Şimdi Ara

MAX PAYNE 1&2 REMAKE [PC ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
5
Favori
3.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Remake'i çoğu senaryoda ben de sevmiyorum, hikaye aynı sonunda ne olacağını bildikten sonra, yeni nesil grafikler ile tekrar aynı oyunu oynama hissiyatı veriyor. Ancak Max Payne 1 ve 2 çok güzel oyunlardı, bu yüzden remake'ini severek oynarım. PS1 ve PS2 zamanındaki güzel oyunların remake'ini yapmalarında bir sakınca görmüyorum, örneğin Capcom'un Dino Crisis 1 ve 2'nin remake'ini yapmasını isterdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 16 Ekim 2024; 17:5:40 >
  • Cpt. Miller kullanıcısına yanıt

Biraz önce Twitter'da önüme düştü. 2003 yılında çıkmış Max Payne 2'nin yağmur ve ses efektlerine bakar mısın? remake versiyonunu düşenemiyorum inanılmaz bir şey gelicek.

MAX PAYNE 1&2 REMAKE [PC ANA KONU]
    MAX PAYNE 1&2 REMAKE [PC ANA KONU]x (formerly twitter)
    Y2K era PC Game Aesthetics (@pc2000s) on X
    https://x.com/pc2000s/status/1779890699808243874
  • Foxx Mulder kullanıcısına yanıt

max payne 2'nin tek kötü yanı kısa olmasıydı.

1 ve 2'yi tek oyunda birleştirip, remake yapacaklarmış. Grafik anlamında iyi olacaktır elbette, remaster gibi ufak rütuşlar yapmak yerine, baştan aşağı yepyeni bir tasarım olacak. Engine olarak Alan Wake 2'de kullandıkları, Remedy's Northlight engine'i kullanacaklarmış, Alan Wake 2'nin grafiklerini beğenmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 16 Ekim 2024; 17:10:53 >
  • Keşke 3’e reboot yapsalar aslında ya. Karanlık NY atmosferinden çıkıp Brezilya saçmalığına sokmuşlardı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2,5 yıl oldu, hâlâ görünürde bir şey yok. Baya uzadı gibi.

• Alan wake 2 dlcde bir bilgisayara code girerken 21 09 25 numaralarını girdim
    Acaba bu bir sonraki remedy oyunu için işaret olabilir mi
    Sonuçta remake yapım süreleri yeni bir oyun yapım sürecinden daha kısa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mali tablo yayınlandı ve Max Payne 1&2 Remake hakkında bilgiler paylaşıldı.

Max Payne 1&2 Remake, yayıncı Rockstar Games ile temel hedeflere doğru ilerlerken tam üretimde "istikrarlı bir ilerleme" kaydediyor.

Max Payne 1&2 Remake is making steady progress in full production.The development progress is heading towards key development objectives together with the game’s publisher Rockstar Games.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 12 Şubat 2025; 11:44:1 >

• Geliştirme aşamasının Control 2'den daha ileride olması sevindirici bir haber. En azından Max Payne'in çıkması için Control 2'yi beklemeyeceğiz demektir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İki oyunu birleştirip mi satacaklar yoksa ayrı ayrı mı? İki oyunda çok kısa sürüyordu. Seslendiren kişi de vefat etmişti. Seslendirme de orijinal versiyonu da kullanılır umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tek oyun olarak satılacak hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söylenti: Remedy Entertainment'ın kendi web sitesinde listelenen bir analist raporu, yaklaşmakta olan oyunları için tahmini bir çıkış tarihi verdi

• Max Payne 1&2 Remake - 2026

• Control 2 - 2027

• Alan Wake 3 - 2029

• Control 3 - 2030

Bunun üçüncü taraf bir analist olduğunu belirtmek önemlidir ancak Remedy'nin bunu web sitesinde listelemesi yine de ilginçtir.

MAX PAYNE 1&2 REMAKE [PC ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.