Şimdi Ara

GTA 5 Kaldırır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GamerDMG

hocam aynı ekran kartıyla adam 800x600 normal ayarlarda oynuyor. o nasıl oluyor ?

Dostum adamin oynadigi bilgisayarinin diger parcalarini biliyor musun? Sadece ekran kartiyla olucak is degil cunki diger bilesenlerinde onemi var tabiki. Senin ramim kesinlikle yetersiz dedigim gibi takviye yapman lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • THE1NS1DE kullanıcısına yanıt
    Hocam adam tam olarak bu sistemle oynuyor ;

Pentium dual Core E2180@ 2.8ghz 1st generation
    3gb ram ddr2
    hdd 250gb
    graphic card AMD Radeon HD 5450 2GB PowerColour

Şuanki forumdaki sistemden pek bi farkı yok sadece 1 GB fazla ekran kartı bir de 1 GB fazla RAM.

Hocam bu çöp bilgisayara artık para vermek gereksiz bence zaten yeni sistemi sipariş edicem en kısa sürede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GamerDMG -- 29 Ocak 2016; 23:27:34 >
  • GamerDMG kullanıcısına yanıt
    Ramini arttirip oyle verebilirsin arkadasina, denenebilir oynanip oynanmadigi ama unutmaki cokta rahat bi oyun sunmaz.. Sende haklisin bu sisteme para harcamak istemedigini elden gelen budur yapicak bisey yok :))

Ramini arttirip oyle verebilirsin arkadasina, denenebilir oynanip oynanmadigi ama unutmaki cokta rahat bi oyun sunmaz.. Sende haklisin bu sisteme para harcamak istemedigini elden gelen budur yapicak bisey yok :))

• THE1NS1DE kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten izlediğim videoda biraz kasıyordu kaldırcağını bende düşünmüyorum zaten. yeni alıcağım sistem GTA 5 i uçuracak düzeyde bi sistem oldu. Şuanki arkadaşa vericeğim sistemide arkadaş istemezse evde kenara koyarım yada montiörü çift monitör kullanırım. kasayı felanda atarım yapcak bişey gelmedi başka aklıma.
    kardeşim 800x600 le oyun oynamaya oynamak diyorsan orasını bilemem açmasın daha iyi 800x600 ne demek :) bilgidin oyunda dag varsa dag düz plato olarak görünür.
  • Karl_marx kullanıcısına yanıt
    haklısın hocam benim yeni aldığım sisteme nedersin baştaki linkte var bakabilirsin bir açığını bulursan söylersin hocam.
    olmamış sistem anakart yüksek ekran kartı düşük kalmış bütçeye göre anakartı

MSI B150 GAMING M3 ekran kartınıda r9 380 yap bütçeyi aşıyorsa anakartı MSI H170M PRO yap
  • Karl_marx kullanıcısına yanıt
    Hocam anakart yüksek değil ekran kartı yüksek yanlış yazdınız sanırım. birde MSI B150 GAMING M3 bu ana kartı çok düşündüm ama bütçeye göre seçtim fakat 100 tl fark edip bunu alabilirim. MSI GTX 960 4G GDDR5 4G 4GB 128 BİT DX 12 seçtiğim ekran kartı daha iyi r9 380 den :)
    yok gayet dogru yazdim anakarta fazla para yatirma ekran kartina yatir

• R7 240
    6 gb 1066
    Ezik bi islemci ile kasmadan oynuyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.