Şimdi Ara

GTA 5 Soygun görevi gelmiyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
1
Favori
32.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NoobDanger

quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

hangi görevde olduğunu yazan bir bölüm var, oraya bak.

bir de sana söylenen komutlar var en son neler söylenmiş oraya bak.

Franklin, Michael ve Trevor'un yan görevler de dahil bütün görevlerini yap. örneğin haritada ? var. o görevi de yap.

senaryo ile ilgili Bug olmaz. yapmadığın birşey var.

Senin dediğini yapmak büyük cesaret. Denemediğim şey kalmadı bütün komutlara baktım. Zaten otomatik açılan bir görev ve olmuyor. 3 ünün yan görevlerini bitirip yine olmassa kafayı iyiyce yerim. Kesinlikle bir bug var

hangi görevde olduğunu yazan yerde ne yazıyor?

Yan görev dediğim Michael, Trevor ve Franklin'in ? yazan görevleri. uyduruk Paraşütle atlama falan değil.

hangi görevde olduğunu yazan yerin resmini çekip yollamalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 18 Ağustos 2014; 23:32:07 >

• En son masks görevini yaptığım yazıyor ama getaway görevinide tamamladım o yazmıyor, orda mı bir bug oldu acaba. İkinci defa getaway de yapılmıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

En son masks görevini yaptığım yazıyor ama getaway görevinide tamamladım o yazmıyor, orda mı bir bug oldu acaba. İkinci defa getaway de yapılmıyor.

şuanda hangi görevin içerisindesin? orada yazar.
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Şu anda bir görevin içerisinde değilim. Problem de o. Otomatik açılan bir görev, telefonla gelen görevler gibi.

• quote:

Şu anda bir görevin içerisinde değilim. Problem de o. Otomatik açılan bir görev, telefonla gelen görevler gibi.

bak şurada Walkthrough Playlist var.

Masks görevinden sonra Gateway Vehicle görevini yapmış. 40. sırada.

Getaway Vehicle (GTA 5)
    https://www.youtube.com/watch?v=mN8oU2yHrqU&list=PLs1-UdHIwbo6FOXUnpXeVT_J6Y7GkrCjZ&index=40

ilk önce çekici aracı alıp hedefe bırakıyorsun. sonra ise 4 kapılı bir araç alıp hedefe bırakıyorsun ve Michael'i arayıp Gateway Vehicle'ı seçiyorsun. ardından yine 4 kapılı araç alıp H harfinin olduğu hedefe park ediyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 20 Ağustos 2014; 11:10:17 >

• Arkadaşlar sorun çözüldü Ama ben haklı çıktım. Oyunda bug oldu ve yeni gelen san andreas flight school güncellemesinden sonra bir telefon geldi ve görev açıldı. Şu an oyunu bitirmiş durumdayım hatta
  • quote:

Arkadaşlar sorun çözüldü Ama ben haklı çıktım. Oyunda bug oldu ve yeni gelen san andreas flight school güncellemesinden sonra bir telefon geldi ve görev açıldı. Şu an oyunu bitirmiş durumdayım hatta

Getaway Vehicle görevinden dolayı değil miymiş?
  • Hayırlı uğurlu olsun, bendede şuan oyun yağ gıbı akıyo hiç görevlerde kısırlık olmuyo. Ana görevleri yapmaktan harita full '?' dolu.
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Değilmiş Ama bir önceki oynayışımda getaway'de bug olmuştu, bu sefer oyunda oldu. Şansızlık işte naparsın Ha gerçi inat ettim ve sonunda bitirdim oyunu, mutluyum

• öldü artık %37.6 dan sonra görev gelmiyor her mesajı açtım bağzı yerleri satın adım ama görev hala yok

• Arkadaşalr merhaba bende iki gündür çözemedim fib soygunu için hazırlık fln yapıcam görev gelmiyor araba alıp yerine koydum ondan sonra micheal ve franklinle göreve bakıyorum yok

• NoobDanger N kullanıcısına yanıt
    Hocam pm attım bakabilir misiniz ?
  • Ben de Architect’s Plans görevinde Fire Crew seçtim. (Fire Truck )itfaiye aracını çalıp eski fabrikanın oraya altgeçide koydum. (Getaway Vehicle) 4 kapılı araçlar çalıp FIB binasının oralara biryerlere aracı saklamaya çalışıyorum fakat bir türlü kabul ettiremedim. Aracı koyacak yer bulamıyorum.
    The getaway vehicle cannot be placed here, this locations is too close the Agency building. Uyarısı veriyor. Sanırım çok yakın diyor. Fakat uzak yerleri de denedim olmadı. Dolayısıyla aracı park edemediğim için Mark Getaway Location çıkmıyor. Birileri yardım ederse çok memnun olurum.
  • Sorunu çözdüm.
  • quote:

Arkadaşlar sorun çözüldü Ama ben haklı çıktım. Oyunda bug oldu ve yeni gelen san andreas flight school güncellemesinden sonra bir telefon geldi ve görev açıldı. Şu an oyunu bitirmiş durumdayım hatta

Kardeş benimde aynısı oldu defalarca tekrar yaptım 4 kapılı araçtan sonra görev gelmiyor

Not ps3 te bitirmiştim sorunsuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sorun bende de var getaway görevinde sorun var 4 kapılı aracı tenha bi yere koyup Michael ı aradım lakin H görevi çıkmıyor

Not: daha önce ps3de bitirdim oyunu biliyorum.

• Yokmu çözümü bilen?

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

Up

Aracin 4 kapili olmasi gerek, sakladiginiz yer uygun olmali ve mark getaway location olarak arayacaksiniz. Bunlari yaptiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: andreapirlo21

quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

Up

Aracin 4 kapili olmasi gerek, sakladiginiz yer uygun olmali ve mark getaway location olarak arayacaksiniz. Bunlari yaptiniz mi?

Evet yaptım görev tamamlandı yazısı çıktı, H harfi çıkması lazımdı haritada çıkmadı şu an ana görev yok

3 4 defa geri baştan oynadım yinede olmadı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.