Şimdi Ara

GTA 5 ÖN SIPARIS US PSN 1000000 DOLAR GELMEDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar us psnden on siparis ile aldigim gta 5 in 1000000 dolarlik hediyesi gelmedi ne onlinede ne de singlede kardeslik ile aldik oyunu ben secondery olarak oynuyorum bunu sebebi nedir arkadaslar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunu alan hesaba geliyor böyle biliyorum banada gelmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ficarof

Arkadaslar us psnden on siparis ile aldigim gta 5 in 1000000 dolarlik hediyesi gelmedi ne onlinede ne de singlede kardeslik ile aldik oyunu ben secondery olarak oynuyorum bunu sebebi nedir arkadaslar?

Banada gelmedi bunu rockstara bildirmenin.bi yolu yokmu yaww fakirlik basa bela

• Oyun içerisindeki menü den store a girip oradan download edin yazan bir mesaj gelmişti bana, işlemleri yaptım ama bana da para gelmedi. Download listesinde de görünüyor. Gerçi henüz çok başındayım oyunun, oyun tam anlamıyla başlamadı yani. Belki sonra gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Shepard

Oyun içerisindeki menü den store a girip oradan download edin yazan bir mesaj gelmişti bana, işlemleri yaptım ama bana da para gelmedi. Download listesinde de görünüyor. Gerçi henüz çok başındayım oyunun, oyun tam anlamıyla başlamadı yani. Belki sonra gelir.

Dowland flnda yok.ya sinir.bozucu

• arkadaşlar bunu çözen var mı ya nasıl alıcaz parayı ...
  • Alamiyoruz mlsf.para gitti unut parayi

• Kodu girdiyseniz ve indirip kurduysanız Lamar ve Franklin görevinden sonra gelliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bankayı arayin anlatın durumu

• quote:

Orijinalden alıntı: nural1990

quote:

Oyun içerisindeki menü den store a girip oradan download edin yazan bir mesaj gelmişti bana, işlemleri yaptım ama bana da para gelmedi. Download listesinde de görünüyor. Gerçi henüz çok başındayım oyunun, oyun tam anlamıyla başlamadı yani. Belki sonra gelir.

Dowland flnda yok.ya sinir.bozucu

Alıntıları Göster
    Edit : Yanlış kişi alıntı yapmışım pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi II-SON3R-II -- 23 Haziran 2016; 23:13:07 >

• quote:

Merhaba oyuna paranız geldimi benimde param gelmedi. 8.000.000 dolar online gelecekti eğer geldiyse nasıl hallettiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.