Şimdi Ara

Gta 4'ü ADAM AKILLI oynamak için... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
5.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ps3 olayı benimde aklıma geldi ama pc'nin olayı başka...

Son durumda, Hdd 400 Gb'a düşürüldü, işlemci biraz daha üst bir modelle değiştirildi, ekran kartıda HD4850 1 Gb yapıldı. Fiyat farkı ödememiş. Gene 1700 Tl. Normalde 1500 Tl aslında. Ha hediyeleride bırakmış almamış...

Toplama tabi iyi ama, senet olunca işte pek seçenek kalmıyor...

Kredi kartı olayını bende söyledim ama, riskli iş, kimse yanaşmak istemez.

Yani bilmiyorum tabi sordumu sormadımı arkadaşlarına, fakat diyelim siz kredi kartınızdan bir şey aldınız, arkadaşınızda size her ay taksit ödüyor . Fakat bunun yasal bir güvencesi olmadığı için, bilerek yada bilmeyerek taksitleri ödemeyi durdurursa, olan size olur ,eve icra gelir.

Neyse ya, hayırlısı olsun artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood1991 -- 4 Eylül 2009; 11:57:55 >
  • Herseyi gectim, bu borca harca sirf GTA 4 u oynama askina giriliyorsa bence buna degecek bir oyun degildir kendisi... Hele hele PC versiyonu hic degildir, adami bezdirir, sinir hastasi eder...
    PS2 alip bi San Andreas al oyna, daha iyi olur derim...
  • leo doğru der
  • hd4870 koymaları bir yana en dandik hd4870 koyar ısı problemi yaşarsınız
    toplama alsın yok çöpe gider paranız
  • casperdan uzak durmanızı tavsiye ederim.Ben de casper almıştım ve çok pişmam oldum.lcdsi geldiği günden beri titriyor.klavye ve mouse u ayrı bir dert kasa küçücük çok ısınıyor daha binbir dert geldi başıma daha saymayayım. aaaahhhh aaahhh şimdiki kafam olsa asla almazdım:S
  • Bakalım göreceğiz gelince artık...
  • 1700TL mi? Ohanzi.

Bu sistem etse etse 1000 falan eder, hiç olmadı 1100-1200..
  • ya hazır pc firmaları ne yaptılarda bu kadar bilinçsiz kullanıcıyı kendilerine çekebiliyor hemde bu kazık fiyatlara enayi gibi.bazen düşünmüyo değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: newmonarch

Bakalım göreceğiz gelince artık...

ne? aldın mı yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Bakalım göreceğiz gelince artık...

ne? aldın mı yoksa?

Aldı arkadaş evet.

İşlemciyi biraz yükseltmişler, hdd düşmüş fakat ekran kartı HD4850 1 Gb.
  • quote:

Yok bu pc alınacak...

bu pc %100 casper dır ekran kartından belli madem illa bu pc alıncak niye soruyon

söz dinlemeyin illa gidip ederinin 2 katına satılan pc lerden alın
  • Klâsik Casper tuzağı. Geçmiş olsun ne diyelim. 2-3 yıla değiştirilir bu bilgisayar söylemedi demeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ziya126

quote:

Yok bu pc alınacak...

bu pc %100 casper dır ekran kartından belli madem illa bu pc alıncak niye soruyon

söz dinlemeyin illa gidip ederinin 2 katına satılan pc lerden alın

Tamam, bize kredi kartsız taksit yapan bir yer söylermisin o zaman? Senetle çalışıp Oem parça satan? Biz bulamadıkta ondan böyle yaptık. Niye sorduğum yukarıda belli değilmi? Bildiğim kadarıyla dedim, Gta 4 çok sistem istiyordu ancak insanlar patch bekliyordu. Belkide HD4xxx değilde, 3xxx alsak bile kurtarabilirdik durumu diye düşündüm, ama gördüğüm kadarıyla fark yokmuş hala, aynı tas aynı hamam, aynı optimizasyon sorunu devam ediyormuş Gta 4'de.

Zaten bu 3. söyleyişim, kart HD4850 olacak, HD4590 iptal edildi.

quote:

Klâsik Casper tuzağı. Geçmiş olsun ne diyelim. 2-3 yıla değiştirilir bu bilgisayar söylemedi demeyin

Oda zaten 1-2 yıl götürmesini sordu telefonda oyunlar için, 2-3 yıl sonra parçaları 2. elde satar, yeni bir pc alır.

• Bana laf sokuşturmayınızGerçekleri söyledim ben. Kötü veya alıncak bişey söylemedim.
  • hd 4850 İceQ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Bana laf sokuşturmayınızGerçekleri söyledim ben. Kötü veya alıncak bişey söylemedim.

Neyse ya, kısmet...
  • Benim anlamadığım bu kredi kartı inadı niye.Yazık olmuş bence.Yinede hayırlı olsun ne diyelim
  • Sırf gta4 için bu bilgisayara para verene kadar PS3 alıp üstüne en az 10 tane orijinal oyun alabilirdiniz. (gta4 dahil)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

Sırf gta4 için bu bilgisayara para verene kadar PS3 alıp üstüne en az 10 tane orijinal oyun alabilirdiniz. (gta4 dahil)

Tabiki alınabilirdi de PC galiba internet için filanda seçilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

Sırf gta4 için bu bilgisayara para verene kadar PS3 alıp üstüne en az 10 tane orijinal oyun alabilirdiniz. (gta4 dahil)

Tabiki alınabilirdi de PC galiba internet için filanda seçilmiş.

Tamam ps3'ten internete de girebilir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.