Şimdi Ara

GTA 4 Oyundan Çıkamıyorum Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-Herkez giremez bende tam tersi oyuna giriyorum ama çıkamıyorum quit game tıkladığımda menü müziği çalıyor siyah ekran gelip kalıyor pc yeniden başlatmak zorunda kalıyorum bunu her oyun çıkşında yapamamki bunun bir çözümüü varmı yoksa ben gta4 oynamktan vazgeçicem sistemimlemi alakalı ? oyunun oynanışında bir sorun göremedim 1 gb ram oyun için az olmasına rağmen oyun oynanıyor çok kötü sayılmaz ama oyunu kapatamıyorum kapanırken yanıt vermiyor diyor ve pc kitlenip kalıyor yeniden başlatıyorum bu sefer pc sapıtıyor

sistemim :

ıntel pentium d 2.80 ghz
    1 gb ram
    nvidia geforce 8600 gt 512 MB
    sp3'te yüklü

2-8600 gt ve 1gb ram'la en iyi performasn alcağım ayarlarıda öğrenirsem çok sevinirim

Şimdiden bilgisini ve yardımını benle paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim ?

• yuh yav kimsemi yardım etmiyecek koskoca donanımhaber'de
  • edecek arkadaş var da hepsi oyunu bitirdi o yüzden pek uğramaz oldular benim gibi son yamayı kurdun mu ?
  • 3. yamayı bile kurdum oyunun grafiğe feln olsun öle bi sorunum yok oyundan çıkamıyorum oyunu pekbi güzel oynuyorum çıkarken quit tıkladğımdan oyun yanıt vermiyor ve pc kitleniyor
  • Oyunu kaydettikten sonra ALT + F4 ile çıkabiliyor musunuz ? Ben hiç Quit Game yapmadım şu ana kadar, hep Alt + F4
  • yok alt f4 ilede çıkmıyor. kitleniyo pc çıkmaya çalışırken.
  • en son ne zaman format atmıştın pc ye
  • 1 ay önce pc yerde var oyunun yükelnemsiylede ilgili bir sorunum yok ama çıkamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: diablowrx

1 ay önce pc yerde var oyunun yükelnemsiylede ilgili bir sorunum yok ama çıkamıyorum

Ctrl + Alt + Delete kombinasyonundan görev yöneticisini aç ordan Uygulamalarda Gta IV ye sağ tıkla işlemlere git sonra sağ alttaki işlemi sonlandıra tıkla birde öyle dene bakalım?
  • Senin PC yetmeyebilir ben yeni bilgisayar aldım.Yükleyemedim cd'ci bana 2 setup ve 2 crack var dedi 1.cide autorun çalışmıo zaten.Bilmiyorum Ctrl+alt+delete iyi fikir bi dene.
  • bende sandımki oyun sardı bırakmıyo :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ailedoktoru

bende sandımki oyun sardı bırakmıyo :D

ctrl+alt+delete den uygulamalar değilde işlemler sekmesine gelip orda GTA IV.EXE yi bulup işlemi sonlandır dersen daha iyi çabuk çıkar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.