Şimdi Ara

GTA 5 i bitirmis arkadaslara sorum olucak ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler uzatmadan sorumu sorayim. 3 secenekli bolume geldim bu aksam yani kill trevor,kill michael ve deadwish. Ben deadwish i sectim yani gruptan kimse olmesin secenegini. Yalniz sectikten sonra gorevleride yaptiktan sonra oyun bitti galiba. Oyunda emegi gecenlerin listesi cikti filan sasirdim dogrusu cunku daha yuzde 60 i oynanmis gorunuyor. Simdi bizim 3 kafadar bi daha birlikte gorev yapamayacak mi ?

Eger michael yada trevor u oldurseydim,gruptan geriye kalan 2 kisi yine birlikte gorevlere katilicaklar miydi ?

Son olarak kimse olmedi gruptan ama buyuk harfli gorevlerde cikmiyor artik,sadece soru isaretli gorevler var. Oyunun geri kalan kismi bu soru
    isaretli gorevlerden mi olusuyor ?

Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

GTA 5 %100 Bitirme: Kapsamlı Bir Kılavuz

Grand Theft Auto V'i (GTA 5) %100 bitirmek, oyunun sunduğu tüm içeriği keşfetmeyi ve elde etmeyi içeren zorlu bir girişimdir. Bu kapsamlı kılavuzda, Los Santos ve Blaine County'deki her görevi, yan görevi ve koleksiyon öğesini tamamlamanıza yardımcı olacak ayrıntılı talimatlar ve ipuçları bulacaksınız.

Görevler ve Yan Görevler:

• Franklin, Michael ve Trevor'ın hikayelerini içeren tüm ana görevleri tamamlayın.
    • Lester Crest, Trevor Philips Industries ve diğer birçok karakter tarafından verilen tüm yan görevleri gerçekleştirin.

Koleksiyon Öğeleri:

• Harita boyunca gizlenmiş 50 Space Monkey heykelciklerini toplayın.
    • 50 silahlı çatışma alanını bulun ve silin.
    • Michael'ın evindeki 100 posta güvercinini bulun.
    • Trevor'ın uçak hangarı için 50 havai parçayı toplayın.

Diğer Hedefler:

• Her karakterle 69 adet "Rastgele Olay"ı tamamlayın.
    • Golf, tenis ve dart da dahil olmak üzere tüm mini oyunları %100 tamamlayın.
    • Borsa da dahil olmak üzere 50'den fazla zorluğu tamamlayın.

İpuçları:

• Ödüller ve bonuslar kazanmak için tüm altın madalyaları toplamaya çalışın.
    • Tüm koleksiyon öğelerini bulmanın daha kolay yollarını sağlayan çevrimiçi kılavuzlara ve haritalara başvurun.
    • Zorlu görevlerde başarısız olursanız, kaydedin ve tekrar deneyin.
    • Grafik ayarlarınızı iyileştirerek ve gereksiz arka plan programlarını kapatarak oyun performansını optimize edin.

GTA 5'i %100 bitirerek, oyunun tüm potansiyelini açacak ve gerçekten tatmin edici bir deneyim yaşayacaksınız. Bu kılavuzdaki adımları takip ederek, bu zorlu ama ödüllendirici görevi tamamlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hikaye bitmiş oluyor. Yani ana görevler artık çıkmayacak. Geriye kalan soru işaretleri yan görevlerdir ve oyunu %100 bitirmek isteyenler içindir. %100 bitirmek için soru işaretleri harici görevler de mevcut. Stunt jumps, random events gibi...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bkaakco kullanıcısına yanıt
    Peki trevor u oldurseydim michael ve franklin icin yine ana gorevler cikar miydi yoksa trevor olunce yine biter miydi ana gorevler ?

• fernandao kullanıcısına yanıt
    Değişen bir şey olmaz. Seçim yaptıkan sonra bir tek son görev kalır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bkaakco kullanıcısına yanıt
    Anladim,vay be bitti he saolun yanitlar icin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.