Şimdi Ara

GTA 5 Kaldırır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bazıları biliyordur en son bir konu açmıştım sistem toplama diye o sistemi almaya karar verdim şuan elimde olan bilgisayarı da arkadaş istedi ama GTA 5 oynatırsa alırım diyor. Size sorucam acaba bu sistem GTA 5 kaldırır mı ?

*İşlemci : İntel Pentium(R) Dual - core CPU E6700 3.20 GHz
    *İşletim Sistemi : Win 7 64 Bit
    *Ekran kartı : AMD Radeon HD 5450 1 GB
    *Ram : 2 GB
    *DirectX Sürümü : DirectX11

Bu şuan ki sistemim ben 3000 TL'ye yeni bir sistem topladım. bu sistem kaldırır mı GTA 5 oyununu ?

Yeni Topladığım PC'yide burdan bulabilirsiniz:http://forum.donanimhaber.com/m_113793476/f_//tm.htm#113824278

• quote:

Orijinalden alıntı: GamerDMG

Arkadaşlar bazıları biliyordur en son bir konu açmıştım sistem toplama diye o sistemi almaya karar verdim şuan elimde olan bilgisayarı da arkadaş istedi ama GTA 5 oynatırsa alırım diyor. Size sorucam acaba bu sistem GTA 5 kaldırır mı ?

*İşletim Sistemi : Win 7 64 Bit

Bu şuan ki sistemim ben 3000 TL'ye yeni bir sistem topladım. bu sistem kaldırır mı GTA 5 oyununu ?

Yeni Topladığım PC'yide burdan bulabilirsiniz:http://forum.donanimhaber.com/m_113793476/f_//tm.htm#113824278

Kaldırır dostum. Yalnız psu 'nu beğenmedim. o fiyata 80plus psu alabilirsin, daha kaliteli olur madem yeni sistem diziyorsun. Kaliteli psuların verimlilik dışında kısa devre cart curt bir sürü koruması oluyor. 2 sene kullanıp bozulup atmaktansa 10-20 lira daha verip güzel birşey almalısın. Sistemin hayırlı olsun şimdiden

• Yanlış anlamamışsındır umarım verdiğim özellikler kaldırır mı diye sormuştum umarım ona cevap vermişsindir. Bide o yeni topladığım sisteme gelin psu dan biraz kıstım haklısın çünkü 3000 tl ye sığdırmaya çalıştım daha güzel psu önerilerine açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GamerDMG -- 29 Ocak 2016; 3:19:23 >
  • quote:

Yanlış anlamamışsındır umarım verdiğim özellikler kaldırır mı diye sormuştum umarım ona cevap vermişsindir. Bide o yeni topladığım sisteme gelin psu dan biraz kıstım haklısın çünkü 3000 tl ye sığdırmaya çalıştım daha güzel psu önerilerine açığım.
    HD 5450 sistem kaldırmaz GTA V.
  • Hocam emin misiniz? Hiç ihtimli yok mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GamerDMG -- 29 Ocak 2016; 3:24:30 >
  • quote:

Hocam emin misiniz? Hiç ihtimli yok mu ?

Daha önce GTA V testi yapmadım ama HD7450 , HD 4350 , HD 5450 gibi kartlar Rocket Leaguede very lowda açıyorken GTA V açabileceğini düşünmüyorum.
  • Hocam kaldırma ihtimali arkadaşın dediği gibi var bencede ama uzman arkadaşlarım varsa buraya etiketlersen sevinirim.
  • GamerDMG kullanıcısına yanıt
    Şuan konudaki sisteme göre yanıt vermedim, attığın linkteki konudaki sisteme göre cevap verdim. Eğer doğru anladıysam ramini arttırmalısın vehttp://www.vatanbilgisayar.com/corsair-builder-vs-serisi-80plus-650w-guc-kaynagi.html#ozellikler tavsiye ediyorum.
    Şuan konudaki sisteme göre yanıt vermedim, attığın linkteki konudaki sisteme göre cevap verdim. Eğer doğru anladıysam ramini arttırmalısın vehttp://www.vatanbilgisayar.com/corsair-builder-vs-serisi-80plus-650w-guc-kaynagi.html#ozellikler tavsiye ediyorum.
  • Hocam konudaki sistem kaldırır mı ?
  • quote:

Hocam konudaki sistem kaldırır mı ?

Şuan konundaki sistem kaldırmaz dostum ama linkte verdiğin sistem kaldırır demek istiyorum ben arkadaş hd5450 kaldırmaz demiş zaten. Yanlış anlaşılıp yanlış bilgi vermek istemem. Umarım kendimi anlatabilmişimdir
  • Hocam linkteki sistem zaten very high ayarlarda oynatabilecek bir sistem pc konusunda iyiyimdir fakat kötü sistemler hangi oyunu kaldırır bilemem. Forumdaki konuya gelecek olursam adam test etmiş normal ayarlarda oynamış radeon hd 5450 ile youtubeden az önce izledim
    *İşletim sistemi : Win 7 64 Bit

verdiğin bu sistem sana gtaV i oynatmaz dostum :/
  • Neyden dolayı oynatmaz hocam ram mi?
    İşletim Sistemleri: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2
    İşlemci: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
    RAM: 4GB
    Ekran Kartı: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
    Ses Kartı: 100% DirectX 10 compatible
    Harddisk Alanı: 65GB

gta V hakkında minimum sistem gereksinimleri hakkında bir yazı buldum.
    Ramini 4e çıkartman gerek, sistemin ucu ucuna kurtarır oynadığın oyundan keyif alabiliceğini düşünmüyorum
  • Hocam başta belirttiğim gibi ben oynamıcam bu pc ile arkadaşa vericem. Çok eski bilgisayar çöp oldu zaten arkadaşa da besavaya veririm zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GamerDMG -- 29 Ocak 2016; 3:55:24 >
  • quote:

Hocam başta belirttiğim gibi ben oynamıcam bu pc ile arkadaşa vericem. Çok eski bilgisayar çöp oldu zaten arkadaşa da besavaya veririm zaten.

Her türlü işini görür arkadaşının, dediğim gibi durum budur
  • THE1NS1DE kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Hocam da ben GTA V'e takıldım bi çakma CD bulup yada indirip denesem mi çalışıyor mu diye arkadaşa da mahçup olmak istemiyorum.
  • Ram ve ekran karti yetersiz acsa bile kasar verim alamazsin
  • Karl_marx kullanıcısına yanıt
    hocam aynı ekran kartıyla adam 800x600 normal ayarlarda oynuyor. o nasıl oluyor ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.