Şimdi Ara

Gta 5 Uygulama Düzgün Olarak Başlatılamadı (0xc00007b) hatası Çözümü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
10
Favori
102.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mavi ekran dllden mi kaynaklı bilmiyorum benim laptop çok sıkıntılı bazen kendiliğinden kapanıp 4-5 dakika açılmadığı oluyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmtCvs -- 6 Mayıs 2015; 17:08:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

sorun kalıcı olarak düzelmiyor demek ki hocam pc restledikten sonra mavi ekran veriyorsa napayım öyle dll'yi :)

kardeşim sana zorla yap demiyorum ama sorunsuz oluyor ben kendim denedim dll atarken önce ve sonrasında bilgisayarı yeniden başlatınız
  • srhttrldr kullanıcısına yanıt
    ben farklı bi şekilde çözdüm sorunu eyvallah yinede :)
  • quote:

çözdüyseniz paylaşın isterseniz benim amacım seviye falan yükseltmek değil yardımcı olmak sadece
  • quote:

Nasıl çözdünüz ?

• Nasıl çözdünüz cidden acil yardım gerekli
  • Bende de aynı sorun var fakat daha önce bilgisayarımda dll lerle oynadığımda pc kapandı ve onarılıyor dedi ve ne format atıldı ne açıldı bilgisayarcıya gönderip yapmıştım şimdide aynı sorun çıkar diye korkuyorum sizce bi sorun olurmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonerozasik

Bende de aynı sorun var fakat daha önce bilgisayarımda dll lerle oynadığımda pc kapandı ve onarılıyor dedi ve ne format atıldı ne açıldı bilgisayarcıya gönderip yapmıştım şimdide aynı sorun çıkar diye korkuyorum sizce bi sorun olurmu ?

ben kendim denedim windows 8 de denedım 8.1 de değil bir sorun çıkmadı ama net framework visuallar falan hepsi güncel olsunki dll ler eksik olmasın
    Bilmiyorum yinede pek güvenemiyorum bende o sorun olmadan önce pcde böyle hiçbirşey açılmıyordu felan aynı şeyi gördüğüm anda kendi dll lerimi eski yerine atsam o sorundan kurlurmuyum ?
  • quote:

Bilmiyorum yinede pek güvenemiyorum bende o sorun olmadan önce pcde böyle hiçbirşey açılmıyordu felan aynı şeyi gördüğüm anda kendi dll lerimi eski yerine atsam o sorundan kurlurmuyum ?

zaten kendikilerini ilk yedekle
  • Yani sorun olursa yedekleri geri yüklersem sorun olmaz değilmi ?
  • quote:

Yani sorun olursa yedekleri geri yüklersem sorun olmaz değilmi ?

güvenli mod da açıp tekrar yedekleri at sorun olmaz
  • yedekleri felan aldım verdiğin dll dosyalarını attım hata hala devam ediyor
    Hocam dediklerinizi yaptım ama yine de olmadı.GTA 5 yazan ekran geliyor sonra hatayı veriyor.Attığım crackten falan olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F36A0C623 -- 22 Mayıs 2015; 18:17:48 >
  • Yaptım oldu acılıyo oyun ama pcyi kapatıp tekrar actıgımda onarılıyor falan diyo sistem geri yüklemeyle acılıyo 3 4 kez denedim aynı çözümü yokmu bunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevket1923 -- 23 Mayıs 2015; 9:11:26 >
  • Kardeşim Ben Yapamadım Tw Bana bi Yardımcı olur musn gerçekten kafayı yicem artık oyundan soğudum ya bi yardım edin tw verimde!!!
  • Bende 0xc00007b hatasi aliyorum. Yazanlari yaptim degismedi. Birde bakinca sonrun D3dxcompiler_46 daymis. Bu dll nin 64 bit versiyonu yok mu?

• Çok Yararlı Bir Paylaşım Gerçekten Emeğine ve Çabana Teşekkürler. GTA 5 Kurmak İçin 2 Kere Pc Format Attım Diğer Paylaşımların hiç Birti Bir İşe Yaramıyor ve Çok Sayıda Virus Var Cracklerkende Virüs Proğramını Kapatıyoruz Malesef.

Güvenle İndire Bilirsiniz.
  • Ellerin4 sağlık kardeşim çok teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.