Şimdi Ara

gta 5 ne zaman indirime girer (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.368
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HoneyBadger82

onu biliyoruz da ben steam aracılığı ile oynamak istiyorum.179tl ye satılan sc key ise baya bi keriz var demektir :)
    neyse ben sorumun cevabını alamadım daha

Alıntıları Göster
    Sorunuzun cevabını verdim zaten ama tekrar yazayım. Bizdeki versiyon Rockstar Social Club'ta aktive edilebilen versiyon, Steam gift değil. Dediğim gibi Steam hariç hiçbir resmi sitede bu oyunun Steam keyini bulamazsınız. Steam gift satanlar gayri resmi yoldan satıyorlar, bilginize.

• quote:

Orijinalden alıntı: naz_eg

Sorunuzun cevabını verdim zaten ama tekrar yazayım. Bizdeki versiyon Rockstar Social Club'ta aktive edilebilen versiyon, Steam gift değil. Dediğim gibi Steam hariç hiçbir resmi sitede bu oyunun Steam keyini bulamazsınız. Steam gift satanlar gayri resmi yoldan satıyorlar, bilginize.

Alıntıları Göster
    ne alaka gayri resmi?bi çok arkadaşım steam gift ile aldı ve çatır çatır oynuyolar yıllardır.hadi onu geç sc keye 180TL istemek ayıp :) steamdan alırım daha ucuz
    neyse sizle alışveriş olmaz anlaşıldı

• Steam gift satışlarının Steam tarafından yasaklı olduğunu biliyor olmanız lazım. Gayri resmiden kastım bu.
  • quote:

Steam gift satışlarının Steam tarafından yasaklı olduğunu biliyor olmanız lazım. Gayri resmiden kastım bu.
    kullananlar nasıl kullanıyo ozaman?hocam sen gift'in ne olduğunu bilmiyorsun heralde.ben oyunu alırım istediğime hediye ederim o da sorunsuzbi şekilde oynar.nerden nasıl alındığının bi önemi yok.alınmış ise zaten legal olarak alınmıştır.illegal olarak zaten satın alma diye bişey yok.umarım anlamışsındır.
  • Siz beni anlamak istemiyorsunuz sanırım. Ben internet sitelerinde Steam gift olarak satılan oyunların legal olmadığını ve Steam tarafından buna izin verilmediğinden bahsediyorum. Yoksa arkadaşınıza gift olarak almanızda sakınca yok tabiki. Sürekli gift alıp sattığınız tespit edilirse hesabınız bloke olur, demek istediğim bu.
  • quote:

Siz beni anlamak istemiyorsunuz sanırım. Ben internet sitelerinde Steam gift olarak satılan oyunların legal olmadığını ve Steam tarafından buna izin verilmediğinden bahsediyorum. Yoksa arkadaşınıza gift olarak almanızda sakınca yok tabiki. Sürekli gift alıp sattığınız tespit edilirse hesabınız bloke olur, demek istediğim bu.
    kardeş ben seni anladım da sen beni anlamıyorsun.illegal falan diyosun yanlış bilgi veriyosun.gift yasakmı değilmi?değil tamam işte olay bitmiştir daha neyi uzatıyosun anlamadım.gift ile oyun satmak yasaksa steam gift'i kapatıcak ozaman.120tl lik oyuna neden 179TL vereyim?
  • Bu kadar uzatmak istemezdim ama kimseyi yanlış yönlendirdiğim filan yok:

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=6262-QXCN-0755#sellgifts

"Bir hediye satmaya çalışmak Steam Abonelik Sözleşmesi ihlalidir ve hesabınızın kalıcı olarak iptal edilmesine yol açabilir."

Hala steam gift satışı serbest ve legal diyorsanız ben bir şey demiyorum artık.
  • quote:

Bu kadar uzatmak istemezdim ama kimseyi yanlış yönlendirdiğim filan yok:

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=6262-QXCN-0755#sellgifts

"Bir hediye satmaya çalışmak Steam Abonelik Sözleşmesi ihlalidir ve hesabınızın kalıcı olarak iptal edilmesine yol açabilir."

Hala steam gift satışı serbest ve legal diyorsanız ben bir şey demiyorum artık.
    bana göre legal,millet bu sayede ucuza oyun alıyor diğer çakallarında zoruna gidiyor bukadar basit.yasaksa gift olayını kaldırsın olsun bitsin.neyse uzatmaya gerek yok.

• Hocam kusura bakma ama inatla anlamak istemiyor gibisin. Steamde gift olayına önce bölge kilidi getirildi, sonra sadece "arkadaş"a gift gönderebilme kısıtlaması geldi. Arkadaşın attığı linkte yazdığı gibi gift satışı yapamazsın. Hayır satanlar satıyor, bende alıyorum uyguna geldiği için bazen. Buna kimsenin itirazı yok. Ama yarın öbür gün oyun silindiğinde kimi muhatap bulacağız, orasını düşünmek gerek. Bu yüzden ben mesela artık steam wallet alıyorum veya cdkeys.com gibi yetkili satıcılardan key almaya çalışıyorum. Gift en son çare. Kalkıpta hi2games çok iyi yaaa demeyelim istersen, sitesinde gizliden mining yapan bir oluşumdu düne kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Hocam kusura bakma ama inatla anlamak istemiyor gibisin. Steamde gift olayına önce bölge kilidi getirildi, sonra sadece "arkadaş"a gift gönderebilme kısıtlaması geldi. Arkadaşın attığı linkte yazdığı gibi gift satışı yapamazsın. Hayır satanlar satıyor, bende alıyorum uyguna geldiği için bazen. Buna kimsenin itirazı yok. Ama yarın öbür gün oyun silindiğinde kimi muhatap bulacağız, orasını düşünmek gerek. Bu yüzden ben mesela artık steam wallet alıyorum veya cdkeys.com gibi yetkili satıcılardan key almaya çalışıyorum. Gift en son çare. Kalkıpta hi2games çok iyi yaaa demeyelim istersen, sitesinde gizliden mining yapan bir oluşumdu düne kadar.
    hocam sen kusura bakma asıl,steam istediği kadar yasak desin.şuan hala satış yapılıyormu yapılmıyormu gift adı altında?yapılıyor.olay bitti.yasaksa gifti yasaklasın yada gift gönderemesin kimse ozaman yasak olur işte.gift oyunlara hiç bişey olmaz için rahat olsun 2 yıldır bo3 oynuyorum gift ile aldığım.kusura bakma ama bize anadan babadan bişey kalmadı,en ucuzu nerdeyse ordan almaya bakıyoruz.keşke ülkenin durumu daha iyi olsa,ayda 3bin 5bin maaş alsakda tüm oyunları steam dan temin etsek. dolar olmuş 4tl benzin olmuş 6tl.kusura bakma steam;gift akar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.