Şimdi Ara

Gta 6 da hangi ekran karti kac fps verecek sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bence RTX 4070 gibi kartlar 2k da ortalama 40 fps verecekler

1080p ultrada ise rtx 4060 gibi kartlar 35-30 fps verecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 10 Kasım 2023; 13:22:37 >

• Gta 5 içinde böyle büyük sistemler gereksinim düşünülüyordu fakat işin içinde ps4 xbox series s gibi konsollar olduğu için düşük ekran kartlarınıda optimize ederler diye düşünüyorum tabi 30 fps sınırlandırmasıyla tabi bu işin teorisi kısmı, Rtx 2xx 3xx 4xx serilerindeki kartlar halen güncel kart serisi olduğu için o kadar abartı sistemlere gerek kalmadan güzel bir optimize oyun çıkarabilirler veyada özürlü optimasyon ilede gelebilir. Şu an Rdr 2 ilk çıktığında bir sürü güncellemeyle adam olmuştu gtx 1060 gibi kart bile 30 35 fps alabiliyor. Çıkınca görmek lazım sistem gereksimlerini

• rtx 3070 + i5 11600 + 16 gb ram ile 1440p orta ayarda rahat akıcı oynayabileceğimi düşünüyorum

• Müneccim olmadığımız için bunu oyun çıkmadan bilemeyiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayaller başlamış şimdiden? gta5'in zamanında ne çektirdiğini unuttunuz, zamanında kimsenin alamayacağı fiyatlardaki yeni çıkan kart incelemelerinde bakın son ayarda 25 fps'ye düşüyor diye bu oyunu kullandıklarını unuttunuz ya da yaşınız tutmuyor erdi yapmıştı ya da bu sene çıkan bütün oyunların optimize özürlü olduğunu da görmediniz makineniz hayırlı olsun. 12gb 4070 ti bile 2k'da adam gibi oynatamadığında kafayı yiyeceğim herhalde hangi biriyle dalga geçsem yazdıklarını aynen geri gösterip diye? bugün re4 bile 18gb kullanıyor 4k'da hani inanmayan varsa girivereyim iki dakika ya da atmışımdır zaten pm'den bir kaç kişiye. gta5 bench sadece bir ayarla 24gb'yi doldurduğum için ben ne dediğimi biliyorum ama siz hayal görüyorsunuz çünkü hiçbir dayanağınız örneğniz duyumunuz yok. 4k değil 2k olunca 8gb yeter diyebilecek kadar iyimsersiniz hem de bu firmanın oyunu için öyle mi? konuyu açanda iş yok zaten yallah konu dışına burası orası gibi işlemez. teknik bölüm burası dedikodu değil.

• GTA 6 çıkana kadar RTX 50 ve RX 8000 çıkar. Anca onlarla oynanır adam akıllı. Hatta özel ayar getirirler. Sadece yeni kartlarda çalışır vs. Gerisi patlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gta 5 gibi optimizasyon yapsınlar yeter. Adamların yaptığı oyun hesap makinesi kalitesindeki ekran kartında bile sorunsuz çalışıyordu

• Yani bu oyun PS5, Xbox Series S,X için optimize edilecek zaten. Konsolların içinde donanımlar uçuk kaçık değil (RTX 4090 gibi). Bence orta seviye bir sistem rahat rahat oynatacaktır medium high arası ayarlarda.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.