pek sevinçle beklemenizi tavsiye etmem çünkü oyun üstten bakış olucak dies'deki gibi PSP'dede üstten oldu iPhone'dada üstten olucak gangstar gibi olmayacak çok şaşırtıcı duydugumda üzüldüm eger yukardan bakış açısı olursa indircegimi zannetmem
hiç bir zevki olmaz o zaman
dün almak istedim bu oyunu.. ama türkiye appstore'da satılmıyor.. daha geçen güne kadar vardı, neden olmuş olabilir? bilgisi olan var mı ne zaman gelir tekrar?
appstore da bir şeyin tükenmesi durumuda mı vardı?
quote:
Orijinalden alıntı: ICDeddPeople
Hayır tabi ki.
quote:
Orijinalden alıntı: aLTuu
quote:
Hayır tabi ki.
e yani değil mi? şaka gibi bir şey olur öyle bir şey olursa zaten..
peki neden satılmıyor olabilir, ya da tekrar eklenir mi mağazaya?
JB li cihazlar için internetten ücretsiz temin edebilirsiniz. Ben geçenlerde bulmuştum ipa dosyasını.
Su an telefon da yüklü fena oyun degil eski gta oynuyanlara zevkli gelebilir..
oyunlar direkt olarak ipod ve iphone için çıkarılıyor ama her nedense bu aygıtlar oyunları zor çalıştırıyor..
quote:
Orijinalden alıntı: scn1272
oyunlar direkt olarak ipod ve iphone için çıkarılıyor ama her nedense bu aygıtlar oyunları zor çalıştırıyor..
Oyunda kasma gibi bir durum yok sıkıntınız nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: scn1272
Evet sorun nedir acaba ben şuana kadar hiç bir sorun yaşamadım ? benim 3GS ama Arkadaşın 3G'de kasmadı.
Yukardan görünmesi ve insanların anime tarzı görünüşü dışında oldukça güzel bir oyun bence.
sandığıdan daha iyi bir kontrol sistemi var. tavsiye ederim
arkadaşlar malum, oyun hala türkiye mağazasında yok.. peki bunu usa store'dan alabilmenin hiç mi yolu yok? bizim kredi kartlarımız hala çalışmıyor sanırım değil mi? peki paypal seçeneği nasıl? onunla alabiliyor muyuz?
quote:
arkadaşlar malum, oyun hala türkiye mağazasında yok.. peki bunu usa store'dan alabilmenin hiç mi yolu yok? bizim kredi kartlarımız hala çalışmıyor sanırım değil mi? peki paypal seçeneği nasıl? onunla alabiliyor muyuz?
Paypaldan olması lazım.
valla jailbreakli her telefonda bulunması gereken bi oyun.
quote:
Orijinalden alıntı: Carnadormania
valla jailbreakli her telefonda bulunması gereken bi oyun.
JBsizlerde de olması lazım ama maalesef Türkiye Store'de yok.
quote:
Orijinalden alıntı: bilgehankalkan
quote:
Paypaldan olması lazım.
teşekkürler, ancak araştırdım, o da olmuyormuş.. hiçbir şekilde alamıyoruz şu durumda usa store dan.. türkiye store da da hala niye yok anlamış değilim.. :(
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: bilgehankalkan
quote:
Paypaldan olması lazım.
teşekkürler, ancak araştırdım, o da olmuyormuş.. hiçbir şekilde alamıyoruz şu durumda usa store dan.. türkiye store da da hala niye yok anlamış değilim.. :(