Şimdi Ara

GTA 5 Crew: Occupy Turkey (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
513
Cevap
4
Favori
16.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kuzey Kafkasya

Beyler onlineda Lester'ın verdiği ilk görevin kolay yolunu bilen var mı? Önce 2 tane polis arabası sonra da bir tane van patlatma görevi. Ya zaman bitiyor polislerden kaçarken ya da polisler öldürüyor.

İlk 2 arabayı patlattıktan sonrası sıkıntı yaratıyor gerçekten polis de takılınca. Ben de bir kaç kere denedikten sonra yapabildim. İlk olarak polislerden kaçmak işe yaramıyor, bölüm gereği yıldızlar hep kalıyor yani kaçmak yerine olabildiğince hızlı şekilde hedefe ulaşmak lazım. İkinci hedef olan minibüs polis alanı içerisinde, ben öndeki demir parmaklı kapının oradan içeri bomba atıp patlatmaya çalışıyordum fakat isabet ettiremeden öldürüyorlardı, sonradan fark ettim ki arkada kapı varmış içeri girebilmek için. Oradan hızlıca girip bombayı araca doğru fırlatıp kaçmak lazım. Sticky bomblar sanırım o aracı patlatamıyor, ben bombayla patlatabildim. Sonraki hedef 4-5 tane polis motosikleti, onlar da her birine sticky bomb fırlatarak yada bir kaç bomba atarak kolay patlatılabiliyor. Son hedef hapishane bölgesindeki otobüs, 5 dakika süre veriyordu sanırım o hedef için, biraz uzak zaten gitmesi 2-3 dk sürüyor. O da bombayla patlatılabiliyor, ama aracın yanında fazla beklememek lazım hemen polisler geliyor. Bombayı isabet ettiremeyince biraz uzaklaşıp tekrar gelip denemek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuhaf.

quote:

Orijinalden alıntı: Kuzey Kafkasya

Beyler onlineda Lester'ın verdiği ilk görevin kolay yolunu bilen var mı? Önce 2 tane polis arabası sonra da bir tane van patlatma görevi. Ya zaman bitiyor polislerden kaçarken ya da polisler öldürüyor.

İlk 2 arabayı patlattıktan sonrası sıkıntı yaratıyor gerçekten polis de takılınca. Ben de bir kaç kere denedikten sonra yapabildim. İlk olarak polislerden kaçmak işe yaramıyor, bölüm gereği yıldızlar hep kalıyor yani kaçmak yerine olabildiğince hızlı şekilde hedefe ulaşmak lazım. İkinci hedef olan minibüs polis alanı içerisinde, ben öndeki demir parmaklı kapının oradan içeri bomba atıp patlatmaya çalışıyordum fakat isabet ettiremeden öldürüyorlardı, sonradan fark ettim ki arkada kapı varmış içeri girebilmek için. Oradan hızlıca girip bombayı araca doğru fırlatıp kaçmak lazım. Sticky bomblar sanırım o aracı patlatamıyor, ben bombayla patlatabildim. Sonraki hedef 4-5 tane polis motosikleti, onlar da her birine sticky bomb fırlatarak yada bir kaç bomba atarak kolay patlatılabiliyor. Son hedef hapishane bölgesindeki otobüs, 5 dakika süre veriyordu sanırım o hedef için, biraz uzak zaten gitmesi 2-3 dk sürüyor. O da bombayla patlatılabiliyor, ama aracın yanında fazla beklememek lazım hemen polisler geliyor. Bombayı isabet ettiremeyince biraz uzaklaşıp tekrar gelip denemek lazım.

Hapishane arabası da sticky bombla patlatılamıyor değil mi doğru anladım?

• Rockstar'dan açıklama gelmiş, online'da oluşan hatalardan ve karakter kayıplarından dolayı, bu ay içerisinde oyunu oynamış olan veya ay sonuna kadar oyuna başlayacak olan her kişiye yarım milyon dolar oyun parası verilecekmiş. Paranın yarısını(250 bin) yaklaşık bir hafta sonra, kalan yarısını da ay sonunda yatıracaklarmış. Karakterlerin geri getirilemeyeceğini de söylemişler.
    Bana çok saçma geldi. Karakteri kaybolan var kaybolmayan var, daha yeni başlayıp hiç sorun yaşamayan var, sen kalkıp herkese para dağıtıyorsun. Yaptıkları hatalardan sonra göz boyamaktan başka bir şey değil bu hareket.

@Kuzey Kafkasya- Onda sadece bomba denedim, elimde sticky bomb kalmamıştı, o yüzden bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ey özgürlük -- 12 Ekim 2013; 13:56:22 >
  • Markifyan ile hallettik görevi çok teşekkürler.
  • Rica ederim @Kuzey Kafkasya

Arkadaşlar grubu canlandıralım ya biraz Akşama yaklaşık 10-15 job'luk(belki daha fazla) bi maraton yapalım diyorum. 7-8 kişi toplanırsak deathmatch olsun, yarış olsun iyi eğleniriz. Ayrıca çok kişi olunca çok iyi para ve puan geliyor etkinliklerde, güzel para ve seviye kasmış da oluruz böylece.

Nişan modu olarak "free mode" kullanan ve 1-2 job'dan sonra hemen çıkmayacak arkadaşlar buradan konuşup saati kararlaştıralım.
  • Headset için herhangi bir ayar yapmaya gerek varmı oyun içinde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuhaf.

Rica ederim @Kuzey Kafkasya

Arkadaşlar grubu canlandıralım ya biraz Akşama yaklaşık 10-15 job'luk(belki daha fazla) bi maraton yapalım diyorum. 7-8 kişi toplanırsak deathmatch olsun, yarış olsun iyi eğleniriz. Ayrıca çok kişi olunca çok iyi para ve puan geliyor etkinliklerde, güzel para ve seviye kasmış da oluruz böylece.

Nişan modu olarak "free mode" kullanan ve 1-2 job'dan sonra hemen çıkmayacak arkadaşlar buradan konuşup saati kararlaştıralım.

Katılıyorum bu akşam adam akıllı toplanalım Team Deathmatch falan çok zevkli olacaktır daha doğru dürüst oynayamadık crew'da herkes 2-3 kişiyle oynuyor.

• toplanmak için kimse gönüllü değil galiba
  • 300 kişiden 8 kişi bulamıyoruz abi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an oyunda olan var mı arkadaşlar başlayalım toplanmaya
  • Beyler headset için bi ayar varmı oyundakilerin konuşmaları tv den duyuyorum bende de takılı headset ama ses gelmiyor

• Beyler az önce çıktım oyundan. 45 level bir adam sürekli iyi para veren görevlere davet etti onlara katıldım.
  • Katılmak istiyorum fakat 300 kişi limitine ulaşmış ne yapıcaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: patates5

Katılmak istiyorum fakat 300 kişi limitine ulaşmış ne yapıcaz?

Mikrofon var mı dostum?

• Headset ile ps3 bağlantısını yapıp oyuna gitmek yeterli mi başka bir ayara gerek var mı ?

• Parayı neye yatırsak acaba 200 bine yaklaştı bir şey yapmadım henüz.
  • legendary1903 kullanıcısına yanıt
    faiz yemem diyorsan bana gönder

edit: kendime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HajHaj -- 22 Ekim 2013; 0:11:08 >
  • yer varmı katılsak yabancılarla zevkli olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: HajHaj

faiz yemem diyorsan bana gönder

edit: kendime

Faizsiz olur mu hiç

Bu arada online'da sorun yaşayan var mı hala? Ben bir sorun olur belki diye hep çekinerek giriyorum oyuna, hatta bazen hiç girmiyorum bu yüzden.

• Headset var issotr,

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.