|
GTA 6'yı ultra ayarlarda oynatacak laptop ortaya çıktı: CES 2025'te tanıtılacak
-
-
Oyuncu diye satılan dizüstü aletleri tambir çakal pazarlama stratejisinin ürünleridir.
-
Oynatacak mı? Muhtemelen açabilecek mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fiyatı da 500.000 TL olur. Verirsin parayı alırsın eline oynarsın. Yere düşürürsen kalp krizi riski var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle Katılıyorum
Başlığa aldanmayın. İçerikte "muhtemelen çalıştırabilir" diyor. İhtimaller ihtimaller...
-
22 senedir laptop ,daha da uzun masaüstü ve son olarak ps4 kullanmış biri olarak söylüyorum ;
Laptop'ta oyun oynadığınızı sanarsınız ,En kral cihaz Masaüstüdür, fakat en keyifli ps'tir.
Alın bir ps5 bakın keyfinize uğraşmayın,yok driver bilmem ne diye ....zaten önce konsola çıkar muhtemelen ,eşzamanlı tüm platformlara cıkacagı aşikar da , muhtemelen konsol önde başlar....
-
kesinlikle katılıyorum ancak laptoplarda hani çıktığı 1-2 yıl evet iyi götürüyor sonrası çok iyi hissettiriyor kötüye gittiğini ve isteklerine yetişemediğini, 39 yaşındayım 4 yaşından beri masaüstü kullanıcısıyım imkan varsa her zaman orta ve üst seviye donanımlar ile kurulmuş bir masaüstü bilgisayarı hiç bir şeye değişmem kesinlikle, 4 yaşından beri kullanmak bilgisayar dünyasını işim yaptı hayatımın bir parçası oldu bu yüzden oyun, iş vs vs varsa masaüstü pc şaşmaz yanına birde illaki kol istiyorsan dualsense ps5 kolunu tak çifte keyif (steam de bulunan DSX güzel çalışıyor kablosuz olarak rahat rahat kullanılıyor) , ha sadece akşamları gelip 1-2 saat oyun oynayıp kafa dağıtmak isteyen adam alsın playstation takılsın ama başka işleri de olan adama hitap etmiyor ps birde iyi bir pc kurabilecek bütçe varsa zaten kesinlikle masaüstü tavsiye edilir gerisi yan aksesuar
-
Gaming laptop kullanan biri diye yazıyorum, gaming laptobunda oyun oynamak keyifli değil!
1-)Dizinizin üstünde zaten oynamanız imkansız. Eğik açı vs. Masanın üstünde de, öyle bir masa olacak ki tam ekran göz hizasında olsun.
2-)Ekran çok küçük kalıyor. Kısa bir süre sonra monitör( en az 120hz desteklemeli) kablosuz fare-mouse aldım, ona bağladım.
3-)En önemlisi aşırı ısınıyor ve bundan dolayı fanlar sürekli çalışıyor. Bilgisayara birşey olacak zannediyorsunuz. Yani oyun oynarken deli gibi hem ısınıyor hem fan sesi. İstisna olan görmedim.
4-)Şarjı çok kısa gidiyor, sürekli şarja bağlamak durumdasınız.
Özetle oyun için alıyorsanız gidin saglamindan masaüstü toplayın veya ps5 alın. Zaten gaming laptop parasına bunlardan birisi ve normal bir laptop alınır her türlü. Hele bir de bazı parçaları veya ps5i ikinci el alırsanız alacağınız laptop daha da kaliteli olur.
Hem iş amaçlı da kullanırım diyorsanız gaming laptobu o da yanliş. Diyorum ya fan sesi, ısınması falan yaninizdaki kimse tahammül etmez.
Sonuç olarak ben aldım ama monitöre vs bağladım masaüstü gibi kullanıyorum. Keşke masaüstü alsaydım diyorum zamanında, en azından parçaları guncellerdim.
-
Bende senin gibi düşünüyorum 70 bin TL lenovo alacaktım vazgeçtim donanıma yetisemeyiz kürekle para vermeye hiç gerek yok
-
ben de yorumuma katılıyorum.
Apple m5 işlemcili laptop çıkınca satmak için ona gta 6 yı da çıkarırlarsa iyi taktik olur. gta 6 için m5 işlemcili laptop alınabilir.
Ben dee sana katılıyorum Kral , şu denebilir ki bilgisayar alemi ile ta çocukluktan beridir yaşamışsınız , ilk önce söz size verilmeli ve burada dile getirdiğiniz kesinlikle doğru !!!!
-
GTA6 şu anki teknoloji ile mevcut donanıma göre yapıldığına göre ve PS5 pro'da çalışacağına göre bu cihazın çok rahat ultrada çalıştıracağını söyleyebiliriz.
-
GTA 6 2025 de PC çıkmayacağına göre 2026-2027 yıllarında daha güncel donanımlı PC ler çıkacağı için bu laptopı almak gereksiz olacaktır.
-
Pc ye çıkınca 6070 li bir sistem kurarsın ultra ayarlarda rahat rahat oynarsın
-
laptop alanlar daha iyi performans yada aynı performans ile masaüstü kıyası yapılabileceğini düşünüyorsa zaten sorun var...
ben evde masaüstü seçeneği için imkanım olmaması yüzünden laptop oyuncusu olmak zrunda kalanlardaım misal... değişrtirmek zorunda olsan yine büyçem/param dahilinde en iyi seçeneği değerlendirerek laptop alırım
-
Bu ekonomide Gta 6 bile alacağımızdan şüpheliyim
-
neden
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Oyuncu diye satılan dizüstü aletleri tambir çakal pazarlama stratejisinin ürünleridir.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X