyunu alalı 2 gün oldu daha yeniyim , online'a nasıl oynanıyor ? oyunu açtımda direk oyun başlıyor !!!
quote:
Orjinalden alıntı: garamalli
ya bişey sorucam oyunu alalı 2 gün oldu daha yeniyim , online'a nasıl oynanıyor ? oyunu açtımda direk oyun başlıyor !!!
cep telefonundan multiplayer kısmına girecen
quote:
Orjinalden alıntı: asdfg_1453
quote:
Orjinalden alıntı: garamalli
cep telefonundan multiplayer kısmına girecen
eywallah
Beyler bende %46'ya falan geldim ama hala bir tane "?" görevi duruyor bir pc'ye girip net sitesine gircen bir evin içinde siteye giriom bütün sayfalara tıkladım hiç bişi olmadı?
benim de ana görevler bitti ama haritada gözüken night club açılmadı, nasıl açıldığını bilen varmı
Ben daha bitirmedimde oyunda araba almak warmı?reklamlarındaki noları arıyom cewap werilmiyo?
gta 4 oynamak isteyenler beni ekleyin gece müsaitseniz multi yapalım
PSN: ekrem-alici
quote:
Orjinalden alıntı: Armanius
Ben daha bitirmedimde oyunda araba almak warmı?reklamlarındaki noları arıyom cewap werilmiyo?
bunu bende merak edıyorum bende arıyorum ama açılmıhyor
quote:
Orjinalden alıntı: goksukara
Beyler bende %46'ya falan geldim ama hala bir tane "?" görevi duruyor bir pc'ye girip net sitesine gircen bir evin içinde siteye giriom bütün sayfalara tıkladım hiç bişi olmadı?
Vay şu kardeşinize bir cevap vermeyi çok gördünüz ha :D
quote:
Orjinalden alıntı: ßyCaNeR
gta 4 hangisi san andres mi ?
Bence sen Ps3 alma.Sana tavsiyem oyun oynama.Yazıklar olsun!!