Şimdi Ara

GTA 5 Ps3 Kasıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
14.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben dearaba kullanırken 10 sn sonra donuyor ve düzelmesi için psyi kapatıp açmam gerekiyort açıp birdaha biniyorum 10sn kullanıyorum donuyor ?
  • PS3 ile ilgili genel bilgileri ve sık karşılaşılan problemlerin çözümünü kullanım kılavuzun dan ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALX@S -- 23 Mart 2014; 15:33:39 >
  • Ben ufacık bir kasma yaşamadım.Hatta diğer çoğu oyunlardan bile daha hızlı geldi GTA 5.oyunun optimizasyonu mükemmel.ps3'ünün içine toz dolmuş olabilir içini temizle,süpür bilmiyorsan baktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rhythm15mg -- 25 Mayıs 2014; 15:22:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uygarkoc06

Beyler bende süper slim 500 gb ps3 var yeni aldım yani 2 ay oldu içinde hiçbir indirilmiş oyun yok sadece gta 5 in cd sini takıp oynuyorum ama sorun şu oyun ara ara kasyor genellikle araba sürerken acaba bendemi sorun var arkadaşlarda kasma sorunu yok çok sinir oldum çözümü varsa bilgilendirirseniz sevinirim

Benimde kasıyordu aynı şekilde

ama ben tv'yi oyun moduna almayı unutmuştum
  • O kadar zamandir ps3 oynuyorum oyunlarin kasma nedeninin tv den tv ye degistigini ilk defa goruyorum.Nedense ben 3 farkli tv degistim ps3 aldigimdan beri en ufak bir degisiklik gormedim.Konstrast ve parlaklik disinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun bende de vardı ilk başlarda vestel smart tv var bende kasmalar yaşayınca yurtdışı kaynaklı sitelerde araştırma yaptım hdmi kaynaklı olabilir dediler bende gidip 80 lira verip yeni kablo aldım tv yide oyun moduna aldım kaymak gibi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

Oyunda ufak tefek kasmalar var tabi ki doğal olarak. Yalnız bunun yanında bir önemli husus televizyon. Mesela bende LG plazma var, sıkıntısız oynuyorum. Geçenlerde arkadaşa götürdüm cihazı onda da Sharp Quattron var yeni aldılar, araba sürerken deli gibi kasıyor. Televizyon çok fark ediyor oynarken, aklınızda bulunsun.

Televizyonla nasil bir alakasi var?Ben küçük dandik bir tvde oynuyorum ama neredeyse hiç kasmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: uygarkoc06

Beyler bende süper slim 500 gb ps3 var yeni aldım yani 2 ay oldu içinde hiçbir indirilmiş oyun yok sadece gta 5 in cd sini takıp oynuyorum ama sorun şu oyun ara ara kasyor genellikle araba sürerken acaba bendemi sorun var arkadaşlarda kasma sorunu yok çok sinir oldum çözümü varsa bilgilendirirseniz sevinirim

Oyunda arabayi hizla surerken hafif kasmalar olabilir bu dogal birşey.Oyunun butun guncellemelerini yapin.
    Dedigim gibi gta 5 agir bir oyun ps3 gibi eski bir konsolda çalişmasi bile bence muhteşem.oyun 2013 teknolojisi ps3 2006 teknolojisi

• arkadaşlar aynı durum bugün benim başıma geldi online da 10 dk oynuyorum lts alanına gelince donuyor aç kapa yapmak zorunda kalıyorsunuz çözümü ps3 ün ayarlarına girin orada oyun ayarları göreceksiniz 2 seçenek çıkacak puruzsuzlestirmeye kapatın görüntüyü falan low yapın
  • Benim telefizyondan yada kablodan olduğunu sanmıyorum cünkü hep ayni yerde kasiyor bide hić bisey yapamıyorsun oyundan bile cıkamiyorsun herşey kilitleniyor fişi çekip yeniden başlasamda ayni yere geldiğimde yine kasiyor oyun duruyor ltf yardim.....

• konudaki esprilerden dolayı gözlerim kanadı
  • bunun tv monitör ve hdmı ile alakası yok ayarlardan oyun ayarlarından pürüssüzleştirmeyi aç sonra yine video ayarlarından çözünürlüğü 720p yap yine olmassa gelen bütün e-postaları sil eğer modmenu filan varsa sil gta 5 i sil tekrar yükle
    [:) uzun olduğunu biliyorum ama güzel bir oyun keyfi için değer değilmi

bunları yapmak yerine direkt ps3 sürümünü 3.55 yap
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.