Bildirim
gta 5 mi san andreas mı
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
V. Açıklama gereği duymuyorum. -
5 tabiki -
quote:
Orijinalden alıntı: Dumaist_nova
5 tabiki
pc versiyonunda degişiklik yapmalılar bence ortada insan yok gta 5 de bi kere. -
555 defa 5 tabiki xD -
5.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
San Andreas. -
Gta 5 ve 4 diğer tüm serileri ezer geçer Five the power -
açık konuşmak gerekirse gta v beni çok eğlendirmedi oynarken. -
İkisininde yeri ayrı benim için. -
bence gta san andreas grafikleri 4 ve 5 den iyi özellikle güneş efekti falan çok iyi hava durumları çok daha etkileyici gta 5 kalas gibi duruyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda
bence gta san andreas grafikleri 4 ve 5 den iyi özellikle güneş efekti falan çok iyi hava durumları çok daha etkileyici gta 5 kalas gibi duruyor.
gece gece iyi guldum ya
quote:
Orijinalden alıntı: HIGHER
quote:
bence gta san andreas grafikleri 4 ve 5 den iyi özellikle güneş efekti falan çok iyi hava durumları çok daha etkileyici gta 5 kalas gibi duruyor.
gece gece iyi guldum ya
ne dedigimi anlamadıgından gülmüş olabilirsin.
benim için oyunlarda grafik sadece daha detaylı görüntü demek degildir göze hoş görünmesidir. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: HIGHER
quote:
gece gece iyi guldum ya
ne dedigimi anlamadıgından gülmüş olabilirsin.
benim için oyunlarda grafik sadece daha detaylı görüntü demek degildir göze hoş görünmesidir.
AYNEN HOCAM AYNEN
-
-
senaryo olarak san Andreas grafik olarak V
kardeş şimdi gta 5 hiç oynamadım yalan söylemiyim.grafiklerinin kesinlikle san andreas'dan daha iyi olduğu kesin ama bence san andreas'ın senaryolar görevler falan grafik hariç her şeyi daha iyi bence.sen grafikleri umursuyorsanda illa grafik modu var cj'yi sevmiyosan niko modu var ben bu 2 modu yapıyorum bide effect modu daha zevkle ve daha iyi grafiklerle oynuyorum. -
gta 5 in müzikleri tam çöp zaten -
5 tabiki -
San andreas'ı eğlencesine komedi olsun diye oynarım.O kadar komik şeyle karşılaşılıyorki.Bazen oyun hataları,insanların komik davranışları,buglar;bunlar beni san andreasa bağlayan şeyler.Tabi V'in benim için sadece grafiği yeter.
Benzer içerikler
- gta 5 soygun nasıl yapılır
- gta 5 ilk bölüm banka soygun nasıl geçilir
- gta 5 hushsmush
- gta 5 araba çağırma
- gta san andreas harita açma hilesi
- battleye nedir
- gta 6
- gta vice city hileleri
- gta 5 silah hilesi
- gta 6 sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X