|
Crysis Remastered’ın “Crysis açar mı? ” grafik ayarı, 4K’da RTX 3080’e resmen kök söktürdü
-
-
Zuahahaha
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
adam o sürede kayıt alıyordu 4k olarak. bununda etkisi var. kaydı durdursa söylenen düzeye çıkarmıydı yine hayır.
-
Donanım sitesi DH yine yabancı kaynak göstererek haber yapmış. Size RTX 3080 göndermedi mi Nvidia? Crytek, Crysis oyun anahtarı mı vermedi? Ne olursa olsun DonanımHaber isminin hakkını veremiyorsunuz.
-
ne alaka şimdi zaten adam yapmış atmış videoyu,aynı testleri yapıp aynı sonuçları alsalar ama inceleyen türk olsa ne değişiyor önemli olan kart değilmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th9 -- 18 Eylül 2020; 21:31:35 >
Sene olmuş 2020 hala Crysis açamıyoruz :d
-
quote:
Orijinalden alıntı: th9
ne alaka şimdi zaten adam yapmış atmış videoyu,aynı testleri yapıp aynı sonuçları alsalar ama inceleyen türk olsa ne değişiyor önemli olan kart değilmiBu tarz gelişmeler ve incelemeler hep yabancı kaynaklardan geliyor. Siz Google Translate haberlerini sevdiğiniz için tabi sorun etmiyorsunuz. LTT 1 milyonken ben takip etmeye başlamıştım. İlgili test videosunu da dün yayınlanır yayınlanmaz izledim. Ama siz bir gün sonra haberdar oldunuz. Size de üzülüyorum böyle haberlerden bu site yüzünden 2-3 gün sonra haberdar oluyorsunuz. DH'den bir tane böyle inceleme videosu atar mısın bana?
-
3080 zorlanıyorsa biz RX570 ile yüklemeyelim o zaman hiç. Direkt Cannot run Crysis.
Gerçi 4K oynamış bende 1080P var ama farketmez sanırım. Çokta şeyetmemek lazım.
Valla bu Crysis'i sistemler açmasın millet kart alsın diye kart üreticileri yaptırıyor galiba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 18 Eylül 2020; 21:56:28 > -
tamam da 3080 FE icin sürücü yayınlanmadi ki daha, husran olmasi şimdilik gayet normal
demekki sıkıntı kartlarda :)
-
Grafikler aynı gibi geliyor bana
-
3090 SLI yapsan yine sorun yaşarsın. Oyunda iş yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben grafiksel açıdan çok bir devrim göremedim ray tracing dışında dokular yenileri ile değişmiş... Açıkçası shadow of tomb raider in grafiğinden hallice... İnsan açıkçası battlefield 5 gibi grafik bekliyor açıkçası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. MacMillan -- 18 Eylül 2020; 22:25:14 >
Doğru dedin optimizasyona yüklenme mario çöp gibi grafikli oyun bile kasar...
Mesela iyi optimize örneği forza horizon 4
Kötü optimize örneği the crew 2
Boşver LTT reyiz daha açıklayıcı anlatmıştır
Yok Crysis
Gta 5 açar mı
-
15 sene önce PC sistemlerden bir cacık olmayacağı gerçeğini görerek konsola geçiş yapmıştım PC sistemler adeta para tuzağı ne kadar harcarsan
harca doymak bilmeyen para canavarları karşılığında çıkan oyunlar harcanan para ile örtüşmüyor bir ekran kartı fiyatına konsol ve çıkan özel oyunlar yeterde artar o küçücük ekranlarda kare saniye peşinde koşmak
şaka gibi
-
Haklısınız.
-
3090 alsın yada 3090 süper. Adamlarda nasıl olsa alım gücü yüksek, bizim gibi fukara değil.
Donanım sitesi DH yine yabancı kaynak göstererek haber yapmış. Size RTX 3080 göndermedi mi Nvidia? Crytek, Crysis oyun anahtarı mı vermedi? Ne olursa olsun DonanımHaber isminin hakkını veremiyorsunuz.
|
Sene olmuş 2020 hala Crysis açamıyoruz :d
|
İncelemesini yapacak işlemci bulamadılar galiba ki Mesut Çevik paso işlemci sınırına takılıp duruyor kart diyip duruyordu. Elinde 3080 olacak ben gidip başka kanallardan alıp haber yapacağım, olaya gel. |
Çözünürlük 4k olsada detaylar halen 10 yıl önceki seviyelerde. Ne anladım ben bu işten.
|
Bu tarz gelişmeler ve incelemeler hep yabancı kaynaklardan geliyor. Siz Google Translate haberlerini sevdiğiniz için tabi sorun etmiyorsunuz. LTT 1 milyonken ben takip etmeye başlamıştım. İlgili test videosunu da dün yayınlanır yayınlanmaz izledim. Ama siz bir gün sonra haberdar oldunuz. Size de üzülüyorum böyle haberlerden bu site yüzünden 2-3 gün sonra haberdar oluyorsunuz. DH'den bir tane böyle inceleme videosu atar mısın bana? |
çünkü mesut çevik aman partnerimiz bize kızmasın diye kart ile ilgili olumsuz tek laf bile etmeye cekiniyor. bu yüzden Tr de donanım ile alakalı incelemeler eğer içerisinde sponsor varsa izlenmez :)
|
Eskidendi Donanım Haber, forumlarda hep profesyonel kişiler olurdu, ben de 2012 de Türkiye'nin ilk 3770K işlemcisini alıp incelemiştim basından önce, şimdi popüler ''dehe '' instagram gibi sadece... Çok acı...
(2006'den beri burdayım hesabım 2007) |
Zuahahaha
|
Benzer içerikler
- ea play pro fiyat
- reddit video indir
- whatsapp durum kaç saniye
- müzik dokunuşları ios 18
- instagram yazı tipi değiştirme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X