Şimdi Ara

GTA 5 YETERLİ SİSTEMDE KASMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar. dün orjinal gta5 aldım. sistem özelliklerinde minimum 2.5ghz işlemci, 4gb ram ve 1gb ekran kartı istiyordu.
    benim sistemimde sadece işlemci biraz yetersiz. oyunu akıcı oynuyorum ama kaza yapıca, araba sayısı artınca, ağaçlık yerlerde, çok insan olan yerlerde, menüde biraz kasıyor. ne önerirsinz?

simstem özelliklerim:
    -INTEL Core i7 2.20Ghz 3.nesil işlemci(turbosu yok)
    -16GB DDR3 ram
    -2GB NVIDIA GeForce 630m(GTA 5 güncellemesi yüklü)
    -190GB extra boş harddisk alanı

• bende de aynı sorun var ekran kartım amd 7670m sizin kartla hemen hemen aynı seviyede ekran kartı yetersiz gibi geliyor bana ama tam bilmiyorum nedenini oyunda bazen 30-40 fps bazen 15-20 fps alıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O işlemci ve belleğe o ekran kartı maalesef uymamış. İçlerinde en düşük olan ekran kartı. 2 GB olması bir şeyi değiştirmiyor önemli olan gücüdür, kapasitesi değil. En azından 650M olsa eminim ki daha iyi performans verecekti. Bu konuyu geçersek, tavsiyem reflection quality, post fx, msaa, grass quality* ve shadow quality gibi ayarları yüksek tutmamanız hatta mahsuru yok ise kapatılabilen ayarları kapatmanız.

Aşağıdaki linkte hangi ayarların nasıl performans verdiğini görebilirsiniz:

www.geforce.com
    Grand Theft Auto V PC Graphics & Performance Guide
    http://www.geforce.com/whats-new/guides/grand-theft-auto-v-pc-graphics-and-performance-guide

* = Sisteminiz iyi olsa dahi, bu ayarı normalin üzerine çıkarırsanız kırsal bölgelerdeki akıcılık ciddi anlamda düşecektir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• son güncellemelerden sonra oyun ilk çıktığında high full hd diğer ayarlar pek sistemi kastırmayacak şekilde oynatırken

şu an yine full hd diğer tüm ayarlar en düşüklere yakın oynatıyor oyun.

Bu arada o sistem ekran kartından ötürü yeterli değil.
  • Şu sıralar oyunda problem var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüm grafik ayarlarını düşürünce düzeldi ama bitkinin çok olduğu yerlerde yine kasıyor. ekran kartının gta 5 güncellemesi vardı. onun üzerine bir ka güncelleme daha gelmişti. gta 5 güncellemesini geri yükledim. şu an oyunu ormanlık taraflarına gitmezsem diğer yerlerde akıcı olarak oynuyorum. şimdi bir sıkıntı daha farkettim. zamanla para kastıkça araba aldım ve modifiye yapmak istedim. los santos customs'a gittim. renk seçimine gelincede kasıyor ama diğer seçeneklerde sorun yok. sonra arabanın işi bitince şehrin içinde gayet rahat sürüyorum. baskalrıda aynı sorunları yaşıyormuş. oyunun içindeyken bir kaç türk bulup sormuştum. bir sonraki güncellemeyi beklicem. rockstar games'e durumu ilettim belki düzeltirler. düzelmezsede seneye ekran kartını ve işlemciyi değiştircem zaten. teşekkür ederim yardımlarınız için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.