|
GTA 4: TLAD - Yeni Türkçe Yama (TAMAMLANDI) (2. sayfa)
-
-
İlk mesajda cevabı var. Hayır, eski çevirisinde biraz (duruma göre daha fazla) değişiklik yaparak Complete Edition için hazırlayacağım. Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Takipteyim, harika bir iş yapıyorsunuz. Başarılar :)
Çeviri tamamlanmıştır.
-
Eline sağlık
-
Ellerinize sağlık.
-
complete bekleyeceğim ısrarla
-
Elinize sağlık, oyundaki 3 hikaye birbiyle çok güzel bağlanmış ve iyi bir senaryosu var; bunu türkçe tekrar deneyimlemek sayenizde çok enfes olacak teşekkürler.
-
Eline sağlık kaliteli iş yapan kaliteli bir insan
-
Vay ana oyundan haberim vardı ama bu güzel sürpriz oldu, eline emeğine sağlık...
Merak ettiğim bu gta 4 bayağı sıkıntılıydı pcde, complete edition ile düzeldi mi, genel anlamda sıkıntısız oynanabiliyo mu? Çünkü gfwl saçmalığı vs vs derken içimde kaldı hep bu oyun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 16 Ekim 2020; 16:11:59 > -
Ellerinize sağlık. GTA IV yamaları bölük pörçüktü. Sayenizde tamamlanıyor. Başarılar ve kolaylıklar diliyorum.
-
Teşekkürler, ellerinize sağlık..
Ben de complete edition var.Yamanın çevirisini beğenmedim yamayı silip gta4 ile bu oyunun yamasını indirsem çalışır mı.Teşekkürler.
-
Sadece TLAD çevirisini kurarsan beraberinde ana oyun da Türkçe olur.
Oyunda herhangi bozulma olma değil mi?Oyunun sonlarındayım da bozulmasını istemem.
-
Bozulma olacağını hiç sanmıyorum, ama yine de belgelerdeki "Rockstar Games" klasörünün kopyasını alırsan oyun kayıtlarının yedeğini almış olursun.
-
Teşekkürler.Diğer oyununda çevirisini yapıp complete edition paketi yaparsanız çok makbule geçer.İyi çalışmalar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X