Bildirim
Gta 4 ün ekran çözünürlüğünü değiştirince oyun açılmaz oldu.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
gta iv'ü açtığın exe dosyasına sağ click özellikler bu uygulamayı 640x480'de aç diye bi click var oradan -
KARDEŞ denedim olmuyor Başka bir yol yokmu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkanİnmez -- 31 Ocak 2015; 12:19:28 > -
birde kendi ekran çözünürlüğünü 1024 768 yapıp girmeyi deneseydn -
sil tekrar yükle -
arkadaşlar dediğiniz yöntemlerin hepsini uyguladım olmuyor..bunu düzeltmenin başka bir yolu yokmu.. -
arkadaşlar dediğiniz yöntemlerin hepsini uyguladım olmuyor..başka bir çözüm yolu yokmu bunun..! -
nolur yardım başka yol yokmu -
Bildiğim tek yöntem o var belki belgelerim rockstar games gta iv kısmından user.cfg varsa not defyeriyle aç çözünürlük kısmını değiştir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nasıl yapacağız onu videosu felan varmı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkanİnmez -- 3 Şubat 2015; 12:17:42 > -
oyunun dizinini değiştir düzelir belki -
geforce experence varsa optimize edebilirsin -
Ne zaman cozunurluk degisikligi yuzunden oyun acamasam belgelerim de oyunun ayarlarinin bulundugu dosyayi siler oyle acarim oyunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterans -- 4 Şubat 2015; 3:33:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oyunun windowsa attığı dosyaları bulup silmen lazım -
commandlline'ile olmazmı acaba oynun kurulu olduğu dize atarızda çözünürlük hangi isimde geçer ? -
oyunun windowsa attığı dosyaları nasıl bulacağız Master_Evil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkanİnmez -- 22 Şubat 2015; 19:28:16 > -
Windows local files'ta olabilir, belgelerim klasöründe olabilir ya da regeditteki kayıt dosyalarını silmen gerebilir, bulamazsan googledan bi aratırsın gta4 local files diye olmazsa en kolay yollardan biri de format atmak -
C:\Users\Username\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV
bu klasördeki Settings ve User Music klasörünü silip oyuna gir düzelir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X