Şimdi Ara

Gta 5 Uygulama Düzgün Olarak Başlatılamadı (0xc00007b) hatası Çözümü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
10
Favori
102.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sekilde oluyor da pcye res atinca calismiyor. Sistem geri yukleme yapmak zorund kaliyorum. Ne yapabjlirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgiler çok yararlı oldu, teşekkürler.

yeni nesil oyunların kurulumunun bu kadar uğraştırıyor olması da can sıkıcı gerçekten.
  • Gta V Uygulama Düzgün Olarak Başlatılamadı (0xc00007b) hatasini cözmeme yardimci olan arkadasim seni yurekten takdir ediyorum...
    Dedigin gibi herkes bir seyler paylasmis ama sorun hep devam ediyor ;
    Cunku system 32 ile sysWow64'un
    Dll dosyalarinin farkli oldugunun farkinda olmadiklari icin cogumuz yapilan islemden sonuc alamadik...
    ( Srhttrldr ) arkadasimizin sayesinde Gta V'i windows 8.1'de calistirmis olduk...
    Tesekkurler kardesim...
    Ayrica ; dll degisimini yapamayan arkadaslar... system32 ve syswow64 klasorunde dll degistirmede;
    Ilk olarak Atin degisen degissin,
    Degismeyen dll'de engel durumu olsa dahi sorun cozulecektir...

• quote:

Orijinalden alıntı: reyesssss

Bu sekilde oluyor da pcye res atinca calismiyor. Sistem geri yukleme yapmak zorund kaliyorum. Ne yapabjlirim?

Directx guncelleyerek sorunu cozdum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dll'leri değiştirince oyun açıldı fakat pcyi, kapatınca tekrar açılmadı sistemi tekrar kurmak zorunda kaldım bunun çözümü var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlergl

dll'leri değiştirince oyun açıldı fakat pcyi, kapatınca tekrar açılmadı sistemi tekrar kurmak zorunda kaldım bunun çözümü var mıdır?

Diretx visualc++ surumlerini kontrol et. Dll degistirme...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallaha oldu sağ ol :D
  • srhttrldr kullanıcısına yanıt
    olması yaw lütfen yardım et oynayamıyom gta 5 i
  • oldu be sadece bu oyunda değil bir sürü oyunu oynayamıyordum bu lanet hata yüzünden ver o mübarek eli öpücem.
    arkadaş lar bügün sizle uygulama hatasını bütün oyunlardakini sölüyorum bu bir dll hatası der herkez ama hemen hemen öle önce yapıcanız tek şey directx 11 ve directx serilerini indirin kurun bütün oyunlarda uygulama hatası kalkacak tır eyer olmasa gelin adresği verim yüzüme tükrün
  • Kardrsim bu hata bende origin programini acarkrn oluyordu dllleri degistirdim cozulmedi hattta pc çöktü sistem geri yuklemeye bastim kaldi ilerlerme yok :(

• pc sistem geri yukeleme ile açıldı ama kesip yapıştırdığım dll ler yok. ama senın koyduğun lınktekiler var.(rar halinde)
  • Abi dediğini harfiyen yaptım.Şimdi bilgisayar mavi ekran hatası veriyor.Sistem geri yükleme yapmak istedi 30 dk geçmesine rağmen olmadı.Kapatıp açınca da ekrana görüntü gelmiyor

bunu yaptım bazı dosyalar gitmiyor nasıl yaparım onu
  • Ellerine sağlık 2 Gündür bir çok dll/virüs programı/ekran kartı güncelleştirmesi yaptım hiç birinde bu sorunun sonucuna ulaşamadım sadece yorum yapabilmek için üyelik açtım sorun sadece GTA-5 de değil bütün oyunlarda kaynaklanabiliyor. Teşekkürler

AYRICA DLL DOSYALARINI ÇIKARTMANIZA GEREK YOK KOPYALA YAPIŞTIR/DEĞİŞTİR YAPARAKTA SONUCA ULAŞABİLİRSİNİZ VE BAZI DLL DOSYALARI İZİN MEVZUSUNDAN DOLAYI ÇIKMAYACAKTIR ONLARI ÇIKARMANIZA GEREK YOK!
  • Eyw hacı o kadar ugrastık bos sen halletin :D
  • DirectX Run-time SDK yükleyin tüm dll dosyalarını kendisi kurarak halleder. Uğraşmayın boşuna.

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35&84e4d527-1a2f-c70a-8906-a877ec4baada=1
  • Rainbowsix aldım bir türlü açamıyordum neler neler denemedim sonunda oldu :)
    Teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi söny -- 8 Ocak 2016; 5:30:11 >
  • Hocam eksik olma kaç gündür uğraşıyorum kafayı yiyecektim. Senin yöntem işe yaradı. Çok teşekkürler. Ankaradaysan bi kahve ısmarlıyım müsait bir gününde.
  • w10 64 bit de denedim arkadaşın paylaşımı işe yaradı social club olmadığı için oyuna girmedi onu yüklüyorum, yeniden başlatmadım pc yi inşallah sorun olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.