Şimdi Ara

Gta san andreas neden kasıyor ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
2
Favori
43.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 1zeus1

Yazmak için 1 yılmı bekledin.

işim yok 1 yıl bekledim
    hay Allahım
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    Oyun güzeldi tmmda şimdi sırf egosunu tatmin etmek içinde 1 yıl sonra cevap vermek konu kirliliğinden başka birşey değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1zeus1

Oyun güzeldi tmmda şimdi sırf egosunu tatmin etmek içinde 1 yıl sonra cevap vermek konu kirliliğinden başka birşey değil.

E oyle tabi :))

• gta v çıksın rahatlıyalım
  • Merhaba;
    Arkadaslar bu konuyu yeni gördüm. Eski bi konu gibi duruyor. Ama hala aynı hatayı alanlar varsa yardımcı olmak için yazıcağım.
    Öncelikle oyunun .exe ye sağ tıklıyoruz. Uyumluluk ayarlarını yapıyoruz. Sonra oyunu açıyoruz. Ayarlar > Görüntü Ayarları > Advenced. Burdan Frame Limiter diye bi seçenek olacak on ise off yapıyoruz. Off ise karışmıyoruz. Sonra aynı ekranda görüntü kalitesi ile ilgili bişey var. Adını tam hatırlayamıyorum. Onu low yapıyoruz. Böylece düzeliyor. Ben yapınca düzeldi umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

eskiden 7300gt de ile oynardım san andreas'ı onda bile kasma olmazdı

ulan gülesim geldi :D 2012'de eskiden 7300 gt kullanıyomuşun ben 2015de 7200 gt kullanıyorum :D
  • Fx5500 ile modern mod yamalı olanını ne kadar çok oynamistim be.Eskiler aklıma geldi

Edit:Kim hortlatti bu konuyu la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MayDn -- 15 Şubat 2015; 13:11:12 >
  • doctor_bey D kullanıcısına yanıt
    Her ayar lowda 1333x798 gibi bir çözünürlükte i3 2310m ve içindeki gpu +60 fps aliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nvidia 210 markalı ekran kartı çöpe attım an itibari ile. Gta SA da kasıyor ***

• Daha sonra insafa gelip çıkardım ama kullanmıyorum. Atsan atılmaz satsan satılmaz, ana kartım iyi olması nedeni ile dandik ekran kartını çıkartıp anakartı taktım, driver'ları yeniden yükledim biosu sıfırladım ne gta da nede farklı bir oyunda en ufak kasma yok! :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.