Şimdi Ara

Gta san andreas neden kasıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
43.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba.Gta san andreas oynarken en düşük ayarlarda 640 çözünürlük low aa kapalı 25 fps alıyorum.Eski oyun oldugu için sanırım ama bunun bir çözümü var mıdır ?

i5 650 3.20 ghz
    4 x2 corsair 1600 mhz ram
    Windows 7 64 bit
    Msi hd 6570 ekran kartı

• Yapay Zekanın Yanıtı

GTA San Andreas Kasma Sorunu: Nedenleri ve Çözümleri

Grand Theft Auto: San Andreas (GTA SA), dünyaca ünlü bir açık dünya aksiyon-macera oyunudur. Ancak bazı oyuncular, özellikle Windows 10 işletim sisteminde, oyunun kasma sorunu yaşadıklarını bildirmiştir.

GTA San Andreas kasma sorununa neden olabilecek birkaç faktör vardır:

• Yetersiz Sistem Gereksinimleri: Oyunun sorunsuz çalışması için minimum sistem gereksinimlerini karşıladığından emin olmalısın.
    • Eski Grafik Sürücüler: Grafik kartının güncel olmayan sürücüler, kasmalara ve diğer performans sorunlarına neden olabilir.
    • Yüksek Ayarlar: Oyun grafik ayarları çok yüksekse, sistemin kaynaklarına aşırı yüklenebilir ve kasmalara yol açabilir.
    • Arka Plan İşlemleri: Arka planda çalışan diğer programlar veya işlemler, oyunun performansını etkileyerek kasmalara neden olabilir.
    • Modlar ve Eklentiler: Oyun için ????? edilen modlar veya eklentiler, oyunun istikrarını bozabilir ve kasmalara yol açabilir.

GTA SA Kasma Sorununu Çözme Yolları:

GTA San Andreas kasma sorununu çözmek için şu adımları izleyebilirsin:

• Sistem Gereksinimlerini Kontrol Et: Sisteminin oyunun minimum sistem gereksinimlerini karşıladığından emin ol.
    • Grafik Sürücülerini Güncelle: Grafik kartının sürücülerini üreticinin web sitesinden güncelle.
    • Grafik Ayarlarını Düşür: Oyunun grafik ayarlarını düşürerek sistem yükünü azaltabilir ve kasmaları azaltabilirsin.
    • Arka Plan İşlemlerini Kapat: Oyun oynarken gereksiz arka plan işlemlerini kapat.
    • Modları ve Eklentileri Kaldır: Halihazırda ????? edilmiş modları veya eklentileri kaldır ve oyunun performansının iyileşip iyileşmediğine bak.

Bu adımları uygulayarak GTA San Andreas kasma sorununu çözebilir ve oyunun sorunsuz bir şekilde keyfini çıkarabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yönetici olarak çalıştır veya uyumluluk modundan XP SP2 seçin.
    P4-9250SE ile 1024X768 de AA kapalı +40 FPS oynardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

quote:

Orijinalden alıntı: M.O.D.O.K

Merhaba.Gta san andreas oynarken en düşük ayarlarda 640 çözünürlük low aa kapalı 25 fps alıyorum.Eski oyun oldugu için sanırım ama bunun bir çözümü var mıdır ?

i5 650 3.20 ghz
    Windows 7 64 bit
    Msi hd 6570 ekran kartı

Bendede kasıyordu düşün ben 30 40 oyun aynı anda açıyorum kasmıyorda san andreas kasıyor

Sebebi ise ayarlarda bir seçenek vardı v syncye karşılık geliyor sanırsam.Onu kapatınca duzelıyordu.

SP 2 yaptım sorunun nedeni frame limiter diye bişey var onu kapadım düzeldi gayet akıcı aynı sorun olanlar

exe sağ tık özellikler uyumluluk windows service pack 2
    sonra oyunda options advanced ordan frame limiter ı off yapın sorun çözülür cevaplar için teşekkür ederim

• eskiden 7300gt de ile oynardım san andreas'ı onda bile kasma olmazdı
  • San andreasta fps kısıtlaması vardı sanırım.Fps limiter ile 25 fpsnin üstüne çıkabiliyorsunuz
  • yorumları okumadım belki sorunu açıklamışlardır nedenini.Frame limiter ı kapatman lazım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

quote:

Merhaba.Gta san andreas oynarken en düşük ayarlarda 640 çözünürlük low aa kapalı 25 fps alıyorum.Eski oyun oldugu için sanırım ama bunun bir çözümü var mıdır ?

i5 650 3.20 ghz
    Windows 7 64 bit
    Msi hd 6570 ekran kartı

Bendede kasıyordu düşün ben 30 40 oyun aynı anda açıyorum kasmıyorda san andreas kasıyor

Sebebi ise ayarlarda bir seçenek vardı v syncye karşılık geliyor sanırsam.Onu kapatınca duzelıyordu.

SP 2 yaptım sorunun nedeni frame limiter diye bişey var onu kapadım düzeldi gayet akıcı aynı sorun olanlar

sonra oyunda options advanced ordan frame limiter ı off yapın sorun çözülür cevaplar için teşekkür ederim

Alıntıları Göster

Eyw kardesim bendede o sorun vardı ama saol sayende yaptım +rep :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlu Dal

fx5500 le bile kasmıyordu siz son nesil kartlarda bile oynayamıyorsunuz. :)

fps kısıtlaması var oyunda

bende fx5200 ile oynuyordum kart ısınana kadar güzel çalıştırıyordu ısınınca hafif kasma yapıyordu
  • Ayarlardan frami limiter'i kapar fps sınırsız olacaktır.
  • yaw arkadaş herşey tamam da bunun bi çözümü yok mu yaww yardım edin yollar evler kaybolup duruor pfff nabıcam

• Yıl 2013 hala gta san oynayan bar. Bu arada kasmayi engellemek icin başka cracklar deneyenilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1zeus1

Yıl 2013 hala gta san oynayan bar. Bu arada kasmayi engellemek icin başka cracklar deneyenilirsin

Şakamısın

• Ciddiye alan oldumu.

• quote:

i5 650 3.20 ghz
    Windows 7 64 bit
    Msi hd 6570 ekran kartı

Eski bir sürücü ile oynamaya çalışın. Belki sıkıntıyı giderir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E7830F89C

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Msi hd 6570 ekran kartı

TEŞEKKÜRLER YUKARIDAKİ ÇÖZÜM ÇOK İŞİME YARADI .TEŞEKKÜRLER YUKARIDAKİ ÇÖZÜM ÇOK İŞİME YARADI .

• quote:

Orijinalden alıntı: zzz123zzzz

yaw arkadaş herşey tamam da bunun bi çözümü yok mu yaww yardım edin yollar evler kaybolup duruor pfff nabıcam

ekran kartının ram'i yetmiyor olabilir. ama 256mb ile bile oyun güzel oynanıyordu acaba 64mblık onboard kartta mı oynuyorsunuz?

• Aynı sorun bendede var çözümü nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faredevriii

Aynı sorun bendede var çözümü nedir?

Güncel sürücü kurmak ve frame limiteri kapatmak
  • Amd athlon k7
    512mb ram
    Fx5200 128mb

Kasmiyor

• çare frame limiter 25 e kitliyor saçma sapan sürücüyle alakası yok pentium g2030 içindeki dandik hd graphics bile oyunu ultra oynatır
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.