Şimdi Ara

GTA 5 Soygun görevi gelmiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
1
Favori
32.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar en son masks görevini yaptım, çöp arabalarını vs gerektiği yere götürdüm, Mark getaway görevini de yaptım. Bütün bunları yapınca soygun görevi otomatik olarak açılması lazımmış ama açılmıyor. Lütfen yardım 2 kez aynı yere gelip oyuna baştan başladım. Sorun PS3'te mi GTA5'te midir? Güncellemeler le düzeltilebilir mi? ACİL YARDIM

• Kaçış arabasi saklaman lazım sağ üst köşede yazacak hangi araba uygun olduğunu sonra kimi aranan gerektiğini yazıcak sağ üst köşede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut_shn -- 16 Ağustos 2014; 2:05:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_shn

Kaçış arabasi saklaman lazım sağ üst köşede yazacak hangi araba uygun olduğunu sonra kimi aranan gerektiğini yazıcak sağ üst köşede
    Yaptım o görevi ben, ondan sonra soygunun açılması lazım ama açılmıyor işte
  • Haritada başka bir görev varsa öncelikle onu yapman gerekiyor (ana görev)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keyif,yalnız gitmez

Haritada başka bir görev varsa öncelikle onu yapman gerekiyor (ana görev)
    dikkat etmediğin veya yapmadığın birşey vardır.
  • Harita da hiç bir harf bir işaret yok mu?Haritanın ss'ni ver.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta 5 Yüzde 60 da Görev Yok
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0CCF51958

Harita da hiç bir harf bir işaret yok mu?Haritanın ss'ni ver.
    Arkadaşlar şimdi evde değilim yarın harita ss'ini atıcam. Haritada tek ana görev olarak Lester var o da suikast görevi. Oyunun sonuna saklanacak yani anlayacağınız. Eğer bug olduysa gerçekten oyundan soğumuş durumdayım. Update ile giderilir umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoobDanger

Arkadaşlar şimdi evde değilim yarın harita ss'ini atıcam. Haritada tek ana görev olarak Lester var o da suikast görevi. Oyunun sonuna saklanacak yani anlayacağınız. Eğer bug olduysa gerçekten oyundan soğumuş durumdayım. Update ile giderilir umarım

Oyunu baya once sattim. Yanilmiyorsam bazi lester gorevleri hikaye ile ilgiliydi. Zaten sonuna birakmana gerek yok para icin. Simdi spoiler vermek istemem.
  • quote:

Lester görevini yap.
  • Arkadaşlar hikaye için olan lester görevlerini yaptım. Bu hikayeyle alakalı olmayan suikast görevi. Bu da haritanın ss

GTA 5 Soygun görevi gelmiyor! GTA 5 Soygun görevi gelmiyor!
    Ayrıca maske falan herşeyi yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoobDanger -- 17 Ağustos 2014; 23:50:39 >

• Up
  • Valla çok garip.Her şeyi yapmışsınız ama gelmesi lazım gelmemiş.Herkese maske aldıjız değil mi?Bir de tüm karakterler geçin bakın haritaya harf fln varmı.Telefondan birilerini arayın fln.Bir de galiba bu görevde ammu nationa gidip tulum gibi birşey var uç karaktere de ondan alıyordun galiba onu yaptın mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 18 Ağustos 2014; 1:33:55 >
  • Hocam bir de haritada vespucci movie masks diyor oraya tekrar gidin.
  • Hocam dediğiniz herşeyi yaptım tulum,mask vb. Ama olmuyor
  • quote:

Hocam dediğiniz herşeyi yaptım tulum,mask vb. Ama olmuyor

Oyundamı sorun var acaba.Bende 1 hafta önce bitirdim oyunu şıp diye bitti.Hiç takılmadı.
  • Hocam oyunda menüde hani stats fln varya oralarda bir yerlerde missionlarda neler yapman gerektiği yazıyor.Belki yapmadığın birşey vardır,orda yazıyordur.Telefona mesajlara bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senju Hashirama.

quote:

Oyunu baya once sattim. Yanilmiyorsam bazi lester gorevleri hikaye ile ilgiliydi. Zaten sonuna birakmana gerek yok para icin. Simdi spoiler vermek istemem.

Yok ama bırakırsa daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0CCF51958

quote:

Orijinalden alıntı: Senju Hashirama.

quote:

Yok ama bırakırsa daha iyi.

Alıntıları Göster
    hangi görevde olduğunu yazan bir bölüm var, oraya bak.

bir de sana söylenen komutlar var en son neler söylenmiş oraya bak.

Franklin, Michael ve Trevor'un yan görevler de dahil bütün görevlerini yap. örneğin haritada ? var. o görevi de yap.

senaryo ile ilgili Bug olmaz. yapmadığın birşey var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 18 Ağustos 2014; 12:08:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

hangi görevde olduğunu yazan bir bölüm var, oraya bak.

bir de sana söylenen komutlar var en son neler söylenmiş oraya bak.

Franklin, Michael ve Trevor'un yan görevler de dahil bütün görevlerini yap. örneğin haritada ? var. o görevi de yap.

senaryo ile ilgili Bug olmaz. yapmadığın birşey var.

Senin dediğini yapmak büyük cesaret. Denemediğim şey kalmadı bütün komutlara baktım. Zaten otomatik açılan bir görev ve olmuyor. 3 ünün yan görevlerini bitirip yine olmassa kafayı iyiyce yerim. Kesinlikle bir bug var
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.