Şimdi Ara

MAX PAYNE 1&2 REMAKE [PC ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
5
Favori
3.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Max Payne 1&2 REMAKE [PC ANA KONU]

İnsanlarda oyunlara bakış açısını değiştirecek oyunlar vardır. Bu oyunlara mostra olarak verebileceğimiz en iyi oyun serilerinden birisi de 'MAX PAYNE' serisidir. 2005-2013 senelerinde oyuncuların laf kondurmadığı, ağızlardan düşmeyen bir seriydi. İnsanlar uzun bir süredir, Remedy'nin hasretleri içine çöken oyuncuları EPİK bir duyuruyla bir gün kıvança erdirebilecek miydi sorularını akıllarında dolaştırırken, REMEDY bu gece bombayı patlattı!

Yapılan açıklamalara göre, Max Payne ve Max Payne 2 "REMAKE" yapım aşamasında! Oyunun yapımını Remedy üstlenecek ve Rockstar da her türlü maddiyatsal boyutu karşılamayı uygun görecek. Halihazırda oyunun yapımı başlangıç düzeyinde. Tasarımlar, dizaynlar üzerinde uğraşılıyor. Tüm bunlar gelişme aşamasını bitirdikten sonra, önümüzdeki senelerde Max Payne ve Max Payne 2 "tek bir paket halinde" yeniden çıkış yapıyor olacak. Oyun PC, XBOX Series X/S ve PS5 için çıkacak. Remedy'nin "Control" isimli oyununda kullandığı Nortlight grafik motoru kullanılıyor olacak. Yeni duyurular geldikçe düzeltmeler yapılmaya devam edilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 27 Temmuz 2022; 1:49:11 >

• Yahu REMAKE dediğiniz şey zaten adı üstünde YENİDEN YAPIM. Oyunu ezberlesen bile birçok mekaniğini, oynanışını, bölüm tasarımını değiştirebilirsin. Remastered olsa neyse de Remake gelmesine de karşı çıkılması komedi. Bi de hala GTA Trilogy ile karşılaştıran var. YAHU oyunu Remake yapan ekio serinin eski yapımcıları REMEDY. ROCKSTAR GAMES değil. Rockstar Games bütçeyi veren firma. Bu kadar zor olmamalı anlamak.

Remedy'den Yeni Bilgiler :

Max Payne 1&2 Remake yapımı üretime hazırlık aşamasına geldi. Oyunun tarzı ve kapsamı konusunda netlik kazandık ve üzerinde çalışan son derece iyi organize olmuş bir ekibimiz var. Bu başarılarla birlikte, proje ve gelecekteki başarısı konusunda heyecanlıyız.

Kaynak : https://investors.remedygames.com/announcements/remedy-entertainment-plc-business-review-january-september-2023-alan-wake-2-launched-with-a-great-reception-laying-the-foundation-for-future//

• Max Payne 1/2 Remake - 3 Remastered olarak gelecek gibi , bekleyip görecegiz . Yillardir Max payne serisini oynayim diye düşünürken bu haber ilaç gibi geldi..

• Yeni mi başlamışlar bir an önce gelir inşallah çok sevindim

• Konu hayırlı olsun. Rockstar seriyi 3.oyundaki garabet gibi kendi yapmak yerine yaratıcılarına vererek en iyisini yaptılar. Umarım basit bir remake yerine açık dünya vs gibi şeylerin olduğu çapı büyük bir iş görürüz.
  • Uzun zamandır bekliyorduk bu haberi sonunda çok şükür.

Orjinal seriye sadık bir remake gelir umarım.

• Remake mi yoksa GTA triloji gibi patates remaster mı
    Remaster yapacaksa kalsın rockstar efendi
  • Keşke 4’ü duyursaydın be Rockstar. İlk 2 oyun gerçekten güzel olsa da toplamda 10-12 saatte biter iki oyun. Ayrıca mobil platforma bile geldi ilk oyun ve artık ezberledik sahne sahne…
    Bence Manhunt veya Bully olsa daha iyi bir karar olurmuş.
  • Klasiklerin remake yapılmasını kendi adıma her zaman desteklerim. Keşke gta 3 ve vice city yi de adam gibi remake yapsalardı. 1000 lira da olsa alırdım yine. 🙂
  • çok saçma ya.... üstteki arkadaşın dediği gibi her kısmı ezberledik artık... konu aynı, mekanikler aynı.... sadece bir kaç makyaj farkı var. keşke 4 duyurulsaydı....

remake olayını hiç sevmiyorum.

• Bu 2 oyuna remake yapılmasını hiç gerekli bulmuyorum. Remaster yapılması yeterli olurdu bence çünkü bu haliyle bile birçok açıdan çok iyi 2 yapım bunlar. Remake'i Remedy yaptığı için beklemeye değer görüyorum bir yandan.
  • Harika haber ama umarım o ilk oyunlarındaki atmosferi günümüze aktarabilirler . Bullet time ile birlikte hikaye anlatımı ve atmosferiyle zirvelerde bir seri

• Yahu REMAKE dediğiniz şey zaten adı üstünde YENİDEN YAPIM. Oyunu ezberlesen bile birçok mekaniğini, oynanışını, bölüm tasarımını değiştirebilirsin. Remastered olsa neyse de Remake gelmesine de karşı çıkılması komedi. Bi de hala GTA Trilogy ile karşılaştıran var. YAHU oyunu Remake yapan ekio serinin eski yapımcıları REMEDY. ROCKSTAR GAMES değil. Rockstar Games bütçeyi veren firma. Bu kadar zor olmamalı anlamak.

• Tfn123 kullanıcısına yanıt

Tam yazmaya geliyordum, milletin sosyal medyayı takip ettiği yok cahil bir toplum olduğumuz buradan belli zaten.

• kardeş düzenlemeden konuyu açman da ayrı bir ilginç olmuş.

• Konuyu düzenledim hocam. Geç düzenleme için kusura bakmayın lütfen

• Gelsin gelsin cok iyi olur. Iyi ki çöp eski konsollara cikmiyor
  • yagdir remedy yagdir
  • hiç dokunmadığım seriydi. umarım iyi bir şey çıkarırlar orijinal oyunu günümüzde bile birçok kişi beğeniyordu.

• Max payne 1 beni cok şaşirtmişti yillar sonra oynadim ve günümüzdeki bircok oyundan daha iyi oldugunu gördüm umarim güzel yapilir.
  • remake remaster farkını bilmeyenler ve rockstarın konudan bağımsız olmasına rağmen eleştirilmesi filan cehalet akıyor konudan MAX PAYNE 1&2 REMAKE [PC ANA KONU] 

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.