İyi günler RSG severler . Oyunu bugün indirdim ve normal bir şekilde daemoon tools ile kurdum . Torrentten 1.0.7.0 patch ile crack dosyasını indirdim ve içine attım . Neyse herşey güzel. oyuna giriyorum ... play tuşuna basıyorum . Oyun yükleniyor. Buraya kadar çok güzel .
Start new game ...... Ardından ilk görevin ismi yazıyor ve arkadan bağırış sessleri geldikten sonra oyun kapanıyor .
Bilgisayarımın özelliklerinden dolayı bir şey olmaz.
İşletim sistemim Win 7 Ultimate x64 İşlemci : Intel Core i7 2600K Ram : Malesef 4 Gb Ekran kartım : Ati raedon HIS HD4870 Ana kartım : Gigabyte z68XP-UD3-iSSD
Şimdiden çok teşekkür ederim...
Oyunu sil tekrar yükle crack değştir başka patch yükle.
quote:
Orijinalden alıntı: Oyuncu82
Hızlı cevap için çok teşekkür ederim patch ve crack dosyalarını indireceğim bir adres yazabilirmisiniz (Buradan yazmak yasaksa özelden atarsanız sevinirim.)
quote:
Orijinalden alıntı: ycuven
quote:
Orijinalden alıntı: Oyuncu82
Hızlı cevap için çok teşekkür ederim patch ve crack dosyalarını indireceğim bir adres yazabilirmisiniz (Buradan yazmak yasaksa özelden atarsanız sevinirim.)
TAmam siz nerden indirdiiz pm yaparsanız sevinirim.
20 liraya orjinalini 2. el al, korsanı 10 liraya satıyolar, hiç uraşmadan ykle temiz temiz oyna
quote:
Orijinalden alıntı: akankas
20 liraya orjinalini 2. el al, korsanı 10 liraya satıyolar, hiç uraşmadan ykle temiz temiz oyna
orjinal alınca oyuna araba grafik iyileştiren modlar yükleyebiliyormuyuz ?
evet herşey oluyor
20 tl ye orjinal 2. el bulamadım bulabilirseniz bir link verirseniz sevinirim 40 tlden aşağı yok..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme