Şimdi Ara

gta 5 ile gta IV arasinda ne fark var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar en son oynadigim gta serisi sanandreasti ve onu pcde oynamistim. gta IV + liberty city suan indirimde 25 lira, gta V cok pahali aralarinda grafiklerden baska cok bir fark var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• r0di R kullanıcısına yanıt
    açıkça söyleyeyim GTA V gta 4 ten çok çok çok üstün. gerek grafik gerek online gerete oyun dinamiği farklı. gta v al pişman olmassın. bende 2 side var ama gta ıv ün yüzüne pek bakmıyorum v varken.
  • Bayağı fark var.
  • danger_snake kullanıcısına yanıt
    25e alinir mi peki gta 4 complate paket, gta5 cok pahali ama ps4 e yikseltilmiyor mecburen ps4 e uygun cikarticaklar ve gta 5 in fiyati dusucek 80 100 lira vermek istemiyorum

• Biraz daha ekleyin Gta V alın hocam. Arasında dağlar kadar fark var. Online modunu oynadığınızda hak vereceksiniz. Ayrıca kardeşlik ile alırsanız 50 liraya falan gelir. Veya 2.el 60 - 90 liraya bulabilirsiniz.
  • valla bilemicem.illa oynucam diosan gta ıv al. ama arada çok fark var. parasına deger yanı. pahalıya gelıosa psn den kardeşlikle al ucuza gelir.
  • frenzy kullanıcısına yanıt
    herkes cok begenmis bu kadar mi ii yahu :) gta4 de hic oynamadim sizin yuzunuze direk 5 e gecicem heralde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0di

herkes cok begenmis bu kadar mi ii yahu :) gta4 de hic oynamadim sizin yuzunuze direk 5 e gecicem heralde

oyunu oynadığınızda bu nesilin oyunu olmadığını hissedeceksiniz.
    yok artik ya :) 4le arasinda ne fark var harita, oynanabilirlik vs ?

• quote:

yok artik ya :) 4le arasinda ne fark var harita, oynanabilirlik vs ?

Tabiiki oynanabilirlik daha farklı. Mesela gta 5 de 3 ayrı karakter var ve dilediğinizde diğerine geçebiliyorsunuz. Diğer karakterler yine oyun içinde oynamaya devam ediyor. Bir görevden dönerken veya farklı bir göreve giderken direk yan görevler çıkabiliyor. Uçak, f16 falan kaçırabiliyor kullanabiliyorsunuz. Oyunda net üzerinden araç, tekne, motor vs siparişi verebiliyorsunuz. Grafikler arasında ise aşırı fark var. Sanki ps3 son dönemleri olduğu için ps3deki sistemi olabildiğince zorlamışlar. Oyunu iki defa oynayıp bitirdim üç farklı son var. Oyunu oynarken bir çok defa oynamayı bırakıp sadece grafiklere kilitlendiğim ve manzaranın keyfini çıkardığım zamanlar oldu. Şu cümleyide çok kurdum: " oha bunuda mı yapmışlar".

• Essek le at arasndakı fark kadar.

çok açıklayıcı oldu hocam gta4 den tamamen soguttun beni tesekkurler :) son bi soru daha 4 oynamaya ve 22,5 tlye almaya deger mi ?

• quote:

çok açıklayıcı oldu hocam gta4 den tamamen soguttun beni tesekkurler :) son bi soru daha 4 oynamaya ve 22,5 tlye almaya deger mi ?

Rica ederim hocam. Henüz multiplayerinden bahsetmedim bile.
    Multiplayeride ayrı bir dünya. Eğer saa-mp oynadıysanız mp daha çok seversiniz. Hemen hemen sa-mp gibi. Karakter oluşturma, geliştirme vs.
    Eğer gta 4 ü ne pc de ne ps3 de oynamadıysanız eğer tabii ki onu da alın. Üç farklı oyun sonuçta o da. Sadece gta 4 ü almayın ama.
    Gta IV Complete Edition var. Yani Hem Gta IV, hem Gay Tony hemde The Last And Damned bulunuyor. Üçü bir arada. Onu alıp üçünüde oynayıp senaryoları bitirin. Gta serisini seviyorsanız keyif alacaksınız demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenzy -- 25 Aralık 2013; 16:52:36 >

cok cok tesekkurler resimdeki oyun 22,5 tl psn store da almayi dusunuyorum, 4 oynamadan direk 5 e gecersem belki ekran kartini yakarim

• quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

quote:

Rica ederim hocam. Henüz multiplayerinden bahsetmedim bile.
    Multiplayeride ayrı bir dünya. Eğer saa-mp oynadıysanız mp daha çok seversiniz. Hemen hemen sa-mp gibi. Karakter oluşturma, geliştirme vs.
    Eğer gta 4 ü ne pc de ne ps3 de oynamadıysanız eğer tabii ki onu da alın. Üç farklı oyun sonuçta o da. Sadece gta 4 ü almayın ama.
    Gta IV Complete Edition var. Yani Hem Gta IV, hem Gay Tony hemde The Last And Damned bulunuyor. Üçü bir arada. Onu alıp üçünüde oynayıp senaryoları bitirin. Gta serisini seviyorsanız keyif alacaksınız demektir.

Gta samp Gta v onlineden 53535353553535353636 kat daha güzel odaya bir giriyorsun 2 kışı var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arsızbeladinleyen2000li kullanıcısına yanıt
    gta4 de online mod var mi ?

• quote:

gta4 de online mod var mi ?

Evet var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var, GTA IV daha güzel. (Bana göre)
  • Bence önce gta 4 almakla hata etmiş olmazsın nasıl olsa 22.50 lira bence 22 lira edecek bi oyun ama gta 5 her yönden daha üstün bir oyun yaa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA4 bana hep eksik, olmamış, tamamlanmamış bir oyun hissi verdi. Ek paketlerle eksikleri yavaş yavaş giderdiler ama hiç bir zaman bir GTA:SA olamadı gözümde. Ancak yine de beğenerek oynadım bütün ek paketler dahil. Ucuz olduğu için al oyna kesinlikle.

GTA5 eksiksiz, saf, katıksız bir GTA oyunu olmuş. Önce 4 ü bitir o arada 5 ucuzlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.