Şimdi Ara

GTA 5 Çalışmayı Durdurdu + Mavi Ekran Hatası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Akşam atayım, sorun büyük ihtimalle driver'lardan kaynaklanıyor, silip heniden kurmayı da deneyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartı driver'larını silip tekrar yükledim sorun düzelmedi, işlemci ve ekran kartına stres testi yaptım sıkıntı yok. Yabancı forumda problemin oyundan kaynaklandığını ve yama beklendiğini söyledi, umarım öyledir çünkü benden kaynaklanma olasılığı yaptığım testler sonucunda yok. Bir ara AC Unity'yi yükleyip onda bir problem olup olmadığına bakacağım ki hiç zannetmiyorum çünkü GTA hata vermeye başlamadan önce zaten oynuyordum. Antivirüs programının kalıntıları hala bilgisayarda kalmış ve sanırım formatla anca gidecek, o yüzden ümidi kesmeden önce son bir kez daha format atacağım, düzelmezse Rockstar'dan patch bekleyeceğim. Benim problemi yaşayan şu ana kadar bir kişi buldum, onun konusunda da henüz olayı anlayan yok. Umarım bir an önce şu patch gelir de rahat rahat oynarız, şu an oyuna hiç giremiyorum...

@paganmin , anakartta merak ettiğin şey nedir tekrar kasayı açmak istemiyorum, zaten donanım olduğunu da sanmıyorum. Şüphelendiğin konuyu paylaşırsan düşüncelerimi aktarabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DespicablePirate

Ekran kartı driver'larını silip tekrar yükledim sorun düzelmedi, işlemci ve ekran kartına stres testi yaptım sıkıntı yok. Yabancı forumda problemin oyundan kaynaklandığını ve yama beklendiğini söyledi, umarım öyledir çünkü benden kaynaklanma olasılığı yaptığım testler sonucunda yok. Bir ara AC Unity'yi yükleyip onda bir problem olup olmadığına bakacağım ki hiç zannetmiyorum çünkü GTA hata vermeye başlamadan önce zaten oynuyordum. Antivirüs programının kalıntıları hala bilgisayarda kalmış ve sanırım formatla anca gidecek, o yüzden ümidi kesmeden önce son bir kez daha format atacağım, düzelmezse Rockstar'dan patch bekleyeceğim. Benim problemi yaşayan şu ana kadar bir kişi buldum, onun konusunda da henüz olayı anlayan yok. Umarım bir an önce şu patch gelir de rahat rahat oynarız, şu an oyuna hiç giremiyorum...

@paganmin , anakartta merak ettiğin şey nedir tekrar kasayı açmak istemiyorum, zaten donanım olduğunu da sanmıyorum. Şüphelendiğin konuyu paylaşırsan düşüncelerimi aktarabilirim.

Formatla Geçeceğini pek sanmıyorum ama illa da atıcam diyorsan at
    Kalıntıları silmek için format atmana gerek yok bu programlar işini görür Ccleaner, Revo Uninstaller

• Merhabalar; bende aynı problemi yaşıyorum geçen hafta ilk kurduğumda sorun yoktu oyunu gamepad ile oynamak için bir yazılım yükledim ve windows 8.1 çöktü tekrar windows ve oyun kurdum bu sefer oyun sürekli mavi ekranla atıyor herşey aynı windows sürümü aynı gta 5 dosyaları ve crackler aynı sorun ne anlamadım
  • Bir süre sonra bende de çalışmayı durdurdu hatası veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sorunu çözdüm, tüm problem bios ayarlarının bozulmasından kaynaklanıyormuş. CPU'ya giden voltaj ve frekans yanlış ayarlandığı için bazı çekirdekler çalışmıyor ve stabilite sorunu ortaya çıkıyormuş. Kasanın içinden bios pilini çıkarıp takarak sıfırladım ve sorun tamamen çözüldü. Aynı problemi yaşayan arkadaşlara bios'larını sıfırlamalarını tavsiye ediyorum.
  • sorunu çözdüm, oyunun drixt hata verip mavi ekran atmasına sebep oluyor video ram etkin kullanaması sorunu var,yüksek detaylarda oyunda sorun yaratıyor,oyun

nedeni ise oyunda yüksek kapalamada 4 gb ekran kartımla 80 fps arası oynamama rağmen sıcaklıklarımda gayet normalken makina donuyor, sonra reset atmak zorunda kaldım

benim makine lenevo notebook y510 çift nvidia ekran kartı var, 45 dk oynadım tekrar aynı sorunu verdiği zaman,makineyi hemen oturum kapatmaya zorladım,ve gta nın verdiği hataya baktım

neyseki makinayı kurtardım, ama aşırı derece yavaştı, çok bekletiyordu, sonra tekrardan ekran kartının driverinı yüklediğini gördüm ve makina düzeldi

tekrar oyunu açtığımda görüntüde birbirine kaymalar meydana gelmeye başladı,başka oyunlardada denedim hep aynıydı, res atınca düzeldi

ama ayarları normalde kullanınca sorun yok, yani oyundan kaynaklı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.