Bildirim
GTA 5'i sizce almalı mıyım?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Almalısın da acele etme hele bir oyun çıksın on sipariş vereyim deme erteler bunlar şimdi. Oyun tabi ki güzel tabi türünü seviyorsan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer daha önce GTA serisini oynadıysan ve beğendiysen kesinlikle al derim fakat playstationda falan GTA 5'in varsa ( ya da başka konsolda) parana yazık ama bunun dışında grafikleri falan süper
quote:
Orijinalden alıntı: LetTheRain
Eğer daha önce GTA serisini oynadıysan ve beğendiysen kesinlikle al derim fakat playstationda falan GTA 5'in varsa ( ya da başka konsolda) parana yazık ama bunun dışında grafikleri falan süper
Teşekkürler hocam sağolun pc'ye çıkınca almayı düşünüyorum , konsolum yok zaten -
Hiç önmeli değil hocam ama almaya değen bir oyun zaten en iyi 10 grafiği olan oyun listesine rahat girer bence
Al kesinlikle.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arabayla gelen geçeni ezmek istiyorsan al oyna, tipik GTA işte :Dquote:
Orijinalden alıntı: 0ops
Al kesinlikle.
Grafik, fizik, yapay zeka'dan çok fazla bir şey bekleme, çünkü taa 2005'te çıkan konsolların kaldırması için yapılmış bir oyun. -
quote:
Orijinalden alıntı: i_lenker
Arabayla gelen geçeni ezmek istiyorsan al oyna, tipik GTA işte :D
Grafik, fizik, yapay zeka'dan çok fazla bir şey bekleme, çünkü taa 2005'te çıkan konsolların kaldırması için yapılmış bir oyun.
Alayım o zaman , teşekkürler hocam -
O nasıl soru tabikide al
greenmangaming'de %20 indirim koduyla 38 dolara almanız mümkün.
Ayrıca nuuvem'de 80 TL civarına denk geliyor ama alışveriş yaparken "hola" tarzı bir vpn kullanmanız lazım, verilen keyler bölge kısıtlamalı değil. -
quote:
Ayrıca nuuvem'de 80 TL civarına denk geliyor ama alışveriş yaparken "hola" tarzı bir vpn kullanmanız lazım, verilen keyler bölge kısıtlamalı değil.
Bilgilendirme için teşekkür ediyorum. -
Sorduğun kabahatquote:
Orijinalden alıntı: vito_scaletta1quote:
Ayrıca nuuvem'de 80 TL civarına denk geliyor ama alışveriş yaparken "hola" tarzı bir vpn kullanmanız lazım, verilen keyler bölge kısıtlamalı değil.
Bilgilendirme için teşekkür ediyorum.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: TORU-NAGA
Sorduğun kabahat
Haklısın hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vito_scaletta1 -- 6 Mart 2015; 22:15:25 > -
Merhaba ben bu siteyi çözemedim kusura bakmayın bilgisayarım Call of Duty Black Ops 2 Kaldırıyo Gta 5 i kaldırırmı -
Kesinlikle almalısın bana kalırsa da üstelik mod desteği ile oyun kim bilir ne hale gelecektir zamanla.quote:
Orijinalden alıntı: 5UMUT7
Merhaba ben bu siteyi çözemedim kusura bakmayın bilgisayarım Call of Duty Black Ops 2 Kaldırıyo Gta 5 i kaldırırmı -
Bugüne kadar yapılmış en iyi open world oyunların başında geliyor.Günümüzdeki dünyaya şuanki gözünle bakıyorsun.Kullanamayacağın araç yok (denizaltı dahil) hala alayım mı diye soruyorsunquote:
Orijinalden alıntı: 2K
Kesinlikle almalısın bana kalırsa da üstelik mod desteği ile oyun kim bilir ne hale gelecektir zamanla.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: vito_scaletta1
Gta 5 ' i pc'ye çıkınca almalı mıyım sizce, yani oyun hakkındaki düşünceleriniz neler, beğendiniz mi? Yardımcı olursanız sevinirim
Al. Tabii sistem ultra için yetiyorsa.Yetmiyorsa alma derim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: IV. Murad
quote:
Gta 5 ' i pc'ye çıkınca almalı mıyım sizce, yani oyun hakkındaki düşünceleriniz neler, beğendiniz mi? Yardımcı olursanız sevinirim
Tamam hocam -
quote:
quote:
quote:
Tamam hocam
Hocam merak ettim de sisteminiz ne ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam önsiparişte almayın bence, bunlar durmadan erteliyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: fat batquote:
quote:
quote:
Tamam hocam
Hocam merak ettim de sisteminiz ne ?
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- cs2 ms sorunu
- crysis 3 crack
- mafia definitive edition açılmıyor
- rdr2 crack
- assassin"s creed 1 türkçe yama
- valorant hesap aç
- cs2 fps arttırma
- resident evil 9 ne zaman çıkacak
- cs 2 hile kodları
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X