Şimdi Ara

GTA 5 için laptop max 2000tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2000 TL bütçem var GTA 5 oynamak için laptop aryorum önerilerinin nelerdir cevaplsyan herkese tessekkurlerr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yau -- 15 Temmuz 2015; 11:41:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bence zamanını boşa harcama dersine bak sonra yine oynarsın
  • http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-z5070-core-i5-4210u-17ghz-8gb-1tbsshdd-156-2gb-w81-notebook.html bnce bu laptop isini gorur yazin dersmi calisacan :) keyfimi cikar kardesim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atakangen kullanıcısına yanıt
    Valla dogru soyledin

• asus jk550 xo012d bu modelden alın bence gtx850m ekran kartlı bende alcam ama netten almıcam güvenmiyorum hasarlı gelir filan elden bulursam alcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: yau

Valla dogru soyledin

O EKRAN KARTIYLA OYNAYAMAZSIN

X550JK AL KURTUL. GTX EKRAN KARTI VAR
  • O bütçeye masaüstün dizsen herşeyi lowda zor anca oynatır laptopda o bütçeyle zor baya zorr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12osman12

O bütçeye masaüstün dizsen herşeyi lowda zor anca oynatır laptopda o bütçeyle zor baya zorr

Bilip bilmeden konuşmayın. 2000 TL'lik bir masaüstü sistemde yüksek kalite ayarlarında çok rahat oynanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

quote:

O bütçeye masaüstün dizsen herşeyi lowda zor anca oynatır laptopda o bütçeyle zor baya zorr

Bilip bilmeden konuşmayın. 2000 TL'lik bir masaüstü sistemde yüksek kalite ayarlarında çok rahat oynanır.

Himm topla 2000binlik bir sistem bakcam internetten nasil oynatiyor ultrada en azindan 1300tl lik kartlar lazim 2000 tl ye bekliyorum ultra sistemini

• quote:

quote:

quote:

Himm topla 2000binlik bir sistem bakcam internetten nasil oynatiyor ultrada en azindan 1300tl lik kartlar lazim 2000 tl ye bekliyorum ultra sistemini

Bu nasıl bir kafaymış ya

Daha önce oynadın mı bilgisayarda GTA 5?

450 liralık R9 270 ile 1080p high-very high karışık ayarda 40-50 fps ile oynuyorum. Üstelik anti aliasing ile açık. Multiplayer falan dinlemiyor cayır cayır oynatıyor...

Arkadaşın casper bilgisayardaki GT630 bile açıyor orta ayarda 720p de 50 küsür fps ile oynuyor...

Önce bir şeyi yap, sonra konuşursun

• quote:

Orijinalden alıntı: sulobey10

quote:

quote:

quote:

Bu nasıl bir kafaymış ya

Daha önce oynadın mı bilgisayarda GTA 5?

450 liralık R9 270 ile 1080p high-very high karışık ayarda 40-50 fps ile oynuyorum. Üstelik anti aliasing ile açık. Multiplayer falan dinlemiyor cayır cayır oynatıyor...

Arkadaşın casper bilgisayardaki GT630 bile açıyor orta ayarda 720p de 50 küsür fps ile oynuyor...

Önce bir şeyi yap, sonra konuşursun

Senin dedgigin dogru bi arkadas ekran karti ram alarak pc ni 800 liraya yukselti gta 5 de falan cayır cayır aciyodu ama online da ani fps dususleri oluyodu onuda neden oluyo bilemieycm ama offline da cok iyiydi goruntu kalitesi falan

• Gta 5 60 gb diye çoğu kişi bu yüksek sistem istiyo diye önyargılı davranıyolar benim ekran kartı nvidia 520mx 64 bit laptopda en düşük medium ayar 800x600 de kasmadan oynuyorum i5 işlemci 4 gb ram gerisini sen düşün benim laptop bide 2010 ta değiştiricem ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: VEYSİ..

Gta 5 60 gb diye çoğu kişi bu yüksek sistem istiyo diye önyargılı davranıyolar benim ekran kartı nvidia 520mx 64 bit laptopda en düşük medium ayar 800x600 de kasmadan oynuyorum i5 işlemci 4 gb ram gerisini sen düşün benim laptop bide 2010 ta değiştiricem ama

Gta san gibi olmuyomu grafikleri

• quote:

quote:

Gta 5 60 gb diye çoğu kişi bu yüksek sistem istiyo diye önyargılı davranıyolar benim ekran kartı nvidia 520mx 64 bit laptopda en düşük medium ayar 800x600 de kasmadan oynuyorum i5 işlemci 4 gb ram gerisini sen düşün benim laptop bide 2010 ta değiştiricem ama

Gta san gibi olmuyomu grafikleri

Ben memnunum 1000 tllik laptopla gta 5 i oynuyorum bu yeter
  • quote:

quote:

quote:

Birincisi yazdığım bi' önceki mesajda "Ultra" gibi bir ifade göremiyorum. Yüksek yani "High" ayarlarda çok rahat oynatacağını söyledim.

İkincisi hiçbir şey hakkında bilgisi olmayıp YouTube'dan bakacak adam için zaten sistem toplamakla uğraşmam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Birincisi yazdığım bi' önceki mesajda "Ultra" gibi bir ifade göremiyorum. Yüksek yani "High" ayarlarda çok rahat oynatacağını söyledim.

İkincisi hiçbir şey hakkında bilgisi olmayıp YouTube'dan bakacak adam için zaten sistem toplamakla uğraşmam.

Tamam hadi high sistem kur 2000e nasil youtubeden bakmama mi bekliyosun butun kartlarin hangi oyunda kac fps verdigini ezbere mi biliyosun vay bee cildircam ya bilirmis gibide konusmazlar mi

• Arkadaşlar paranız nekadarsa okadar güçlü sistem toplarsınız bukadar basit bunun 2000 bin tl si diye bişey söz konusu olmaz.
  • quote:

asus jk550 xo012d bu modelden alın bence gtx850m ekran kartlı bende alcam ama netten almıcam güvenmiyorum hasarlı gelir filan elden bulursam alcam

Valla aklima yatti bu pc ortalama kac fps alir yuksek ayarlarda yada medium ayarda kac fps verir

• quote:

quote:

asus jk550 xo012d bu modelden alın bence gtx850m ekran kartlı bende alcam ama netten almıcam güvenmiyorum hasarlı gelir filan elden bulursam alcam

Valla aklima yatti bu pc ortalama kac fps alir yuksek ayarlarda yada medium ayarda kac fps verir

High ayarlarda 50 60 fpse verir zaten videolardada bakabilirsin oyun çok iyi oynanıyor bu ekran kartıyla tabi ileriye yönelik alcaksan bu ekran kartlıdan uzak dur en az gtx 960lı al
  • İleriye yonelik derken ???
    Ben sirf gta 5 oynamak icin alamyi dusunuyorum ama beni soyle 4 yada 5 yil boyunca sirf ofis programlarini calistirsin yeter diye dusunuyorum yoksa 4yil falan beni goturmezmi bu pc yariyolda sikinti falan mi verir onu mu demek istediniz yoksa ileriki zaman cikan oyuunlari oynamak icin oyle mi dediniz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.