Arkadaşlar biliyorum oyunlar çıkalı ÇOK uzun zaman geçti ama hala çoğu kişi bu İKİ oyunu kurup oynayamıyor.Evet başlıyoruz.
Gears Of War
Bence en sorunlusu bu çünkü oyunun kurulumu hatalı.Yapmanız gerek öncelikle oyunu kesinlikle C/ sürücüsüne kurmalıyız aksi takdirde oyun runtime error benzeri bir hata verecektir.Oyunu C sürücüsü içine kuruyoruz ardından bilgisayarımızın tarih ayarlarını EYLÜL 2008 e getiriyoruz.İlacmızı yapıp oyuna başlıyoruz.
Grand Theft Auto 4
Öncelikle oyunun kurulumuna başlamadan önce 1. dvd içinden ROCKSTAR GAMES SOCİAL CLUB kuruyoruz.Ardından oyunun kurulumuna AUTORUN.EXE den değil Dvd de bulunan GTAIV Klasöründeki setup.exe den kuruyoruz kurulum klasik Next Next şeklindedir ama windows 7 kullanıyorsanız oyunun setup.exe sine tıkladığınızda %P hatası verir.Bunun için oyuna sağ klik yapıyoruz özellikler-uyumluluk sekmesi altından bu programı service pack 2 modunda çalıştırı seçip oyunu kuruyoruz.Ardından ilacımızı yapıyoruz.Şimdi oyuna giriyoruz ana menüden LİVE a tıklıyoruz ve bir offline üyelik açıyoruz ingilizce ama ocuk oyuncağı.Live açtığımız için artık oyunlarımız kayıt edilecek.
NOT:Gta 4 ü daha performanslı oynayabilmek için 1.01-1.02-1.03.-1.04 yamalarını kurmalısınız 1.06 yı kurmanızı önermem ben 15 fps düşüş yaşadım. DipNot:Live açma olayı geow içinde geçerlidir.