Şimdi Ara

GTA 5 Crew: Occupy Turkey (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
513
Cevap
4
Favori
16.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Crew akıyor. Bi deathmatch bir de yarış yaptık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hala online a giremiyorum
    Lamar birakinca yaris ariyo duruyo
    Bir turlu bulamiyor

• Cgty24 Beyler psn bende gruptayım eklerseniz sevinirim :)
  • İlk 2 görevi yaptım ve yükleme yarım saat bitmek bilmedi. Crew'i toplayamadık, rosckstar, sayende!

• 2 yarış, 2 deathmatch oynadık, bir de görev yaptık sonra oyun takıldı ve yeniden girince karakterim silindi :)))))))))))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: zencefiladam

İlk 2 görevi yaptım ve yükleme yarım saat bitmek bilmedi. Crew'i toplayamadık, rosckstar, sayende!

Hakikaten bütün zevkimizin içine ettiler ya, bu kadar büyük çapta bir oyunun online modu böyle hata dolu şekilde nasıl başlatılır, hiç mi öngöremediler bunları acaba?
  • quote:

İlk 2 görevi yaptım ve yükleme yarım saat bitmek bilmedi. Crew'i toplayamadık, rosckstar, sayende!

Çete toplanınca bunun hesabını sorarız hocam :) Karakter filan yapmayın zaten siliniyor 3. karakter yapışım olmuyor, olmuyor!
  • kahretsin gene silinmiş karakterim arkadaşın biri bankadaki para gitmiyor demişti bankada sıfırlanıyor bankadada para yok yaw ev alacaktım 5000 papel biriktimiştim :) artık cidden sıkmaya başladı
  • Oyundayım arkadaşlar var mı girecek olan?

• yeni patch yayınlandı şu an yüklüyorum heralde kaydetmeme ile ilgili bişey bu
  • Bu aksam girecem ekleyin headset var.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperhan68

yeni patch yayınlandı şu an yüklüyorum heralde kaydetmeme ile ilgili bişey bu

Ben de tüklüyorum bakalım.

• Bazi arkadaslara crewin mantigini ogretmel lazim sanirim, tam soygun yapacaz adam arabayi alip kaciyor ben de ortada kalip oluyorum. Bu mudur crew arkadasligi?

• Oyundayız beyler katılın!

• quote:

Oyundayız beyler katılın!

Beyler joinleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: _Diablo_

Bazi arkadaslara crewin mantigini ogretmel lazim sanirim, tam soygun yapacaz adam arabayi alip kaciyor ben de ortada kalip oluyorum. Bu mudur crew arkadasligi?

Onları helledeceğiz dostum.

• luckydream social PSN: EmreYLDRM
  • beyler uğurbeyefendi kimse ondan özür diliyorum ve acemiliğime vermesini istiyorum.online da ilk günümdü bugün uğurbeyefendi dostum kusura bakma birlikte araba çalmaya gittik ama ben henüz bugün başladım ve tabancadan başka silahım yok.birtürlü yapamadık görevi ama bu geceden itibaren sürekli oyundayım istediğiniz zaman oynayabiliriz. forumdaki nickimi kullanıyorum oyunda.bu arada ;

1)diğer oyuncularla mikrofon haricinde irtibata geçemiyo muyuz yani mesaj atılmıyor mu?
    2)adamlar sürekli mikrofondan konuşuyor.bunların sesini nasıl kapatıcaz?
  • Önemli değil hocam, yaparız sonra. Ben de hatalar yaptım.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.