Şimdi Ara

GTA 5 online PC plartformu kimse yok oyunda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu dün aldım kurdum heyecanla oynamaya koyuldum dün 15 kişi ya var ya yoktu bu sabah tekrar girdim 3 kişi vardı koca haritada ? İlk kez oynadığım için işin yolunu yordamını bilmiyorum bi ayar mı yapmamız gerekiyor server falan mı seçmemiz gerekiyor anlamadım yardımcı olun o kadar para verdiğim bi oyunda online oynarken sıkılmak koyar adama :D

ID: tambirturk - Ankara

• Sunucudan sunucuya değişiyor oyun tek sunucudan ibaret değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen senin gördüğün o görevde olanlar var başka sunucuda olanlar var ama bende aynı sıkıntıdayım yok çevremde tanıdığım
  • isteyenler oynamak isteyenler eklesin musatem steam nickim forumdonanım yazsın msjda anlayayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: smt530

Oyunu dün aldım kurdum heyecanla oynamaya koyuldum dün 15 kişi ya var ya yoktu bu sabah tekrar girdim 3 kişi vardı koca haritada ? İlk kez oynadığım için işin yolunu yordamını bilmiyorum bi ayar mı yapmamız gerekiyor server falan mı seçmemiz gerekiyor anlamadım yardımcı olun o kadar para verdiğim bi oyunda online oynarken sıkılmak koyar adama :D

ID: tambirturk - Ankara

ps 3 dede pek yok pc de de yok denilencek kadar az olması normal bir durum
  • Ya benim merak ettiğim 3 5 arkadaş bi araya gelip server da oyun oynayamıyor muyuz ? Ali ahmet mehmet bi araya gelip görev kasmak istiyorum yabancılarla anlaşamıyorum nolcak o ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.