Şimdi Ara

gta 5 ile gta IV arasinda ne fark var ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çok tesekkurler karar vermeme yardimci oldunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yeni GTA oyunu bir öncekinden görsel anlamda her zaman daha iyidir. Zaten 4-5 yılda bir oyun çıkarıyorlar bu yüzden aralarında hep ciddi bir fark oluyor. Bunun dışında GTA 4 ü bende çok sevemedim ama yinede büyük keyifle oynayıp bitirdim. Ek paketlerini de bitirdim gerçekten çok keyifliydi. Ama ne biliyim özellikle haritası beni çok bunaltıyordu. Oyunun en beğendim yanı araçların sürüş dinamikleriydi. Cidden müthiş bir keyifti araç sürmek.

Sonuç olarak her GTA oyunu muhakkak oynanmalı. Kesinlikle GTA 5 ile birlikte GTA 4 ' ü de satın alın ve oynayın.
  • cok fark var bu soru sorulmaz
  • gta 5 e spor araba desek gta 4 at arabası kardeşim :)
  • Sleeping Dogs bile bence GTA IV'ten daha iyi
  • Gta 5'in haritası yeter.
  • Neleri aynı ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

quote:

Orijinalden alıntı: r0di

çok açıklayıcı oldu hocam gta4 den tamamen soguttun beni tesekkurler :) son bi soru daha 4 oynamaya ve 22,5 tlye almaya deger mi ?

Rica ederim hocam. Henüz multiplayerinden bahsetmedim bile.
    Multiplayeride ayrı bir dünya. Eğer saa-mp oynadıysanız mp daha çok seversiniz. Hemen hemen sa-mp gibi. Karakter oluşturma, geliştirme vs.
    Eğer gta 4 ü ne pc de ne ps3 de oynamadıysanız eğer tabii ki onu da alın. Üç farklı oyun sonuçta o da. Sadece gta 4 ü almayın ama.
    Gta IV Complete Edition var. Yani Hem Gta IV, hem Gay Tony hemde The Last And Damned bulunuyor. Üçü bir arada. Onu alıp üçünüde oynayıp senaryoları bitirin. Gta serisini seviyorsanız keyif alacaksınız demektir.

gta 5 ile gta IV arasinda ne fark var ?

Gta 4 ve Gta 5 ikilisinden sadece birisini alacaksan Gta 5 derim harita çok çok büyük grafikler daha iyi özgürlük çok dağa gelişmiş herşeyi yapabiliyorsun ama Gta 4'ü 25TL'ye aldıktan sonra yine de Gta 5 alacaksan yani para sıkıntısı yaşamayacaksan Gta 4'ün fiyatı gayet iyi ve gay tony bölümünü pcde oynayacaksan türkçe altyazılı oynarsın hikaye vs. çok güzel arkadaşlarınla uyuşturucu savaşları vs. yapıyorsun golf vs. oynuyorsun fizik motoru Gta 5'e göre çok daha iyi arkadaşlar sana Gta 4'ü kötülemişler ama Gta 5'e göre kötü yoksa Gta 4 çok güzel bir oyun. Bence Gta 4'ü alınca Gta 5'i de alacaksan kesinlikle Gta 4'ü al pişman olmazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcProf. -- 5 Temmuz 2014; 1:00:23 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.