Şimdi Ara

GTA 4 ve GTA San Andreas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önce GTA 4 indirdim ve yükledim. Normal özelliklerinde kasıyordu bende en son değerine kadar düşürdüm sonuç gene aynı oldu gene kasmaya devam etti. Bilgisayarımın özellikleri 4 gb ram, 1 gb nvidia geforce GT220m ve çift çekirdek. GTA 4'ten sonra GTA San Andreası yükleyeyim dedim ve yükledim. Görüntü ekrarnın ortasında ve renkler bir acayip. Yardımlarınızı bekliyorum nasıl düzeltebilirim

• win 7 kulanıyorsan aşağıdaki adımları yap ve bilgisayarı yeniden başlat gta4 deki kasma düzelecek.

Başlat / Çalıştır / msconfig / Hizmetler / Windows olay günlüğü (İşareti kaldır)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadir59

win 7 kulanıyorsan aşağıdaki adımları yap ve bilgisayarı yeniden başlat gta4 deki kasma düzelecek.

Başlat / Çalıştır / msconfig / Hizmetler / Windows olay günlüğü (İşareti kaldır)

Teşekkür ederim, düzeldi. Peki ben bilgisayarımın özelliklerine göre en iyi görüntüyle nasıl oynarım söyleyebilir misiniz?
  • quote:

win 7 kulanıyorsan aşağıdaki adımları yap ve bilgisayarı yeniden başlat gta4 deki kasma düzelecek.

bu olay vistada işe yararmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cédric

quote:

Orijinalden alıntı: Kadir59

Teşekkür ederim, düzeldi. Peki ben bilgisayarımın özelliklerine göre en iyi görüntüyle nasıl oynarım söyleyebilir misiniz?

Kusura bakma ama hayatımda nefret ettigim sorulardan birisidir yüklü olmasa anlarım ama oyunu yüklemişsin 2 dakika aç görüntü ayarlarını yap oyna duruma göre çözünürlügü düşür yada arttır

İyi günler...

• Bu arada kasma gene hafif hafif devam ediyor
  • bu olayı vistada deniyan varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta san andreas renk sorunu
    3 yıl önce açıldı
    GTA San Andreas gelir mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Win 7 de denedim oldu Fakat oyunda ekran sallanıyor bunun sebebi nedir?
  • quote:

Bu arada kasma gene hafif hafif devam ediyor

İmzan kural dışı ona göre
  • xp ye cevir pc yi hiç uğraşma bunlarla windows 7 kepazzelikten başka bişey değil
  • monitörünün ekranı en iyi hangi özellikte çalışıyorsa oyunuda ona göre yap en iyi performansı öyle alırsın

mesela benim 1280x1024 en iyi verebileceği performans oyunlardada cod 4 mw 2 de falan bu ayarı kullanıyorum
  • gta4 un sırası ile
    GTAIV_PC_Patch_1.0.1.0
    GTAIV_PC_Patch_1.0.2.0
    GTAIV_PC_Patch_1.0.3.0
    GTAIV_PC_Patch_1.0.4.0
    patchlerini indirip kur ve 1.0.4.0 ilacini yukle sallanma duzelecektir.

edit: hafif kasmalar olur oyun ayarlarını sisteminin yetecegi kadar düşür.
    quote:

Win 7 de denedim oldu Fakat oyunda ekran sallanıyor bunun sebebi nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir59 -- 7 Mart 2010; 15:08:06 >
  • Arkadaşlar Bende Bi Soru Sorucam gta san andreas modlar indirdim Nasıl Yapıcam Nereye Atıcam Bi Yardımcı olursanız Sevinirim Teşekkür Ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.