Şimdi Ara

GTA 5 Crew: Occupy Turkey (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
513
Cevap
4
Favori
16.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zencefiladam

quote:

Orijinalden alıntı: ozozca

quote:

Orijinalden alıntı: zencefiladam

quote:

Orijinalden alıntı: InsomniacPen

Temizlemezsen adam değilsin

temizliğe senden başladım burak asdjkasdjk

Hocam hakettiği gibi adapte olamadık çeteye özürlerimi kabul et! Sınavlar filan derken hiç giremiyorum arada işte takılıyorum napayım :(

Hepinize iyi oyunlar dilerim ;) Affedin beni çete kardeşlerim :)

önemli değil kardeşim, bir kişi oynamasın o da sen ol. sen hep çetedesin.

Sağol patron :) Çok isterdim zabahlar olmasın ama iş yoğunluğu bi yandan sınavlar olmadı! Arada bi kaç oyun azcık oynayabiliyorum o bile zor oluyor :( Geçecek bu yoğun günlerim o zaman tekrar girerim Los Santos sokaklarına tekrar hepinize iyi oyunlar dilerim ;)

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zencefiladam -- 22 Kasım 2013; 14:30:46 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar, crew içinde deli bir temizlik sonucunda rafine bir ekibe ulaştık. Şu an 86 kişiyiz.
    Aramıza katılmak isteyen arkadaşlara duyurulur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam olarak ne oluyor burada?
  • Hocam genelde GTA başlıklarına bakmayan biri olarak crew isminiz ilgimi çekti ve bir bakayım dedim. İsminiz, logonuz her şey çok ilgi çekici ve hoş duruyor. Bir de dikkatinizi çekti mi bilmiyorum genelde multiplayer platformlardaki türk grupları ya da oluşumları bağnaz derecede milliyetçi tayfalardan oluşabilmekte ve bu tip insanların yabancılara karşı bir garezi olduğundan mı bilinmez davranışları yüzünden yabancıları kendilerinden soğutma gibi bir duruşları var. Direnişçinin ise he zaman diğer dünya halklarıyla kardeş durumunda olduğunu düşünürsek, o tür bahsettiğim bağnaz insanlardan çok çok daha iyi ifade edecek insanlarsınız halkımızı (normalde bu temsil etme, ifade etme bıdı bıdılarını hiç önemsemem). İyi eğlenceler dilerim.
  • Duzenli online olan var mi bu crewde? Dusuk lvl kabul ediyorsaniz ben de katilmak isterim. cpt_occulta olarak ekleyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RideMyRocket

Hocam genelde GTA başlıklarına bakmayan biri olarak crew isminiz ilgimi çekti ve bir bakayım dedim. İsminiz, logonuz her şey çok ilgi çekici ve hoş duruyor. Bir de dikkatinizi çekti mi bilmiyorum genelde multiplayer platformlardaki türk grupları ya da oluşumları bağnaz derecede milliyetçi tayfalardan oluşabilmekte ve bu tip insanların yabancılara karşı bir garezi olduğundan mı bilinmez davranışları yüzünden yabancıları kendilerinden soğutma gibi bir duruşları var. Direnişçinin ise he zaman diğer dünya halklarıyla kardeş durumunda olduğunu düşünürsek, o tür bahsettiğim bağnaz insanlardan çok çok daha iyi ifade edecek insanlarsınız halkımızı (normalde bu temsil etme, ifade etme bıdı bıdılarını hiç önemsemem). İyi eğlenceler dilerim.

teşekkürler dostum, bizi mükemmel ifade etmişsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

Duzenli online olan var mi bu crewde? Dusuk lvl kabul ediyorsaniz ben de katilmak isterim. cpt_occulta olarak ekleyebilirsiniz.

elbette mevcut, davet etiim.
  • Merhaba,

kendi crewim var, 2 üyeli bunun sebebi istediğimizi yapabilmek. (logo tasırımı vb. malum arabanın üstüde şık duruyor)

Ancak crewin adından dolayı ve sizler gibi direnişçi arkadaşlarımla oyun oynamak çok zevkli olacağından dolayı crewinizden davet istedim.

Yaşım 34, nerede ise her akşam 21:00 - 24:00 arası oyundayım.

PSN ve GTAV ID: asilcenk

Sizin Crewde aktif olmasamda beni ekler iseniz beraber eğleniriz...

Microfonum, param, levelim, arabalarım, herşeyim var :)
  • Davet geldi teşekkürler.

Dediğim gibi crewim aktif olarak sizin crewiniz olmayacak ancak sizlerle onlineda olmak isterim.

Yaşım 34, İzmirliyim.

Oyunda durduk yere beni öldürenlere gıcığım, kendi halimde fotoğraf çekerken, şehirde gezerken(kıyefet dükkanı, dövmeci vb.) yada garajın önünde drift yapmaya çalışırken gelip beni öldürenlere gıcığım.

Genelde affetmem ve buzzer attck helimle lobiden çıkıncaya kadar bu insanları kovalarım. :)

Garajımdan 1-2 görüntü;

GTA 5 Crew: Occupy Turkey

Onlineda görüşmek üzere...

• Benim ev. Herkezi beklerim...

• Selam beyler sırf siz sebepli üye oldum az önce GTA 5 online'da türk oyuncu bulamıyordum oynamak isteyen varsa psn id'm bnz_leonidas crewe'de yer varsa katılayım
  • Crewda yer varsa katılmak isterim Psn: DenizDurmaz Gtav: Hamsterturk
  • Dün akşam dağlarda gezdim, off-road yaptım. Kimse yoktu...

• oyuncular aktifse ve birlikte görev yapılıyorsa bende katılmak isterim.
  • asilcenk kullanıcısına yanıt
    Dostum fotoğraflar çok güzel. Genelde 19:00'dan sonra oyunda oluyoruz, o saatlerde girmeni tavsiye ederim özellikle.
  • Saat 21:30 - 24:00 arası genelde onlineım. Saat 19:00 da işten eve yeni geliyorum.

Sizin yaşlar kaç, meslek ne bilmiyorum ama ben 34 yaşındayım, evliyim ve 9 yaşında kızım var. Yani oyunu aileme vakit ayırdıktan sonra kalan sürede oynuyorum. ;)
  • Request attim berkaygencel tesekkurler

• Merhabalar, topluluğunuza katılmak istiyoruz biz de. iki kardeş aynı ps3ten farklı saatlerde online olup oynuyoruz. Headset mevcuttur. Idlerimiz;

Cruentus17 ve Cruinne20

teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihandowski -- 7 Aralık 2013; 8:57:09 >
  • bir alabilsem oyunu, ben de katılacağım ama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.