Şimdi Ara

gta 5 mi san andreas mı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
6.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5 ın grafıklerı sa nın gorevlerı
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Ben hayatımda gta 4 ve 5 oynamamıs adamım ılk oynadıgımda gta 4 müthıs geldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trevor23

Ben hayatımda gta 4 ve 5 oynamamıs adamım ılk oynadıgımda gta 4 müthıs geldı

yaşla alakalı 2005lerden bahsediyorum..O zaman ki oyunlara bakarak gta san andresın etkisinden bahsediyorum.
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    ona göre ben hala gta sa oynuyorum bilgisayarım çöp
  • GTA 5'in atmosferi gerçekten çok güzel , insanı büyülüyor adeta :)
  • öncelikle selam arkadaşlar.
    Grand Theft Auto serisini 7-8 yıldır oynarım, ilk oyunum Vice City'di, 2-3 yıl gibi bir süre boyunca SADECE vice city'yi oynadım, fazla oyunum yoktu zaten... ne kadar süre oynadığıma gelirsek, 2000 saati aşmışımdır. çoğunuzun vereceği tepki büyük ihtimalle "ohannesburger" olacak ama garry's mod'u 9000 saat oynayanlar var kardeşim, 2000 saat bir şey mi...
    diğer GTA oyunlarıne gelirsek, bu sene summer sale'de Terraria'nın yanında GTA III almıştım 4 dolara, ilk gün indirip denedim, 5 saat kadar oynadım, tren falan acayip eğlenceliydi... Ertesi gün tüm gta oyunları %75 indirime girdi, san andreas da 3.74 dolara düştü, tabii ki aldım, ve GTA III'ü bir daha açmadım...
    50 saati aşkın süre oynadım, oyuna sürekli uzun süren aralar verdiğimden dolayı atmosfere bağlanmak için restart atmak zorunda kaldım, ve en son dosyamda 6-7 saat kadar oynayıp %11.23 yaptım. ve şimdi düşünüyorum ki, ben 2000 saat vice city'i nasıl oynadım, ve hala nasıl bıkmadan oynuyorum?
    eğlence bakımından oynadığım tüm GTA oyunları arasında en eğlencelisi san andreas, müzikler konusuna gelirsek, telif haklarının süresi dolduğundan rockstar bir sürü şarkıyı kaldırdı, artık san andreas'ın müzikleri berbat. hikayeye gelirsek, hikaye güzel. grafikleri kötü, ama neyse... GTA IV ve V'İ oynamadım ama 1 ay içinde PS3 alıyorum, ve en geç yazın GTA IV ile V'i oynarım...
    atmosfer mi? GTA V'te var, en az 3 saatlik gameplay videosunu izledim. hikaye desen, hiç de kötü değil, san andreastan iyi değil o doğru... grafiklere söz yok zaten... müzikler muhteşem, yapılacak şeyler çoğunlukta... yan görevlerle birlikte 100 saati aşkın gameplay süresi var. GTA V der geçerim arkadaşlar...

• Yakuzalarla kapisip bir hippiyle eroin yakabildigimiz polisin bize santaj yaptigi cete savaslarinin oldugu bir yarisciyla kanka olup en yakin arkadaslarimizin bizi sattigi bir oyundu sa ondan iyisi oyun dunyasinda yok suanda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gta san Andreas eski zamana göre güzeldi hem çok süper di fakat günümüz teknolojisi nde de gta 5 diyorum. Gta4 bence çok karamsar olmuş ben pek sevmedim ama gta 5 pc ye geldiği zaman rekor kırar diye düşünüyorum.

• Gta V

• GTA V diyorum. Bayağı yenilikler getirdi firma bu oyunda.
  • IV

• her açıdan Gta Sa daha güzeldir . dönemin her bilgisayarında oynatırdı kendini
  • V
  • 5

Tadı damağımda kaldı resmen.Atmosfer dediğimiz şey 5 tede bir hayli fazla bence hala oynadığım zamanlar canlanıyo kafamda ne çok zevkliymiş diyorum.
    Artık oynayamıyorumda :D

Bu gta serisi bambaşka ya her oyununa hastayım.

• SA

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA V gerçekten çok güzel bir oyun. En azından IV gibi fiyasko değil, ve Los Santos'ta geçiyor.
    Lakin şunu belirtmeden geçemeyeceğim: GTA San Andreas, PlayStation tarihinin en çok satan oyunudur. 10 yıl önce çıkmış bir oyuna göre zamanının çok çok ötesindedir. Ben sene 2015 olmuşken hala zevkle oynayabiliyorsam bu oyunu, bu oyun efsane demektir. GTA San Andreas, belki de oyun tarihinin en başarılı yapımlarındandır.
    Sene olmuş 2015, hala oyunları sadece grafikleri üzerinden yargılayanlar görüyorum forumda. O zaman Minecraft'i nereye koyacaksınız? Onlarca indie oyunu nereye koyacaksınız? Ki hoş, şu an bile, GTA San Andreas'ı bilgisayarımda full ayarlarla oynarken grafiklerinin hala çok güzel olduğunu düşünüyorum. Üstelik grafikleri geliştirebiliyorsunuz, bir sürü mod var.
    GTA V mükemmel bir oyun, lakin GTA San Andreas bir efsane.
  • Tabikide San andreas konu hortlattım ama gta 5 grafik bakımından iyi olabilir San andreasden tasarlanmış bişey sonuçta her türlü san andreas alır Cleo mod olsun özgürlük dağlar harita map açısından 70 tane cleo hack var istediğim yere gidip gezebiliyorum kimsede bişey yapamıyo baguvix hesoyam yazmaya gerek yok gta 5 i söylemiyorum bile :p
  • kimi oyunlar varki aynı kalitede oyun beklemezsiniz örnegin:call off duty 2//quake 3 arena//pop warrior within//gta san andreas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 4 Mayıs 2015; 16:18:49 >
  • SA tabii ki.Senaryosuyla bile ezer geçer.Harita büyüklüğü uçak sürmenin verdiği keyif aktiviteler ile sa gerçekten de çok iyi bir oyundu.
    Gta 5 ise çerezlik bir oyun senaryosu kopuk tek dertleri para hamuna ayı gta 4 gibi adamların paradan başka bir derdi yok sizin yapacağınız senaryoya tüküreyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

SA tabii ki.Senaryosuyla bile ezer geçer.Harita büyüklüğü uçak sürmenin verdiği keyif aktiviteler ile sa gerçekten de çok iyi bir oyundu.
    Gta 5 ise çerezlik bir oyun senaryosu kopuk tek dertleri para hamuna ayı gta 4 gibi adamların paradan başka bir derdi yok sizin yapacağınız senaryoya tüküreyim.

vice city bana o kadar güzel bi oyun gelmiştiki gta san andreas çıkınca kesin batırmışlardır dedim genelde devam oyunları kötü olur çünkü ama gta san andreas vice city den en az 5-10 kat daha iyi bi oyun oldu.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.