Öncelikle tüm donanım ailesine merhaba.Arkadaşlar ben gta 4 normal bir siteden indirdim kurdum.Elimde bulunan sürüm v1.0 sürümü sanırım yeni aldıgım ekran kartıyla donmadan çok güzel performans alıyorum.Ama gördüm ki türkçe yama yapmak hiçte kolay değil bir yerden indirdim tıkladım sadece harf gözüktü.Dondu kapandı derken bazı arkadaşların patchleri indir yazılarını gördüm. 1.0 DAN 1.07ye kadar bir patch muhabbeti var falan filan şimdi benim merak ettiğim acaba bu patchler tam olarak ne oluyor ve ne işe yarıyor.Bunların oyunun içinde köklü değişiklik olmasada kısmen değişiklik yapması gibi bir durum var mı mesela modern araçlar modern kıyafetler gibi.Demem o ki patchleri indirdim diyelim ne işime yarar nasıl nereye çıkartırım kullanırım bu patchleri ve türkçe yapabilirmiyim yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar..
patch 1.7 nin oyundaki gölge kalitesini arttırdığını ve ağaç gövdelerindeki sorunu giderdiğini duymuştum.eğer oyunu kasmadan oynuyorsan patch indirme çünkü patchler oyunu akıcı yapmak için çıkarılmış.seninki zaten akıcı anladığım kadarıyla.birde ekran kartının modeli ne hocam?
quote:
Orijinalden alıntı: CROSSFİT
patch 1.7 nin oyundaki gölge kalitesini arttırdığını ve ağaç gövdelerindeki sorunu giderdiğini duymuştum.eğer oyunu kasmadan oynuyorsan patch indirme çünkü patchler oyunu akıcı yapmak için çıkarılmış.seninki zaten akıcı anladığım kadarıyla.birde ekran kartının modeli ne hocam?
Hıs hd 5750 icooler. yalnız ben türkçe yama işini halledemedim patchlerde olmadı falan filan türkçe yamasız oynamak istemiorum :(
quote:
Orijinalden alıntı: Yukio
quote:
Orijinalden alıntı: CROSSFİT
Hıs hd 5750 icooler. yalnız ben türkçe yama işini halledemedim patchlerde olmadı falan filan türkçe yamasız oynamak istemiorum :(
gta 5 için türkçe dil desteği olarak gelecek deniyor.öyle olursa çok süper olur.gta 4 e gelirsek türkçe yama kursan bile yazılar türkçe olur ki (oyun içi konuşmalar adamı oyunun havasına sokan en önemli unsurdur) oyun içi konuşmalar yine ingilizce olacak ben böyle sevmiyorum.yani benim bahsettiğim nokta polis niko bellic e surrender diye bağırmasın.onun türkçesi teslim ol diye bağırsın.benim peşinde olduğum nokta işte bu.oyun içi konuşmalar gta 5 te türkçe olursa eğer varya oyunun atmosferine ne biçim kapılırız
Dostum Update'leri yükle oyunun akıcılığını sağlamasının yanı sıra bir çok bugu düzeltiyo ve RGSC yi kaldırıyo WindowsLive'ı kaldırıyo doğal olarak oyun GTA San Andreas gibi oluyo oynamak girmek sıkıntılı olmuyo ve Türkçe yama çok güzel oluyo ben ingilizce bitirdim sırf Türkçe diye bi daha bitiriyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: mkaanyesillik
Dostum Update'leri yükle oyunun akıcılığını sağlamasının yanı sıra bir çok bugu düzeltiyo ve RGSC yi kaldırıyo WindowsLive'ı kaldırıyo doğal olarak oyun GTA San Andreas gibi oluyo oynamak girmek sıkıntılı olmuyo ve Türkçe yama çok güzel oluyo ben ingilizce bitirdim sırf Türkçe diye bi daha bitiriyorum..
kardeşim patchleri su linkte buldum indirince nasıl bir yol izleyip kurayım sana zahmet anlatırmısın elimdeki gtayi da batırmak istemiyorum.
Hangi linkte bulduğunu yazmamışsın dostum ama önce update 1.1 sonra 1.2,1.3,1.4,1.5,1.6,1.7 yi kur xlive.dll dosyasını at içine windowslive fix i kur oyunu oyna dostum
quote:
Orijinalden alıntı: mkaanyesillik
Hangi linkte bulduğunu yazmamışsın dostum ama önce update 1.1 sonra 1.2,1.3,1.4,1.5,1.6,1.7 yi kur xlive.dll dosyasını at içine windowslive fix i kur oyunu oyna dostum
tamm dostum dediğini denicem inşallah becerebilirm.xlive dosyasını gta4 dosyasının içine atıyorum değilmi herangi bir alt dosyaya değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme