Şimdi Ara

GTA 5 FRANKLİN MAZE TOWER GEÇİLMİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
25.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu bitirdim bu d harfi kaldı birde 2 yeşil bölge
    Ben bu maze tower görevini nasıl geçebilirim çatıya trevor ın helikopteriyle çıktım ama çatıda kimse yoktu çok sıktı gerçekten yardım edin de şurayı geçiyim.

Bir de bu 2 yeşil büyük halka kaldı arabayla orlara gidiyorum ama bir şey olmuyor(5 taneydi 3 ünü yaptım 2 kaşdı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAGRNT -- 26 Haziran 2015; 22:02:58 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

GTA 5 Franklin Maze Tower Görevi Rehberi

Grand Theft Auto V'in "D" görevi olan Maze Tower görevi, oyunun en zorlu görevlerinden biri olarak bilinir. Görev, Maze Bank Kulesi'nin tepesine çıkmayı ve orada seni bekleyen düşmanları alt etmeyi içerir.

Görev Başlatma:

Maze Tower görevi, Franklin'in Maze Bank Kulesi'nin tepesine ulaşmasıyla başlar. "Maze Kulesi'nin tepesine çıkıp bu görevi başlat" ekran mesajını görene kadar kuleye tırmanmalısın.

Kuleye Tırmanma:

Maze Bank Kulesi'ne tırmanmanın birkaç yolu vardır. En kolay yol, kulenin dışındaki merdivenleri kullanmaktır. Ancak, merdivenler yoğun bir şekilde korunmaktadır, bu nedenle dikkatli olmalısın. Alternatif olarak, kuleye helikopterle ulaşabilirsin, ancak bu daha risklidir.

Zirvedeki Düşmanları Alt Etme:

Kulenin tepesine tırmandıktan sonra, birkaç düşmanla karşılaşacaksın. Düşmanları alt etmek için silah kullanabilirsin veya onlardan gizlice kaçınabilirsin. Gizliliğin daha zor olduğunu, ancak düşmanları fark edilmeden öldürmene izin verdiğini unutma.

Görevi Tamamlama:

Tüm düşmanları alt ettikten sonra, görev tamamlanacaktır. Franklin, Maze Bank Kulesi'nin tepesinden atlayarak görevden ayrılacaktır.

İpuçları:

• Göreve başlamadan önce cephane ve zırhını iyice doldur.
    • Merdivenleri kullanacaksan, düşmanlara yakalanmaktan kaçınmak için dikkatli ol.
    • Düşmanları gizlice öldürmek istiyorsan, susturuculu bir silah kullan.
    • Görevi tamamlamak için acele etme. Düşmanların konumlarını dikkatlice gözlemle ve onlara üstünlük sağlamak için stratejik bir plan yap.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Trevorlami ciktin franklemi trev ile cikdiysan normal o goreve frank ile gitmen lazim.Diger gorevlerde ara tara araba bulucan bulduktan sonra mavi nokta oluyor haritada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinadukeeee

Trevorlami ciktin franklemi trev ile cikdiysan normal o goreve frank ile gitmen lazim.Diger gorevlerde ara tara araba bulucan bulduktan sonra mavi nokta oluyor haritada.

Frankle çıktım hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: TAGRNT

quote:

Orijinalden alıntı: huseyinadukeeee

Trevorlami ciktin franklemi trev ile cikdiysan normal o goreve frank ile gitmen lazim.Diger gorevlerde ara tara araba bulucan bulduktan sonra mavi nokta oluyor haritada.

Frankle çıktım hocam

Ben normal gittim.Ucakla. Parasutlen atladim girdim goreve.Gunduz gir.

• Hocam tepeye çıkınca olmuyor. Bankanın önünde bir yerde trigger var ona girmen lazım. Göreve girince otomatik çıkıyor tepeye

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Hocam tepeye çıkınca olmuyor. Bankanın önünde bir yerde trigger var ona girmen lazım. Göreve girince otomatik çıkıyor tepeye

Hocam bankanın önüne gidince çatıya çık diyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.