Şimdi Ara

Gta 5 mi Watchdogs mu Sleeping Dogs mu? (Ps4)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum psnde sleeping dogs 107 tl watch dogs 119.5 tl. Sleeping dogsu oynamadım. Watchdogsu 5 dk oynadım. Gta 5 i de oynamadım ama seriyi herkes gibi oynadım elbette. Severim yani tarzını. Hepsi açık dünya suç dünyası tarzında olduğu için alırsam sadece 1ini alırım. Gta 5 alırsam da biraz beklerim sanırım düşmesini. Gerçi muhtemelen gta5i oynama fırsatı bulucam arkadaş alacak çünkü.
    Kendi tespitim +lar -ler :
    Gta 5
    * Adı yeter
    * Grafikler iyi gözüküyor
    * Açık dünyanın maksimum olduğu oyuna dönüş(san andreas)

Watch Dogs
    * Çok kötülendi
    * Grafikler beklenileni vermedi
    * Hackleme zart zurt + denebilir.
    * Yan görevler iyi deniyor bilmiyorum

Sleeping Dogs
    * Çin atmosferi
    * Gta gibi sadece yumruk yere düşünce tekmeden ibaret olmayan çeşitli dövüş sistemi. Uçan tekmeler vs.
    * Tüm dlclerin tek pakette toplanıyor oluşu
    * Yan görevler vsler

Evet dostlar sizde çeşitlendirin ki doğru tercihi yapabilelim. Mpleri nasıl bilen duyan anlatsın. Galiba sleepingin mpsi yok. Bu benim için - olur.

• Hiç kuşkusuz GTAV

Grafik, oynanabilirlik, eğlence, sürükleyicilik, çeşitlilik, online kalitesi her yönden her iki oyundanda kat ve kat üstün.

Watch dogs oynadım güzel, çok sıkıcı değil ama çeşitlilik pek yok, 50-60 TL'ye bulursan al dene. 1-2 hafta oynarsın sonra bayıyor. Online kısmı beş para etmez.

Sleeping dogs çok düşündüm almayı ama grafikler ve oynanış çok çizgi film gibi geldi o yüzden vazgeçtim. 30-40 TL'ye düşer ise alır denerim ki zaten remastered oyun. Şu anki fiyatı gereksiz pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilcenk -- 14 Kasım 2014; 16:16:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asilcenk

Hiç kuşkusuz GTAV

Grafik, oynanabilirlik, eğlence, sürükleyicilik, çeşitlilik, online kalitesi her yönden her iki oyundanda kat ve kat üstün.

Watch dogs oynadım güzel, çok sıkıcı değil ama çeşitlilik pek yok, 50-60 TL'ye bulursan al dene. 1-2 hafta oynarsın sonra bayıyor. Online kısmı beş para etmez.

Sleeping dogs çok düşündüm almayı ama grafikler ve oynanış çok çizgi film gibi geldi o yüzden vazgeçtim. 30-40 TL'ye düşer ise alır denerim ki zaten remastered oyun. Şu anki fiyatı gereksiz pahalı.

+1
  • tartışmaya gerek yok: GTA V

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gta V

• tabi ki GTA 5.

ama tabi Sleeping Dogs da oynanmalı. Çin atmosferi gerçekten çok güzel.
  • Gta 4 bile bunlardan iyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Max Payne [PS4 ANA KONU]
    9 yıl önce açıldı
    ALINIK PS4 GTA 5
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gta 5 al online +single baya götürür

• quote:

Orijinalden alıntı: asilcenk

Hiç kuşkusuz GTAV

Watchdogsu eledim o zaman zaten ubisofta kıl olduğum için alasım yoktu.

Sleepinge gelince 30-40a anca 2. el düşer. Hangi o youn 30-40a düşmüş. Last of us kaç tl. Bakıyorum spotçularda 120 civarı. 2. el alırım dersen her oyun için aynı şeyler geçerli.
    Grafiği kötü değil bence dövüş sistemi falan gtada sevmediğim şeyler. Gta5 i oynamadım ama öncesinde çok sıradandı. Silahla hedef vurma vs. Tamam çeşitlilik oynanabilirlik yüksek haklısın. Sleeping dogsu hiç bilmiyorum. İndirimde olmasa nasıl bir şey olduğunu araştırmasam sadece adını duymuşluğum vardı. İgn incelemesini izledim çeşitli gözüküyor oyun ama iyice incelemek lazım işte. Dlclerin de içeriğe dahil olması büyük bir artı.

• AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    Sleeping dogs GTAV ile kıyaslanmaz, belki GTAIV ile kıyaslarsın ama o bile daha iyi diyebilirim.

Ancak 30-40 fazla öldürmüş olabilirim haklısın, ancak oyun eski bir oyun ve grafikleri oynanışı bana zayıf geldi.
    Ekim2013-Mayıs 2014 arası sürekli PS3'te GTAV oynadım ve hiç sıkılmadım araç çeşitliliği, oyun modu çeşitliliği, silah çeşitliliği, onlinea 2-3 ayda bir ücretsiz gelen Updateler ve yeni araçalar sayesiğnde çok ama çok eğlendim.

GTA Onlineı anlatamam bile denemen gerekiyor, mutlaka dene...

Ben düşünmeden GTAV derim ama Sleeping dogs ucuzlar ise denerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilcenk -- 14 Kasım 2014; 16:35:01 >
  • Tabii ki Gta5 ama onu oynadıktan sonra diğer oyunlara katlanabilir misin bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gta V

• Kime sorsan GTA V der. Diğer oyunlardan birini diyen çok yüksek ihtimalle GTA sevmiyordur ya da oynamamıştır.
  • Boyle bir soru bile gta 5 e hakaret olur dusuncesindeyim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle GTA

• GTA V.

• Önce gta5 sonra sleeping dogs en son watch dogs

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA V.
  • Gta 5 ps3de oynamakta cok zorlandim sanirim en son 4-5 sene önce pcde san andreasta kapadigim icin seriyi ama iyi oyun grafikler falan bekleneni veriyo tatmin ediyo tavsiye ederim

• Sirayla hepsini oyna. Gta'yi sona birak hem fiyat dusmus olur. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.