Şimdi Ara

Gta 5 Tahmin Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
5.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese selam. Gta 5 ile ilgili tahminlerimizi burada yapalım...

Benim tahminim, oyun Vice City'de geçecek. Ama ilk VC gibi 70ler, 80lerde değil, günümüzde geçicek.

• yok abi öyle olmasın yaa. gta5 e bikere daha çok var onu söylim bi konudada yazmıştım kesinlikle gta4 diyer gta lar gibi 3 leme yapıcak yani gta4,eflc 2 oyun bitanedaha çıkar. gta5 baya ilerde olur ama o oyun hakaten acayip olur artık. gta4 de bile yok yok yani çok fazla kapsamlı bir oyun. emin olsun bitiren arkadaşlar görmediğiniz daha çok şey var ben hala oynuyorum neler neler keşfettim..

neyse gta5 beklentisine gelirsek;

ben parisi hayel ediyorum. esrarengiz şehirlerde geçmesi çok iyi olur. new yok şehri zaten gta da olmassa olmaz bir şehir ama vice city şehri falan hocam şehir deyilde biraz kasaba gibi şehir ya. binalar yüksek olucak tam bir şehir olucak. heleki parisi yaparlarsa muhteşem olur.

ayrıca oyun içinde şöyle bi özellik bekliyorum belki çok abartı gelicek ama hakaten yakışır:D

oyun ayarlarında 2 mod olsun. biri normal biri gerçek. gerçeyi seçtiğimiz zaman;kırmızı ışıkta geçtiğimizde polis görürse ceza kesmek için peşine takılsın. (gta4 de polisler bazı arabaları durduruyor kontrol ediyor) bu olay bizede yapılsın arabanın çalıntı olduğu ortaya çıktığında peşimize takılsın. mafia2 deki gibi mesela o araba çalıntı olduğu ortaya çıktımı birdaha polis o arabayı görürse yeniden peşine takılsın taki boyatana kadar. aynı şekilde bizide öyle taki kıyafet değiştirene kadar. (gta4 de biryerde adam öldürdüğünüzde bazen başka bir adam olayı gördüğünde telefonla polise haber veriyor (şahane bir detay görmeyenler olmuştur bunu)) araba çaldık arabanın sahibi polise elvetki haber vermeli ve araba tekrar aranmalı. çalıntı arabalar yani

ve daha fazlası.kısaca çalma çırpma işlemi zor olsun(tüm bunlar oyun ayarlarından gerçek seçeneyini seçtiğimizde olsun,zorlanalar normali seçerek klasik gta4 deki gibi oyun ayarlarıyla oynayabilirler)

Ayrıca para harcancak daha çok şey olsun. tüm gta larda para çok bol geliyo ama hiç gitmiyo bişi alıyoruz çok ucuz oluyo. yani biraz para sıkıntısı çektirsin para önemli olsun.

diyerek rock star gamese buradan saygılarımı iletirim

• Şehir olarak Washington ve Londra kesin olsun diğerlerine karışmam.

Senaryo Beyaz Saray' la ilgili olabilir.
    Londra' yı da trafiği tersten işlediği için ve o büyük dönme dolaba binmek istediğim için söylüyorum.
    GTA IV' teki cep telefonu, internet, tv olayı devam etsin.
    Yalnız GTA IV' ten daha çok şifresi olsun.
    Dövme yaptırma olayı geri gelsin. Uçak da kullanalım.
    Aklıma gelirse eklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baharat

Şehir olarak Washington ve Londra kesin olsun diğerlerine karışmam.

Londra' yı da trafiği tersten işlediği için ve o büyük dönme dolaba binmek istediğim için söylüyorum.
    Aklıma gelirse eklerim.

hocam uçak kullanmayalım yaa o biraz abartı geliyo yaa. helikopter tam iyi bence. abi uçak ne ya:D bide belki bu baya abartı olur ama çok kolay yapılabilir. saçı sakalı adamın gün geçtikçe uzasın. evde aynın önüne geldiğimizde kesme işlemini biz yapalım. mesela şöyle olur.

aynaya geldi baya bi sakal var sakalı nekadar kesmek istiyosak orda örnek butonlar olabilir seçiceksin adam makineyla yine 3-4 saniyelik bi animeyle alsın sakallar o seçtiğimiz uzunlukta bıraksın :D saçtada aynı şekil olsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemguven

quote:

Orijinalden alıntı: baharat

Şehir olarak Washington ve Londra kesin olsun diğerlerine karışmam.

Aklıma gelirse eklerim.

hocam uçak kullanmayalım yaa o biraz abartı geliyo yaa. helikopter tam iyi bence. abi uçak ne ya:D bide belki bu baya abartı olur ama çok kolay yapılabilir. saçı sakalı adamın gün geçtikçe uzasın. evde aynın önüne geldiğimizde kesme işlemini biz yapalım. mesela şöyle olur.

aynaya geldi baya bi sakal var sakalı nekadar kesmek istiyosak orda örnek butonlar olabilir seçiceksin adam makineyla yine 3-4 saniyelik bi animeyle alsın sakallar o seçtiğimiz uzunlukta bıraksın :D saçtada aynı şekil olsun..

Güzelmiş.
    Role-Play oldukça gelişmiş olsun yeter aslında bana.

• bende böyle bir konu açmak için gelmiştim tam foruma baktım açılmış ne güzel gta4 episodes from liberty city alsammı almasammı diye düşünüyorum ama sanırım gta 5e daha çok var
  • Dükkan sayılırı artırılsın belli başlı yerler ile sınırlı olmasın S.A gibi dövme yaptırma vucüd geliştirme olsun bir kere. Gerçekliğe yakın olmalı yukarıda arkadaşın dediği gibi saçı sakalı gün geçtikçe uzasın bu çok güzel olurdu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rockstar Games'in Grand Theft Auto serisindeki son oyunu olacak V için maliyetten kaçınacaklarını sanmam.Gösterişli bir son yapacaklarını zannediyorum ve oyunda ölemmiş bütün karakterleri bu serinin son oyununda göreceğimize inanıyorum.Kim bilir belki Claude Speed'i yönetiriz kim bilir Carl Johnson'ı yönetiriz yada bi oyunda hepsini yönetme şansımız olur.Bu son oyun bütün playerların beklentilerini karşılayabilicek hatta ve hatta ötesine taşıyabilcek bir son olacağına inanıyorum.

Teşekkürler Rockstar Games [R*]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fastfander

Rockstar Games'in Grand Theft Auto serisindeki son oyunu olacak V için maliyetten kaçınacaklarını sanmam.Gösterişli bir son yapacaklarını zannediyorum ve oyunda ölemmiş bütün karakterleri bu serinin son oyununda göreceğimize inanıyorum.Kim bilir belki Claude Speed'i yönetiriz kim bilir Carl Johnson'ı yönetiriz yada bi oyunda hepsini yönetme şansımız olur.Bu son oyun bütün playerların beklentilerini karşılayabilicek hatta ve hatta ötesine taşıyabilcek bir son olacağına inanıyorum.

hiç bir oyun bu beklentileri karşılayamaz bence.. 5in son oyun olacağına çok üzldüm biz onu bitirince ne oynaacağız şimdi

• Şehirler arası yolculuk yapsak nasıl olurdu ?

''Vice City - San Andreas uçağımız saat 10'da kalkacaktır!''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed Style -- 4 Şubat 2011; 23:58:47 >
  • Siz GTA 4 bitirmedinizmi kardeşim GTA 4 te 5'in hangi şehirde geççeği zaten söyleniyo bide GTA 4 ardından hemen GTA 5 çıkcağını nerden biliyosunuz ?
  • quote:

Siz GTA 4 bitirmedinizmi kardeşim GTA 4 te 5'in hangi şehirde geççeği zaten söyleniyo bide GTA 4 ardından hemen GTA 5 çıkcağını nerden biliyosunuz ?

O sadece konu başlığı.
  • GTA 'V'ice City diye bişeyler duydum. Ama ne kadar doğru bilmiyorum. GTA Vice City'de nerede kaldıysak oradan devam ederiz gibime geliyor. Yada bizi uçakla oraya yollayacaklar devam edeceğiz gibime geliyor. Ama Rockstar Games oylama yaptı. GTA V hikayesinin nerede geçsin diye ? Los Angles ve Vice City öndeydi gördüğüm kadarıyla ben Vice City'ye verdim

Duyduğuma göre kesinleşmiş. 1000 sayfalık bir senaryo olacakmış.
  • quote:

Rockstar Games'in Grand Theft Auto serisindeki son oyunu olacak V için maliyetten kaçınacaklarını sanmam.Gösterişli bir son yapacaklarını zannediyorum ve oyunda ölemmiş bütün karakterleri bu serinin son oyununda göreceğimize inanıyorum.Kim bilir belki Claude Speed'i yönetiriz kim bilir Carl Johnson'ı yönetiriz yada bi oyunda hepsini yönetme şansımız olur.Bu son oyun bütün playerların beklentilerini karşılayabilicek hatta ve hatta ötesine taşıyabilcek bir son olacağına inanıyorum.

V in son oyun olucağını nerde duydun? bence gta asla bitmez. oyun dünyasında bambaşka bir yapıtı var onun. bir seneryoya bağlı deyil bişey deyil gerçek hayatta böyle pis şeyelr çok yaşanıyor her oyun bambaşka bi seneryo zaten... olsa olsa yıllar sonra isim değiştirir oyun. ama bu şehir hikayeleri falan bitmesin. gta nın tüm oyunlar içinde yeri farklıdır heleki IV ün..

çok kapsamlı bir oyun IV yani bir çok kişi kuru kuru görev yapıp bitirdiyse hiç birşey anlayamaz emin olun oyunun %40 ını oynamışlardır. oyunda okadar çok olay varki...

• Benim Tahminim :
    Oyun Los Angeles da geçecek Şehir e gelir gelmez bir adamın pis işlerini yapacağız bu 1-2 ay sürecek bir kız seveceğiz ve onu koruyacağız daha sonra çalıştığımız adamın pis işlerini yapmamaya karar vereceğiz sevgilimizi kaçıracaklar bize sevgilimizi kurtarmak için son 1 görev yap diyecekler bu görevin sonunda ölüm var bizim adam akıllı bir plan yapacak
    başka şehire giden uçağa binmeyecek bizim yerimize bizi canı gibi seven can dostuna diyecek ve severek kabul edecek.
    can dostu gider ama göreve gitmez pis işlerini yaptığımız adam anlamayacak bizim adamın kaçtığını ve bizim adam gece birkaç arkadaşını toplayarak sevgilimizi tuttukları fabrikaya baskın yapacak ve Pis işler yaptıran adamı öldüreceğiz gene GTA IV Daki gibi görevler bitince serbest dolaşacağız

• quote:

Orijinalden alıntı: HelloTheme

Benim Tahminim :
    Oyun Los Angeles da geçecek Şehir e gelir gelmez bir adamın pis işlerini yapacağız bu 1-2 ay sürecek bir kız seveceğiz ve onu koruyacağız daha sonra çalıştığımız adamın pis işlerini yapmamaya karar vereceğiz sevgilimizi kaçıracaklar bize sevgilimizi kurtarmak için son 1 görev yap diyecekler bu görevin sonunda ölüm var bizim adam akıllı bir plan yapacak
    başka şehire giden uçağa binmeyecek bizim yerimize bizi canı gibi seven can dostuna diyecek ve severek kabul edecek.
    can dostu gider ama göreve gitmez pis işlerini yaptığımız adam anlamayacak bizim adamın kaçtığını ve bizim adam gece birkaç arkadaşını toplayarak sevgilimizi tuttukları fabrikaya baskın yapacak ve Pis işler yaptıran adamı öldüreceğiz gene GTA IV Daki gibi görevler bitince serbest dolaşacağız

• quote:

Siz GTA 4 bitirmedinizmi kardeşim GTA 4 te 5'in hangi şehirde geççeği zaten söyleniyo bide GTA 4 ardından hemen GTA 5 çıkcağını nerden biliyosunuz ?

"
    Evet. GTA 4'ün son bölümünde. Deal or Revenge görevi geliyor. Roman mesaj atıyor. Çevirebildiğim kadarıyla "Revenge git diyor. Vice City'ye uçacağız diyor."

Ama ne kadar doğru bilmiyorum. GTA 5'in son bölüm olduğu kesin ama 4'ten sonra çıkacağı kesin değil. Arada oyun çıkartırlar bence.
    GTA 4'ün EFLC ( The Lost of Damned & The Balled of Gay Tony ) Bölümleri gibi çıkarsa bence daha iyi olur. İlk önce normal oyunu bitirelim , sonra bunları.

• Oyun bittikten sonra bile işyeri vb. gibi şeylerle oyuna devam edebilmeliyiz.
  • Valla kimse altın yumurtlayan tavuğu kesmez. İllaki GTA V'ten sonra da devam edecektir. Vice City meselesi pek mantıklı gelmiyor bana. Ana karakterimizin Nico olma ihtimali %2. 6 serilik oyunun hiçbirinde bir önceki karakterimizi yönetmedik. Gönderme yapmak için Vice City meselesi geçti büyük ihtimalle. GTA V'te seri çok değişecek diye bir haber okumuştum BSC'de. Oldukça farklı bir GTA olacak tahminimce. Ama tahminler yapmak için gerçekten aşırı erken. Şöyle bir teaser falan gelsin, hiç olmadı güvenebileceğimiz kaynaklardan bir-iki dedikodu çıksın, o zaman az çok tahminler yapabiliriz.
  • Gta San Andreas ve Vice City deki karakterlerle görevde buluşalım bizi tanıştırsınlar bu tommy bu carl bu claude sonra hep beraber göreve gidelim arabalar daha gerçekçi olsun , ve harita büyük olsun san daki gibi easter egg olsun (herhalde böyle denirdi) . Andreastaki gibi farklı adamlarla buluşalım mesela carl wo zi wou ile buluşuyordu görev yapıyordu arkadaş oluyorlardı.

Ve son sorum şimdi benim pc gta 4 kaldırmaz bn cafeye gittim ve girdim oyuna menüsünde The Lost of Damned & The Balled of Gay Tony yazıları ve arka planda 2 tane adam hiç biriside Niko değil acaba bundaki görevleri yaptıktan sonramı Niko olacağız yoksa bu oyun başka mı ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.