Şimdi Ara

GTA 5 Oyun Klavye Tuşlarını Değiştirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
6.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ayarlar bölümünde araba kontrol tuşlarını (W,S,A,D) yön tuşlarıyla değiştirmek istiyorum. Ayarlardan gerekli ayarları yapıyorum. Fakat oyuna döndüğüm zaman yön tuşları değil, yine eskisi gibi W,S,A,D tuşlarıyla araç sürülebiliyor. Ayarları değiştirdikten sonra onaylama ekranına evet desem de yine aynısı oluyor. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Yön tuşları telefonu kullanmak için kullanılıyor ama telefon tuşlarını da değiştirdim. Yine aynı tuşları kullanıyor.

• Yapay Zekanın Yanıtı

GTA 5 Klavye Tuşlarını Değiştirme

GTA 5'te oyun deneyimini kişiselleştirmek için klavye tuşlarını değiştirebilirsin. Bu sayede kontrolleri tercihlerine göre ayarlayabilir ve daha rahat bir oyun oynayabilirsin.

Yön Tuşlarını Değiştirme:

GTA 5'te yön tuşları varsayılan olarak WASD tuşlarına atanmıştır. Bunları değiştirmek için şu adımları izle:

• Oyun içinde "Ayarlar" menüsüne git.
    • "Klavye ve Fare" sekmesine tıkla.
    • "Yönlendirme" bölümünde, yapmak istediğin değişiklikleri yap.

Tuş Ayarlarını Değiştirme:

Yalnızca yön tuşlarını değil, diğer tuş ayarlarını da değiştirebilirsin. Bunu yapmak için şu adımları izle:

• "Ayarlar" menüsünde "Klavye ve Fare" sekmesine tıkla.
    • Değiştirmek istediğin tuşun karşısındaki "Tuşu Değiştir" butonuna tıkla.
    • Yeni tuşa basarak ata.

Tuş Değiştirme:

Klavye tuşlarını değiştirdikten sonra oyun ayarlarından tekrar kontrol edebilir ve gerekirse ek değişiklikler yapabilirsin.

Kontrol Tuşlarını Değiştirme:

Yön tuşlarının yanı sıra atlama, ateş etme ve diğer eylemler için kullanılan kontrol tuşlarını da değiştirebilirsin. Bu tuşları yukarıda açıklanan adımları izleyerek değiştirebilirsin.

Klavye Ayarlarını Sıfırlama:

Klavye ayarlarını varsayılan hale döndürmek istersen şunları yapabilirsin:

• "Ayarlar" menüsüne git.
    • "Klavye ve Fare" sekmesini seç.
    • Ekranın sağ alt köşesindeki "Varsayılanlara Sıfırla" butonuna tıkla.

GTA 5 klavye tuşlarını değiştirerek oyun deneyimini daha keyifli hale getirebilir ve kontrolü eline alabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.