Şimdi Ara

GTA 5 %100 SAVE GAME !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PS3, Xbox 360, PS4 ve Xbox One’da defalarca bitirdiğiniz GTA V’i artık PC versiyonunda bitirmek istemiyorsanız, GTA V PC %100 Save dosyası huzurlarınızda. gtagames.hu adlı fan sitesi tarafından hazırlanan dosyanın kurulumunu kısaca aşağıda anlatalım.

1- Belgelerimde “Rockstar Games”i bulun.
    2- Rockstar Games dosyasının içinde “Profiller” bulun ve “774C1548″ adlı tek klasörü açın.
    3- İndirmiş olduğunuz GTA V PC %100 Save dosyasının içinde yer alan SGTA50001 ve SGTA50001.bak dosyaları 774C1548 klasörün içine kopyala-yapıştır yapın.

http://rockstarturk.com/wp-content/uploads/2015/04/GTA5100savegame-2.zip

Alıntıdır....

• Kullanan arkadaşlar tşk ederlerse sevinirim konu aşağı kaymasın herkez yararlansın :))
  • saçmalığa bak %100 olunca ne oluyor? bi avantajı falan yoksa saçmalıktan başka bir şey değil kendin oynamadıktan sonra ne anlamı var? sanki madalya takıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

saçmalığa bak %100 olunca ne oluyor? bi avantajı falan yoksa saçmalıktan başka bir şey değil kendin oynamadıktan sonra ne anlamı var? sanki madalya takıyolar

Sen şaka mısın? Ne bu sinir? Bazı arkadaşlar %25-30 civarlarinda oyundan atiliyor bug var sanırım, onlar bunu indirip görevleri seçip tekrar oynayabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

saçmalığa bak %100 olunca ne oluyor? bi avantajı falan yoksa saçmalıktan başka bir şey değil kendin oynamadıktan sonra ne anlamı var? sanki madalya takıyolar

Sanki adam hile paylasmıs niye bu kadar sinirlendin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşın yazdığını okumadan yorum yapıyorsun.

"PS3, Xbox 360, PS4 ve Xbox One’da defalarca bitirdiğiniz GTA V’i artık PC versiyonunda bitirmek istemiyorsanız" diyor farkındaysan ben oyunu 2 sene önce PS3'te bitirdim şimdi oyunu online için tekrar satın aldım PC'ye.Hikaye modunu tekrar bitirip ne yapıcam?Okumadan yorum yapma,milletin işide seni ilgilendirmez.
  • Şahsen ben Hiç bir GTa da görev yapmadım görevleri sevmiyorum benim işim Free takılmak %100 save olduğunda bütün kilitler açık oluo araç modifiye edecem önüme engel çıkmıo daha ne olsun :DDD Ölümsüzlük yapıom Sınırsız cephane Tanklara kafa atıom :D Yaş 30 Ama hayla zevk verio vallaa ::DDD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 Save sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güncelll
  • beyler bunu ındırdım 2.gorevden oynamaya basladım fakat bıttıgınde otomotık olarak 3.goreve geçmesını ıstıyorum oyun bunu yapmıyor nasıl yapabılırım ?
  • Arkadaşlar merhaba xbox 360 da bitirdim ps4 de yarıda bıraktım pc de artık oynamak istemiyorum, belirttiğiniz gibi herşeyi yaptım fakat %100 save game e geçiş yapmıyot loading ekranında "ERR_GEN_ZLIB_2 " başlığında "Failed zlib call. Please reboot or reinstall the game" hatası çıkıyor oyun kapanıyor ( oyun orjinal ) bilginiz olsun bende mi hata var bilemedim yapabilen varsa yardım etsin. olmadı yine bitririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: barmanbek

Arkadaşlar merhaba xbox 360 da bitirdim ps4 de yarıda bıraktım pc de artık oynamak istemiyorum, belirttiğiniz gibi herşeyi yaptım fakat %100 save game e geçiş yapmıyot loading ekranında "ERR_GEN_ZLIB_2 " başlığında "Failed zlib call. Please reboot or reinstall the game" hatası çıkıyor oyun kapanıyor ( oyun orjinal ) bilginiz olsun bende mi hata var bilemedim yapabilen varsa yardım etsin. olmadı yine bitririm

Forumda bu hatayla ilgili bi msj görmüştüm arkadaşlar çözümü bulmuş biraz araştırırsan çözersin sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.