Şimdi Ara

Gta 5 için 2500 tl sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar gta 5 ve ac unity oynamak amaçlı bir bilgisayar toplıyacam ben bunu topladım nasıl olmuş. Bide youtuberim video çekmek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erlens -- 9 Eylül 2015; 19:08:14 >

• erlens E kullanıcısına yanıt
    Bunu al.Ekran kartını istersen r9 380 yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sigmund_Freud -- 9 Eylül 2015; 19:12:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YsN1422

Bunu al.Ekran kartını istersen r9 380 yapabilirsin.

Kardeş bunla saydığım oyunları açarmı bide hepsiburada dan toplasanız aynı bileşenler olmuyoda heryerde
    Kesinlikle kendi sistemini alma hocam... Ne bileyim ocu gibi olmus... Arkadaslar yorum yapmis onlara yonelin. O butceye i5 islemci ve h81 anakart 8 gb ram ve r9 270x 280 li sistem dizilir..
    Dediğin oyunları yüksek ayarlarda oynarsın.Hepsiburada pahalı olur.Ama yinede ordan olsun dersen aynı parçaları orda da bulabilirsin.
  • quote:

Dediğin oyunları yüksek ayarlarda oynarsın.Hepsiburada pahalı olur.Ama yinede ordan olsun dersen aynı parçaları orda da bulabilirsin.

Peki şimdi nasıl olmuş

Bide video çekerken oyunlarda kasma olurmu

Benim önerdiğim zalman kasayı al.Ram'ide 1600 mhz al.Ekran kartını 2 gb yerine 4 gb almaya çalış.Bu arada video çekicem demişsin shadowplay işine yarar ise gtx 960 tercih et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sigmund_Freud -- 9 Eylül 2015; 20:29:39 >
  • hayatımda gördüğüm en saçma sistemi toplamissiniz.
  • quote:

Benim önerdiğim zalman kasayı al.Ram'ide 1600 mhz al.Ekran kartını 2 gb yerine 4 gb almaya çalış.Bu arada video çekicem demişsin shadowplay işine yarar ise gtx 960 tercih et.

Kardeş hepsiburadada senin zalmandan yoktu bende bu 600w olanı aldım birde gpu yu 4gb yaparsam bütçemi bayağı aşıyo oyüzden 2 gb aldım

Bütceden tasarruf için anakartı biraz kısabilirsin.Bu arada tekrardan hatırlatırım video çekiceksen shadowplay işine yarayabilir.Gtx 960 tercih et.
  • quote:

Bütceden tasarruf için anakartı biraz kısabilirsin.Bu arada tekrardan hatırlatırım video çekiceksen shadowplay işine yarayabilir.Gtx 960 tercih et.

Kardeşim sen bana hepsiburada dan topla ben direk alim onu sende rahatla bende rahatliyim
    Ben böyle bir şey çıkardım.Bir kaç kişiye de danış istersen.
  • quote:

Ben böyle bir şey çıkardım.Bir kaç kişiye de danış istersen.

Başka kime danışabilirim ve ekran kartı ile anakart uyum sorunu olmazmı anakart ddr3 gpu ddr5
    Yok alakası yok.Sistem uyumlu.
  • quote:

Yok alakası yok.Sistem uyumlu.

Tmm Yarın siparişi veriyorum
    Tüm yardımlarınız için teşekkürler
    Hayırlı olsun.Peki ne için hepsiburada'dan alışveriş ediyorsun.Daha uygun siteler var.
  • quote:

Hayırlı olsun.Peki ne için hepsiburada'dan alışveriş ediyorsun.Daha uygun siteler var.

Kardeşime pcyi sipariş ederken oyuncak alcamda o yüzden
    Peki hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.