Şimdi Ara

GTA 5 için laptop max 2000tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yau

İleriye yonelik derken ???
    Ben sirf gta 5 oynamak icin alamyi dusunuyorum ama beni soyle 4 yada 5 yil boyunca sirf ofis programlarini calistirsin yeter diye dusunuyorum yoksa 4yil falan beni goturmezmi bu pc yariyolda sikinti falan mi verir onu mu demek istediniz yoksa ileriki zaman cikan oyuunlari oynamak icin oyle mi dediniz

Hocam
    Bütçe max 2000 ise oluru bu başka yok. Düşünmeye değmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bütçem 4500 TL sırf oyun laptop'u arıyorum arada film izleyeceğim bu yüzden 17.3 olması lazım öneri verir misiniz birde içinde windowslu gelirse iyi olur nasıl kurulacağını bilmiyorum. Şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OguzhanCool

Arkadaşlar bütçem 4500 TL sırf oyun laptop'u arıyorum arada film izleyeceğim bu yüzden 17.3 olması lazım öneri verir misiniz birde içinde windowslu gelirse iyi olur nasıl kurulacağını bilmiyorum. Şimdiden teşekkürler..

Msi gp60 yada msi ge70 onririm cok iyi bi pc yada monster tulpar serisine bi göz at derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yau Y kullanıcısına yanıt
    tulpar 2.6 hoş gibi sizce ?
  • Offf baya iyi makina ileriye yonelikde iyiymisdi

• n11.com da %5 elektronik indirimi var. Victor G4511 modelini tercih edebilirsiniz 1950 lira civarına geliyor sanırım. Orta-yüksek karışık ayarlarla oynarsınız.

• Tanindik marka iyidir asus alicaz zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: yau

İleriye yonelik derken ???
    Ben sirf gta 5 oynamak icin alamyi dusunuyorum ama beni soyle 4 yada 5 yil boyunca sirf ofis programlarini calistirsin yeter diye dusunuyorum yoksa 4yil falan beni goturmezmi bu pc yariyolda sikinti falan mi verir onu mu demek istediniz yoksa ileriki zaman cikan oyuunlari oynamak icin oyle mi dediniz

İlk mesajda yazdığınıza göre komşunuz için alacaktınız sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbbbaysal -- 15 Temmuz 2015; 10:57:50 >
  • bbbbaysal B kullanıcısına yanıt
    Aslinda konu komsuma pc alicam diye basladim oda istiyodu sonradan benim laptopu 800 tl ya verdim suan ben laptopsuzum hatta ilk yorumdaki komsum seyini duzeltmeyide unutmusum k.bakamyin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.