Şimdi Ara

Gta 5 indirdim kurdudktan sonra 0xc00007b Hatası veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaslar ben torrentten gta5i indirdim setubunu fln kurduktan ayarladıktan sonra launchere tıkladktan snra 0xc00007b Hatası verdi netteki kesin çözüm denilen yorumlarda arkdasların tesekkr ettikleri videoların hepsini yapmama ragmen aynı hatayı veriyor oyunu kaldırıp tekrar yükledim düzelmedi..
    Pcnin özellikleri : işlemci intel r core tm i7 4510cpu @ 2.00 ghz 2.60 ghz 8 gb ram 64 bit işlemci windows 7 ultimate ekran kartı 4 gb amd
    Nasıl oyuna girebilirim 50 gb indirdim kota kalmadı ama bosa indirmiş olmak istemiyorum lütfen yardım edin problemi birinizin sayesinde halledersem yemin ederim hattına kontör bile yükletirim lütfen beni bu dertten kurtarın Oyunun dosya konumunun klasörünün içini atıcam birşey eksikse söylerseniz belkide.Bayram geçolun kregini yaptım youtbden işe yaramadı 2 3tane vdeolarndkinde yaptım onlarda işe yaramadı Allah Rızası için yardım edermisiniz ?
     Gta 5 indirdim kurdudktan sonra 0xc00007b Hatası veriyor Gta 5 indirdim kurdudktan sonra 0xc00007b Hatası veriyor

• .
     Gta 5 indirdim kurdudktan sonra 0xc00007b Hatası veriyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.